Beskrivning

Ger dig friheten att luta dig tillbaka, vrida på gasen och uppleva kraften!

Den smått brutala RAWBIKE 4X sticker verkligen ut i mängden, den har ett helt eget stuk med en robust maskulint framtoning som väcker starka känslor av rent habegär. Ett unikt fordon med småkaxig attityd som via sina vikbara trampor och traditionella kedjedrift levererar tonvis med körglädje och samtidigt är praktiskt ihopfällbar. Men låt inte det klassiska formatet lura dig, för när du tröttnat på att trampa så är det bara att vrida på gashandtaget och avslappnat flyga fram i 25 km/h utan att du behöver ta ett enda tramptag i upp till hela 60 kilometer. I grunden är det här trots allt en cykel som även tjänstgör som elmoped klass-2, men det är inte värre en att man ledigt kan cykla hem om batteriet skulle ta slut. Även om modellen kan känns lite rå i sitt tilltal, så är det här utan tvekan ett robust kvalitetsbygge (samtliga kritiska komponenter monteras dessutom lokalt) med urbana vibbar som är skapad för att vara både underhållande, lätthanterlig, praktisk och vikbar. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte!

Nyckeln till framgång!

 • Robust och praktiskt ihopfällbar elmoped med grym framkomlighet och tydligt urbana vibbar
 • När du tröttnat på att trampa är det bara att vrida på gashandtaget och flyga fram i 25 km/h
 • Kompakt och imponerande effektiv elmotor från Japanska Dapu på hela 750W (i baknavet)
 • Kraftfullt och praktiskt avtagbart batteri som transporterar dig 6 mil utan att du behöver ta ett enda tramptag
 • Pålitlig drivlina med 7 utanpåliggande växlar från kvalitetssäkra Shimano (Acera)
 • Hydrauliska skivbromsar från Tektro (Auriga e-comp) med kraftfull bromsverkan och kort bromssträcka
 • Stabila 20-tummare med extremt biffiga (100mm) och greppvänliga däck med punkteringsskydd 
 • Levereras med en GPS som är förinstallerad i ramen (spåra din RAWBIKE via en app direkt i telefonen)
 • Utrustad med både vikbara pedaler, skärmar, AVS-pakethållare, kedjeskydd, stöd samt kraftfull belysning 
 • Lokalt monterad - Alla kritiska komponenter monteras lokalt för att säkerställa bästa möjliga kvalitet

Robust chassi som enkelt kan vikas ihop men tål att köras i höga farter

Den stabila stommen har ett formspråk som förmedlar robust stadga och den fungerar helt problemfritt även i hektisk stadstrafik. Trots sitt format levererar ramen en upprätt och underbart avslappnad körställning med tydlig uppsikt över hela din omgivning. Och som bonus kan du med några enkla handgrepp enkelt fälla ihop den, helt perfekt för dig som kanske har lite begränsat med förvaringsutrymme eller vill kunna ta med den på pendeltåget eller helt enkelt vill kunna packa ner den i bagageluckan på bilen eller varför inte på nästa båtsemester med familjen. Cykeln kan enkelt lyftas i dess stora handtag, vilket samtidigt ger ramen ökad styvhet. Dessutom så känns själva låsningen av både ram och styre imponerande tillförlitliga med riktigt bra säkerhetsspärrar. Ihopfällbara cyklar kan ibland kännas lite rangliga i både ram och styrning, men här sticker stadiga RAWBIKE 4X verkligen ut från mängden med en imponerande stadig stomme som utan problem tål att köras i höga farter. 

Atletisk eldrift som ger dig möjligheten att välja mellan två olika driftsätt

Kraften levereras av japanska Dapu och består av en potent navmonterad elmotor (750W) samt ett kraftfullt batteripack som är placerat mellan sadelstolpen och bakhjulet (vilket ger en lågt centrerad tyngdpunkt) samt har en kapacitet på hela  48V och 19 Ah och relativt små effektförluster. Det handlar mycket kortfattat om högvis av miljövänlig kraft som ger dig nästan obegränsat med hjälpsam arbetsförmåga i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Batteriet driver inte bara den potenta elektriska navmotorn utan även den snyggt integrerade LED-belysningen som enkelt tänds via displayen och säkerställer att du syns även efter mörkrets inbrott. 

