Skaffa Personalcykel tillsammans med oss!

En företagscykel är inte bara roligt för dina anställda - det ger dig också friskare, mer högpresterande medarbetare och färre sjukskrivningar!

Att investera i en företagscykel är att investera i dina medarbetare

Människor som motionerar mår bättre än människor som inte motionerar - det vet alla. En cykel är ett utmärkt motionsredskap eftersom den faktiskt går att använda för transport till och från jobbet.
Vi erbjuder möjligheten att köpa företagscyklar från ett brett sortiment av kvalitetscyklar från välkända varumärken.

Varför välja Cykelkraft.se?

Varför välja sveriges största cykelbutik på nätet när ni köper företagscyklar?

 • Hundratals modeller att välja mellan
 • Möjlighet till profilering
 • Cykelförsäkring ingår på alla cyklar
 • Smidiga leveranslösningar
 • Bra priser

Leverans i hela landet

Vi levererar givetvis era företagscyklar vart som helst i landet - och cyklarna är förstås alltid helt färdigmonterade.

 • Snabb leverans
 • Monterade & justerade
 • Levererar i hela Sverige

Personlig service

Passionerad & cykelkunnig personal som gärna hjälper er med personlig rådgivning och tips inför köpet av företagscykel.

 • Rådgivning inför köp
 • Telefon & e-postsupport efter köp
 • Skräddarsydda prisförslag

Vad kostar det?

För arbetsgivaren kan det vara helt kostnadsfritt! Kostnaden för den anställde beror naturligtvis på vilken cykel, vilka tillbehör och tjänster man väljer, liksom vilken marginalskatt man har. Unika tjänster, marknadens bästa leverantörer och skatteeffekter gör Personalcyklars erbjudanden mycket attraktiva för både arbetsgivare och anställda. Exempelvis kan en cykel för 15 000:- kosta den anställde ca 250:- netto per månad eller ca 9 000:- totalt.

Om företagscyklar

Det finns mängder med fördelar för företagare att köpa företagscyklar. Men var försiktig när du väljer vilken typ av cyklar just ditt företag ska cykla på.

För den icke cykelkunniga är det lätt att lockas av de billigare varumärkena och tro att man gör en bra affär. Sanningen är att man oftast betalar överpris på just den typen av cyklar. Vid första anblick ser man billiga företagscyklar, men i verkligheten kollar man på cyklar med tunga ramar, osynliga detaljer, ej rostfria komponenter (så som kedjor, ekrar, sadelstolpar och styren), nav som inte är gjord för kyla och svenskt klimat och i regel är cyklarna dessutom omonterade också. Detta låter ganska trist va? Ingen fara vi på Cykelkraft hjälper dig.

Det är otroligt viktigt att man gör ett bra val när man investerar i företagscykel. Därför erbjuder vi på cykelkraft fri rådgivning med våra cykelexperter oavsett hur många cyklar ditt företag är intresserad att köpa. Vi tar fram prisvärda, högkvalitativa cyklar som passar just ditt företag. Inte nog med det! Våra montörer med mångårig erfarenhet monterar alla företagscyklar till perfektion innan vi levererar dem.

Besöksinformation
Adress: Spobik AB (Cykelkraft),
Huskvarnavägen 40, 554 54 Jönköping
Org.nummer: 559155-6633