Filter
Sortera
Visar 2 produkter

Här hittar du ett brett sortiment av elcykel dam, där samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Oavsett om du letar efter en bekväm jobbpendlare med extra bra tryck i pedalerna, ett lätthanterligt transportmedel för smärtfri vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för avslappnade njutningsrundor med familjen så kommer du att hitta det du söker i vårt breda sortiment.

Du ska absolut inte låta dig inte luras av att vi kategoriserat dessa elcyklar som specifika för just damer, en indelning i kategorier känns ju nästan lite förlegat och självklart går det precis lika bra för killar att använda dessa smidigt lätthanterliga och hjälpsamma elcyklar med lite lägre insteg.

Men faktum kvarstår - Det här är pålitligt och effektivt transportmedel som på ett smidigt samt underhållande sätt förflyttar dig dit du vill. Men finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du friktionsfritt glider fram utan att bli varken svettig eller andfådd. Du kommer dessutom att skapa nya mera hälsosammare vanor, eftersom du till skillnad mot vad många tror kommer kunna bygga upp konditionen med en ny elcykel.

Elcykel Dam - Köp elcykel dam billigt på Cykelkraft

Letar du efter en elcykel dam eller helt enkelt en elcykel med lågt insteg så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett imponerande brett sortiment av olika elcyklar för dam för vardagligt bruk från kända tillverkare som t ex EcoRide, Skeppshult, Winther, Scott, Bergamont, Electra, Moustache, Cannondale, Trek, MADE, Frappé och Superior för att nämna några.

Här hittar du allt från traditionella el damcyklar, även kallade standardcyklar med el eller dam elcyklar med klassisk hängmatteram, till de lite mer sportiga och mer moderna elcyklarna för tjejer. Och precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en elcykel dam av oss.

Elcykel dam? Det finns väl massor av olika elcyklar för damer?

Jo, givetvis finns det både el-mtb dam, el-racer, el-hybrider, el-gravel, elcykel dam mittmotor och massor av annat i elcykelväg som är speciellt anpassade för dam. Men alla dessa hittar du enklast bland dess egna underkategori, för här visar vi främst de lite mer klassiska el damcyklarna!

Allt från en billig elcykel dam till betydligt mer lyxiga elcyklar

Hos oss hittar du alla typer av elcyklar dam: från de billigaste och enklaste varianterna för dig som vill ha något enkelt att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med handgjorda lädersadlar och högklassig utrustning. Du hittar hela vårt sortiment av elcykel här.

För dig som vill använda elcykeln till kortare turer men har jobbiga backar på vägen eller smärtfritt vill kunna dra barnen i en cykelvagn, då är en elassisterad cykel det perfekt alternativet. Har dina knän börjat strula? Har du inre längre samma kondition som tidigare? Eller vill du bara ha lite hjälp att komma ut och röra på dig lite oftare? Då är en elcykel dam helt rätt för dig, och förmodligen i formen av en elcykel med lågt insteg för dam!

Oavsett om du väljer att köpa en lite billiga elcykel dam eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din el damcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Elcykel dam med mittmotor, motor fram- eller bakhjul och batterier från välkända tillverkare

En elcykel dam med mittmotor har en motor som assisterar dig i din cykling, den ger dig den där extra kraften som gör att cyklingen bara känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. En elcykel med mittmotor är oftast de mest kraftfulla elcyklarna. Är du däremot ute efter en billig elcykel dam är en elcykel med motor mot bak- eller framhjulet en bra investering. Men elmotorn arbetar bara så länge du trampar, och så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket du trampar, men det fina i kråksången är att du slipper anlända till din destination med andan i halsen eller med svetten pannan.

I Sverige är maxhastigheten för elassisterad cykling reglerad till 25 km/h, jo du kan givetvis cykla fortare... men du får göra hela jobbet själv. Precis som för förbränningsmotor så kräver elmotorer någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så är elektriciteten själva bränslet och dess tank utgörs av ett batteri. Men oavsett vilken modell av elcykel du väljer från Cykelkraft så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välkända, pålitliga och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza och SpinTec.

Att köpa elcykel för dam online

Att köpa en dam elcykel hos oss är alltid enkelt, smidigt och bekvämt. Vi levererar elcykeln färdigmonterad hem till din dörr och det enda du behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel dam billigt.