Med motorn i baknavet uppnås visserligen inte riktigt samma dynamisk känsla som med en mittmotor, men funktionen är precis lika pålitlig och kedjan behöver dessutom bara ta hand om kraften från cyklisten vilket gör att den inte slits lika snabbt. Den mustiga navmotorn är följsam och svarar snabbt utan att upplevas som varken ryckig eller ojämn i gången. Motorn samarbetar fint med de 7 utanpåliggande växlarna från Shimano (Acera) och partnerskapet sker smidigt, smärtfritt, effektivt och på en laddning så uppnås räckvidd på runt 60km som elmoped, och om du själv hjälper till med pedalkraften så kan du öka räckvidden med ytterligare nästan 10 kilometer.

Trots all modern teknologi så är den föredömligt lätthanterlig, du väljer helt enkelt en av de 6 olika effektprogrammen och sedan bestämmer du dig för om du vill trampa eller bara använda gashandtaget och avslappnat flyga fram i 25km/h. På styret sitter en föredömligt tydlig display  som ger god översikt och ger dig möjligheten till användarvänlig och smidig styrning av alla dess funktioner. Skärmen är centralt placerad på styret och visar bland annat bland annat både hastighet, distans och batteriets laddningsnivå, och så mycket mer behöver du troligen inte veta just för stunden. Du kan dessutom nyttja ett smart ”walk assist läge”, vilket innebär att du kan använda elmotorn även när du går bredvid din elmoped (max upp till 6km/h). Både batteriet och displayen är utrustade med en USB-port för att du enkelt skall kunna ladda dina favorittillbehör. Jämfört med sin föregångare så har den även en mycket bättre färddator, som dessutom ger dig fler möjligheter att felsöka själv.

Inkluderar en förinstallerad GPS som hjälper dig att spåra din älskade RAWBIKE 

Den här upplagan är dessutom för sedd med en GPS som är förinstallerad i ramen och som laddar direkt från det inkluderade batteriet medans du kör (och batteritiden ligger på runt en vecka utan laddning från batteriet). GPS:en ger dig möjlighet att enkelt spåra din RAWBIKE 4X via en app (finns för både IOS och Android) direkt i din smarta telefon. I praktiken ger dig möjligheten att spåra din älskade elmoped och 6 månader data ingår (till ett värde av 354 kr).

Kraftfulla skivbromsar och riktigt feta gummin med aggressiv mönstring

Med hjälp av eldriften flyger du helt utan ansträngning fram i höga hastigheter, både i uppförsbackarna och bland de ilskna rödljusen. Vilket också är den främsta anledningen till att den har utrustats med effektiva hydrauliska skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan året om, och dessutom oavsett om det är regnigt, dammigt eller slaskigt. De extremt breda och grovmönstrade 20-tumsdäcken från Kenda ger både bra punkteringsskydd, grymt skön komfort och ett helt suveränt grepp mot det flesta typer av underlag (även på ojämna och mjuka underlag) och fungera dessutom utmärkt även under vinterhalvåret (och vill du känna dig extra trygg så kan du alltid skaffa ett par dubbdäck).

Generöst utrustad med högklassig utrustning redan från start

Den övriga utrustningsnivån är minst sagt generös, eller vad sägs om en belysning med en framlykta på 100 Lux samt bakljus som fungerar precis som bromsljuset på din bil och ser till att du syns ordentligt samt tänds via displayen på styret. Lägg därtill ett par robusta stänkskärmar som ser till att du kan cykla oavsett väderlek samt en sofistikerad pakethållare med integrerat AVS-system som ser till att du enkelt och smidigt kan klicka fast tillbehör såsom lådor och korgar. Addera en mjuk sadel med integrerat bärhandtag, vikbara pedaler med infästning i formgjuten aluminium, roterande kedjeskydd, stabilt stöd, sadelstolpe med dämpning, justerbar styrstam, kraftfull laddare och du har en given storfavorit.

Hur fungerar det med försäkring?

Eftersom RAWBIKE 4X är en godkänd moped klass 2 krävs det att du minst har en trafikförsäkring. Värt att tänka på är att då den är en  moped klass 2 så ingår den EJ i hemförsäkringen. Vi rekommenderar därför att du skaffar en halvförsäkring för att vara skyddad om den skulle bli stulen. När du försäkrar din RAWBIKE 4X är det viktigt att försäkringsbolaget får rätt information för att du ska få rätt prisförslag. Rekommenderat är även att jämföra mellan olika bolag då priserna kan skilja sig mycket. Nedan hittar du informationen som skall anges till försäkringsbolaget;

 • Moped klass 2
 • Motoreffekt 750W
 • Enväxlad/automat
 • Maxhastighet 25 km/h
 • CoC-godkänd
 • Ramnumret (sitter bakom vevpartiet och är inskrivet i CoC-dokumentet)

Mer om RAWBIKE Elmopeder

När praktisk smidighet är en avgörande faktor så är det dessa imponerande mångsidiga och kompakta fordon som kommer att göra ditt liv lite enklare och mycket roligare. Med hög kvalitet och pålitliga egenskaper kan du komplettera ett dagligt pendlande med att smidigt susa fram bland butikerna, caférna och uteserveringarna nere på stan. Eller varför inte ta med ditt smidigt ihopfällbara fordon på båtsemestern eller på sommarens äventyr på camping, den får ju plats utan några större uppoffringar.

En moped klass 2 som ju får framföras på cykelvägar, bidrar till kraftigt reducerad trängsel i infartstrafiken och även till minskade utsläpp från smutsiga förbränningsmotorer. Du kan faktiskt köra ett helt år med mindre CO2-påverkan än vad en mindre familjebil av senaste modell orsakar på en dag. En fulladdad RAWBIKE tar dig mellan 3-5 mil på en laddning som elmoped, och om du själv hjälper till med pedalkraft så kan du öka räckvidden med ytterligare cirka 10 kilometer. Att köra en miljövänlig RAWBIKE kostar heller inte mer än runt 11 öre per mil! Vi törs lova att du kommer aldrig komma billigare undan, jämför det med vilka bensin- eller dieselpriser som helst och du inser snabbt att det inte finns något smartare alternativ. 

Högklassiga komponenter ger säkra och tillförlitliga 2-hjulingar som leverera bekymmersfri, smidig och bekväm transport… och kanske bäst av all, du sparar en massa värdefullt utrymme. Det är ett underhållande redskap som funkar perfekt i citybruset och som du dessutom kan anpassa utifrån dina behov tack vare dess praktiska AVS-plattform. Att den dessutom är ihopfällbar gör den extra smart och enklare att hantera. Med ett fulladdat batteri kommer du smärtfritt kunna flyga fram mellan gator, gränder och torg… utan att behöva oroa dig för att du ska dyka upp med svettig panna eller med andan i halsen.

Se alla produkter inom RAWBIKE Elmopeder
Specifikation
Varumärke RAWBIKE
Artikelnummer 7350147530827
Klass Elmoped klass 2
Serie RAWBIKE Elmopeder
Årsmodell 2022
Färg Vit
Tillverkarens färg SNOWSTORM GLOSSY WHITE
Tillverkarens artikelnummer 199992
Elsystem Dapu
Medföljer batteri? Ja
Växelreglageserie microSHIFT
Framväxelserie Ingen framväxel
Bakväxelserie Shimano Acera
Antal växlar 7-växlad (1 x 7)
Bromstyp Hydraulisk skivbroms
Vikt (enligt tillverkaren) 26 kg exl. batteri
Hemsida tillverkare https://www.rawbike.se/produkt/rawbike-4x/
Ram RAWBIKE 4.0 aluminium hopfällbar med GPS förinstallerad i ramen
Rammaterial Aluminium
Framgaffeltyp Stel
Bakgaffeltyp Stel
Framgaffel Stel
Växelreglage MicroShift 7-växlat
Bakväxel Shimano Acera 7-växlad
Vevparti RAWBIKE
Kedja KMC 7-vxl med anti-rost behandling
Kassett Shimano 7-vxl
Motor Dapu 750W
Motorplacering Bakhjul
Motoreffekt 750 W
Motorns ljudnivå Låg
Sensorer Hastighet, Kadens
Maximal assistanshastighet 25 km/h
Genomsnittlig räckvidd 40 km
Maximal räckvidd 60 km
Batteri 48V/19Ah. Märke: LG. Vikt: 4kg inkl usb-port på batteriet
Batterityp Litium-jon
Batteriplacering Sadelrör
Avtagbart batteri Ja
Batterikapacitet (Ah) 19 Ah
Spänning 48 V
Kan laddas på cykeln Ja
Batteriladdare Medföljer
Laddningstid 6h 30m
Display/knappsats LCD-Skärm Digital
Avtagbar display Nej - fast monterad
Displayens position Centrum
Assistansnivåer 1, 2, 4, 5
Gåassistans Ja (upp till 6 km/h)
GPS Nej
Laddport för t.ex. smartphone yes
Hjulstorlek 20"
Hjul Aluminium fat
Framdäck Kenda 20x4.0"
Bakdäck Kenda 20x4.0"
Däckdimension 406-98
Frambroms Tektro Auriga e-comp Hydraulisk Skivbroms
Bromsskiva fram Tektro 6-bult 180 mm
Bakbroms Tektro Auriga e-comp Hydraulisk Skivbroms
Bromsskiva bak Tektro 6-bult 180 mmw
Handtag/Styrlinda RAWBIKE comfort
Styrstam Höjdjusterbar & vikbar
Sadelstolpe Med dämpning
Sadel Knus med integrerat bärhandtag
Pedaler Vikbara i metall
Belysning Fram-och bakljus integrerade med elsystem och styrs genom display. Framlyktan är på 100 lux (nyhet) och bakljuset har bromsljus funktion.
Korg Möjlighet att fästa korg via AVS-systemet på pakethållaren
Pakethållare Ja, med AVS-System
Skärmar Ja i hårdplast fram och bak
Stöd Ja
Övrigt Mått ihopvikt: H75cm,L109, B53cm. i utfälld är RAWBIKE 2 170cm lång. Försäkring: Skall trafikförsäkras och behöver stöldförsäkras
Recensioner
Frågor & Svar

Det finns ännu inga frågor om Elmoped RAWBIKE 4X 750W Snowstorm. Du kan själv ställa en fråga.

Ställ en fråga om Elmoped RAWBIKE 4X 750W Snowstorm

Ger dig friheten att luta dig tillbaka, vrida på gasen och uppleva kraften!

Den smått brutala RAWBIKE 4X sticker verkligen ut i mängden, den har ett helt eget stuk med en robust maskulint framtoning som väcker starka känslor av rent habegär. Ett unikt fordon med småkaxig attityd som via sina vikbara trampor och traditionella kedjedrift levererar tonvis med körglädje och samtidigt är praktiskt ihopfällbar. Men låt inte det klassiska formatet lura dig, för när du tröttnat på att trampa så är det bara att vrida på gashandtaget och avslappnat flyga fram i 25 km/h utan att du behöver ta ett enda tramptag i upp till hela 60 kilometer. I grunden är det här trots allt en cykel som även tjänstgör som elmoped klass-2, men det är inte värre en att man ledigt kan cykla hem om batteriet skulle ta slut. Även om modellen kan känns lite rå i sitt tilltal, så är det här utan tvekan ett robust kvalitetsbygge (samtliga kritiska komponenter monteras dessutom lokalt) med urbana vibbar som är skapad för att vara både underhållande, lätthanterlig, praktisk och vikbar. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte!

Nyckeln till framgång!

 • Robust och praktiskt ihopfällbar elmoped med grym framkomlighet och tydligt urbana vibbar
 • När du tröttnat på att trampa är det bara att vrida på gashandtaget och flyga fram i 25 km/h
 • Kompakt och imponerande effektiv elmotor från Japanska Dapu på hela 750W (i baknavet)
 • Kraftfullt och praktiskt avtagbart batteri som transporterar dig 6 mil utan att du behöver ta ett enda tramptag
 • Pålitlig drivlina med 7 utanpåliggande växlar från kvalitetssäkra Shimano (Acera)
 • Hydrauliska skivbromsar från Tektro (Auriga e-comp) med kraftfull bromsverkan och kort bromssträcka
 • Stabila 20-tummare med extremt biffiga (100mm) och greppvänliga däck med punkteringsskydd 
 • Levereras med en GPS som är förinstallerad i ramen (spåra din RAWBIKE via en app direkt i telefonen)
 • Utrustad med både vikbara pedaler, skärmar, AVS-pakethållare, kedjeskydd, stöd samt kraftfull belysning 
 • Lokalt monterad - Alla kritiska komponenter monteras lokalt för att säkerställa bästa möjliga kvalitet

Robust chassi som enkelt kan vikas ihop men tål att köras i höga farter

Den stabila stommen har ett formspråk som förmedlar robust stadga och den fungerar helt problemfritt även i hektisk stadstrafik. Trots sitt format levererar ramen en upprätt och underbart avslappnad körställning med tydlig uppsikt över hela din omgivning. Och som bonus kan du med några enkla handgrepp enkelt fälla ihop den, helt perfekt för dig som kanske har lite begränsat med förvaringsutrymme eller vill kunna ta med den på pendeltåget eller helt enkelt vill kunna packa ner den i bagageluckan på bilen eller varför inte på nästa båtsemester med familjen. Cykeln kan enkelt lyftas i dess stora handtag, vilket samtidigt ger ramen ökad styvhet. Dessutom så känns själva låsningen av både ram och styre imponerande tillförlitliga med riktigt bra säkerhetsspärrar. Ihopfällbara cyklar kan ibland kännas lite rangliga i både ram och styrning, men här sticker stadiga RAWBIKE 4X verkligen ut från mängden med en imponerande stadig stomme som utan problem tål att köras i höga farter. 

Atletisk eldrift som ger dig möjligheten att välja mellan två olika driftsätt

Kraften levereras av japanska Dapu och består av en potent navmonterad elmotor (750W) samt ett kraftfullt batteripack som är placerat mellan sadelstolpen och bakhjulet (vilket ger en lågt centrerad tyngdpunkt) samt har en kapacitet på hela  48V och 19 Ah och relativt små effektförluster. Det handlar mycket kortfattat om högvis av miljövänlig kraft som ger dig nästan obegränsat med hjälpsam arbetsförmåga i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Batteriet driver inte bara den potenta elektriska navmotorn utan även den snyggt integrerade LED-belysningen som enkelt tänds via displayen och säkerställer att du syns även efter mörkrets inbrott. 

Med motorn i baknavet uppnås visserligen inte riktigt samma dynamisk känsla som med en mittmotor, men funktionen är precis lika pålitlig och kedjan behöver dessutom bara ta hand om kraften från cyklisten vilket gör att den inte slits lika snabbt. Den mustiga navmotorn är följsam och svarar snabbt utan att upplevas som varken ryckig eller ojämn i gången. Motorn samarbetar fint med de 7 utanpåliggande växlarna från Shimano (Acera) och partnerskapet sker smidigt, smärtfritt, effektivt och på en laddning så uppnås räckvidd på runt 60km som elmoped, och om du själv hjälper till med pedalkraften så kan du öka räckvidden med ytterligare nästan 10 kilometer.

Trots all modern teknologi så är den föredömligt lätthanterlig, du väljer helt enkelt en av de 6 olika effektprogrammen och sedan bestämmer du dig för om du vill trampa eller bara använda gashandtaget och avslappnat flyga fram i 25km/h. På styret sitter en föredömligt tydlig display  som ger god översikt och ger dig möjligheten till användarvänlig och smidig styrning av alla dess funktioner. Skärmen är centralt placerad på styret och visar bland annat bland annat både hastighet, distans och batteriets laddningsnivå, och så mycket mer behöver du troligen inte veta just för stunden. Du kan dessutom nyttja ett smart ”walk assist läge”, vilket innebär att du kan använda elmotorn även när du går bredvid din elmoped (max upp till 6km/h). Både batteriet och displayen är utrustade med en USB-port för att du enkelt skall kunna ladda dina favorittillbehör. Jämfört med sin föregångare så har den även en mycket bättre färddator, som dessutom ger dig fler möjligheter att felsöka själv.

Inkluderar en förinstallerad GPS som hjälper dig att spåra din älskade RAWBIKE 

Den här upplagan är dessutom för sedd med en GPS som är förinstallerad i ramen och som laddar direkt från det inkluderade batteriet medans du kör (och batteritiden ligger på runt en vecka utan laddning från batteriet). GPS:en ger dig möjlighet att enkelt spåra din RAWBIKE 4X via en app (finns för både IOS och Android) direkt i din smarta telefon. I praktiken ger dig möjligheten att spåra din älskade elmoped och 6 månader data ingår (till ett värde av 354 kr).

Kraftfulla skivbromsar och riktigt feta gummin med aggressiv mönstring

Med hjälp av eldriften flyger du helt utan ansträngning fram i höga hastigheter, både i uppförsbackarna och bland de ilskna rödljusen. Vilket också är den främsta anledningen till att den har utrustats med effektiva hydrauliska skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan året om, och dessutom oavsett om det är regnigt, dammigt eller slaskigt. De extremt breda och grovmönstrade 20-tumsdäcken från Kenda ger både bra punkteringsskydd, grymt skön komfort och ett helt suveränt grepp mot det flesta typer av underlag (även på ojämna och mjuka underlag) och fungera dessutom utmärkt även under vinterhalvåret (och vill du känna dig extra trygg så kan du alltid skaffa ett par dubbdäck).

Generöst utrustad med högklassig utrustning redan från start

Den övriga utrustningsnivån är minst sagt generös, eller vad sägs om en belysning med en framlykta på 100 Lux samt bakljus som fungerar precis som bromsljuset på din bil och ser till att du syns ordentligt samt tänds via displayen på styret. Lägg därtill ett par robusta stänkskärmar som ser till att du kan cykla oavsett väderlek samt en sofistikerad pakethållare med integrerat AVS-system som ser till att du enkelt och smidigt kan klicka fast tillbehör såsom lådor och korgar. Addera en mjuk sadel med integrerat bärhandtag, vikbara pedaler med infästning i formgjuten aluminium, roterande kedjeskydd, stabilt stöd, sadelstolpe med dämpning, justerbar styrstam, kraftfull laddare och du har en given storfavorit.

Hur fungerar det med försäkring?

Eftersom RAWBIKE 4X är en godkänd moped klass 2 krävs det att du minst har en trafikförsäkring. Värt att tänka på är att då den är en  moped klass 2 så ingår den EJ i hemförsäkringen. Vi rekommenderar därför att du skaffar en halvförsäkring för att vara skyddad om den skulle bli stulen. När du försäkrar din RAWBIKE 4X är det viktigt att försäkringsbolaget får rätt information för att du ska få rätt prisförslag. Rekommenderat är även att jämföra mellan olika bolag då priserna kan skilja sig mycket. Nedan hittar du informationen som skall anges till försäkringsbolaget;

 • Moped klass 2
 • Motoreffekt 750W
 • Enväxlad/automat
 • Maxhastighet 25 km/h
 • CoC-godkänd
 • Ramnumret (sitter bakom vevpartiet och är inskrivet i CoC-dokumentet)


Mer om RAWBIKE Elmopeder

När praktisk smidighet är en avgörande faktor så är det dessa imponerande mångsidiga och kompakta fordon som kommer att göra ditt liv lite enklare och mycket roligare. Med hög kvalitet och pålitliga egenskaper kan du komplettera ett dagligt pendlande med att smidigt susa fram bland butikerna, caférna och uteserveringarna nere på stan. Eller varför inte ta med ditt smidigt ihopfällbara fordon på båtsemestern eller på sommarens äventyr på camping, den får ju plats utan några större uppoffringar.

En moped klass 2 som ju får framföras på cykelvägar, bidrar till kraftigt reducerad trängsel i infartstrafiken och även till minskade utsläpp från smutsiga förbränningsmotorer. Du kan faktiskt köra ett helt år med mindre CO2-påverkan än vad en mindre familjebil av senaste modell orsakar på en dag. En fulladdad RAWBIKE tar dig mellan 3-5 mil på en laddning som elmoped, och om du själv hjälper till med pedalkraft så kan du öka räckvidden med ytterligare cirka 10 kilometer. Att köra en miljövänlig RAWBIKE kostar heller inte mer än runt 11 öre per mil! Vi törs lova att du kommer aldrig komma billigare undan, jämför det med vilka bensin- eller dieselpriser som helst och du inser snabbt att det inte finns något smartare alternativ. 

Högklassiga komponenter ger säkra och tillförlitliga 2-hjulingar som leverera bekymmersfri, smidig och bekväm transport… och kanske bäst av all, du sparar en massa värdefullt utrymme. Det är ett underhållande redskap som funkar perfekt i citybruset och som du dessutom kan anpassa utifrån dina behov tack vare dess praktiska AVS-plattform. Att den dessutom är ihopfällbar gör den extra smart och enklare att hantera. Med ett fulladdat batteri kommer du smärtfritt kunna flyga fram mellan gator, gränder och torg… utan att behöva oroa dig för att du ska dyka upp med svettig panna eller med andan i halsen.

Se alla produkter inom RAWBIKE Elmopeder

Allmänt

 • Varumärke RAWBIKE
 • Serie RAWBIKE Elmopeder
 • Årsmodell 2022
 • Artikelnummer 7350147530827
 • Färg Vit
 • Tillverkarens färg SNOWSTORM GLOSSY WHITE
 • Tillverkarens artikelnummer 199992
 • Hemsida tillverkare https://www.rawbike.se/produkt/rawbike-4x/
 • Växelreglageserie microSHIFT
 • Framväxelserie Ingen framväxel
 • Bakväxelserie Shimano Acera
 • Antal växlar 7-växlad (1 x 7)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Elsystem Dapu
 • Medföljer batteri? Ja
 • Vikt (enligt tillverkaren) 26 kg exl. batteri
 • Klass Elmoped klass 2

Ramset

 • Ram RAWBIKE 4.0 aluminium hopfällbar med GPS förinstallerad i ramen
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Stel
 • Bakgaffeltyp Stel
 • Framgaffel Stel

Hjul

 • Hjulstorlek 20"
 • Hjul Aluminium fat
 • Däckdimension 406-98
 • Framdäck Kenda 20x4.0"
 • Bakdäck Kenda 20x4.0"

Drivlina

 • Växelreglage MicroShift 7-växlat
 • Bakväxel Shimano Acera 7-växlad
 • Vevparti RAWBIKE
 • Kedja KMC 7-vxl med anti-rost behandling
 • Kassett Shimano 7-vxl

Komponenter

 • Frambroms Tektro Auriga e-comp Hydraulisk Skivbroms
 • Bromsskiva fram Tektro 6-bult 180 mm
 • Bakbroms Tektro Auriga e-comp Hydraulisk Skivbroms
 • Bromsskiva bak Tektro 6-bult 180 mmw
 • Handtag/Styrlinda RAWBIKE comfort
 • Styrstam Höjdjusterbar & vikbar
 • Sadelstolpe Med dämpning
 • Sadel Knus med integrerat bärhandtag
 • Pedaler Vikbara i metall

Motor

 • Motor Dapu 750W
 • Motorplacering Bakhjul
 • Motoreffekt 750 W
 • Motorns ljudnivå Låg
 • Sensorer Hastighet, Kadens
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h
 • Genomsnittlig räckvidd 40 km
 • Maximal räckvidd 60 km

Batteri

 • Batteri 48V/19Ah. Märke: LG. Vikt: 4kg inkl usb-port på batteriet
 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering Sadelrör
 • Avtagbart batteri Ja
 • Batterikapacitet (Ah) 19 Ah
 • Spänning 48 V
 • Kan laddas på cykeln Ja
 • Batteriladdare Medföljer
 • Laddningstid 6h 30m

Display

 • Display/knappsats LCD-Skärm Digital
 • Avtagbar display Nej - fast monterad
 • Displayens position Centrum
 • Assistansnivåer 1, 2, 4, 5
 • Gåassistans Ja (upp till 6 km/h)
 • Laddport för t.ex. smartphone yes

Utrustning

 • Belysning Fram-och bakljus integrerade med elsystem och styrs genom display. Framlyktan är på 100 lux (nyhet) och bakljuset har bromsljus funktion.
 • Korg Möjlighet att fästa korg via AVS-systemet på pakethållaren
 • Pakethållare Ja, med AVS-System
 • Skärmar Ja i hårdplast fram och bak
 • Stöd Ja
 • Övrigt Mått ihopvikt: H75cm,L109, B53cm. i utfälld är RAWBIKE 2 170cm lång. Försäkring: Skall trafikförsäkras och behöver stöldförsäkras
Reviews

Det finns ännu inga frågor om Elmoped RAWBIKE 4X 750W Snowstorm. Du kan själv ställa en fråga.

Ställ en fråga om Elmoped RAWBIKE 4X 750W Snowstorm