Beskrivning

Kraftfull boost som gör det enkelt och roligt att välja cykeln framför bilen

Vill du ha en kraftfull och bekväm elcykel som är designad för både vardagspendling, shopping och rena nöjesturer? Vill du att den ska ha lågt underhållsbehov och vara utrustad med alla tillbehören som förenklar din vardag? Den supersmidiga Trek Allant+ 7 är en pålitlig, bekväm och potent elscykel som är som skapad för att kunna hantera en rad olika typer av transportbehov. På den här underhållande hojen är det superskoj och effektivt ta sig fram på gator, släta cykelbanor och ojämna grusvägarna. Den har slagkraftig 1x-drivlina med bred utväxling, en kraftfull elektrisk mittmotor, en dämpad framgaffel och effektiva hydrauliska skivbromsar som funkar i alla väder. Den är byggd för att klara tung last och levereras redan från start med utrustningen som behövs för att du dagligen ska kunna uträtta massor av ärenden.

Nyckel till framgång!

 • Kraftfull eldriven hybridcykel som erbjuder smidig, problemfri och underhållande transport
 • Bekväm körställning som låter dig hinna njuta av omgivningen utan att bli den minsta ineffektiv
 • Hydroformad aluminiumram med invändig kabeldragning som ger skydd och ett eleganta utseende
 • Inställbar Blendr-kompatibel styrstam som ger dig möjlighet att enkelt ändra körställningen
 • Dämpad framgaffel från SR Suntour (Mobie 25) med 63 mm slaglängd och praktisk lockout
 • Kraftfull motor från Bosch (Performance Line CX, 85 Nm) som stöder hastigheter upp till 25 km/h
 • Batteri från Bosch (PowerPack) på 500 Wh som är avtagbart och centralt monterat i diagonalröret
 • Kompatibel med Range Boost, ett extra batteri som kan fördubbla elcykelns räckvidd 
 • Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) har en attraktiv design och är mycket användarvänligt
 • Smidig boost som är enkel att kontrollera och som dessutom levererar en helt naturlig körskänsla
 • Tydlig liten display från Bosch (Purion) som visar hastighet och sträcka såväl som batteriets räckvidd
 • Pålitlig 1x-drivlina med 9 växlar från kvalitetssäkra Shimano (Alivio) med bred utväxling 
 • Robusta och styva 27,5-tumshjul med genomgående axel ger pålitlig och stabil manövreringsförmåga 
 • Lättrullande kvalitetsgummin från Schwalbe (G-One) med rejäl bredd (57mm) och pålitligt grepp
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar som ser till att din cykeltur aldrig ska behöva hindras av lite dåligt väder
 • Cykeln är redo att tas i bruk direkt, med medföljande tillbehör som t.ex. skärmar och belysning som drivs av batteriet

Robust  stomme som sätter både komfort och funktion i fullt fokus

Stommen utgörs av en robust ram i hydroformat aluminium med elegant invändig kabeldragning, vilket både ger ett prydligare utseende och ökar skyddet mot både väta, slask och smuts. Ramen har en modern geometri som sätter smidig manöverförmåga, god uppsikt och smidig framkomlighet i fokus. Med andra ord har den en bekvämt upprätt åkställning som verkligen låter dig njuta av omgivningen när du smärtfritt trampar fram i din egen takt. Framtill sitter en dämpad framgaffel från SR Suntour (Mobie 25) med spiralfjädring, 63 mm slaglängd och en lockout-funktion som säkerställer att du alltid cyklar effektivt: lås dämpningsfunktionen på slät asfalt och öppna den när det ojämna underlaget kräver det

På ramen hittar du redan från start alla de tillbehören som förenklar din vardag. Eller vad sägs om heltäckande skärmar samt en kraftfull främre och bakre belysning som ser till att du syns även när mörkret faller. Lägg därtill ett stadigt stöd, en ställbar Blendr-kompatibel styrstam, ergonomiska handtag, en bekväm sadel och du har en given favorit!

Unik drivlina med en underbart dynamisk känsla i kraftöverföringen

Kraften kommer från en dynamisk kvalitetsmotor med central placering från tyska Bosch (Performance Line CX) som presterar ett vridmoment på hela 85 Nm. Den atletiska elmotorn drivs av ett kraftfullt (500 Wh) med en väl skyddad placering på diagonalröret och det levererar högvis av miljövänlig urkraft, vilket ger dig imponerande mängder av extra krut i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Du kan givetvis cykla mycket snabbare än så, men resten av jobbet får du då göra med hjälp av gravitationen eller med hederlig gammal muskelkraft.

Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) har en attraktiv design och är mycket användarvänligt: batteriet skyddas helt av ramen och det är enkelt att ta loss utan verktyg, och du får till och med plats med ett flaskställ. De har dessutom ett inbyggt handtag som smidigt och enkelt kan avlägsnas och återmonteras i ramen utan användning av verktyg. Och eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga.

Du styr allt via en tydlig Purion Display med flera olika driftslägen som ger dig full kontroll och visar nästan allt du behöver veta. Den genomtänkta designen gör det lätt för cyklisten att bläddra bland funktionerna och välja rätt assistansnivå utan att behöva släppa taget om styret... både tryggt, lätthanterligt och säkert!

Det potenta elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. 

Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Den kraftfulla elmotorn jobbar tillsammans med en pålitlig drivlina med 9 utanpåliggande växlar från Shimano (Alivio) med smidig funktion och ett brett växelomfång. Växlarna hanteras dessutom via ett lättmanövrerat reglage som ger dig möjligheten att skifta mellan växlarna utan att det känns det minsta ansträngt. 

Robusta hjulset med skön känsla samt hejdare med effektiv bromsförmåga

Det robusta hjulsetet består styva 27,5-tumshjul med aluminiumfälgar som försetts med greppvänliga gummin från Schwalbe (G-One) med reflexkant som utan minsta problem hanterar allt från slät asfalt och kullersten till betydligt ojämnare underlag. Dessa 57mm breda kvalitetsdäck ger en perfekt kombinationen av komfort, stabilitet och lågt rullmotstånd vilket i praktiken innebär ökad trygghet och skönare cykling på de underlag du normalt sett hittar i staden och alla dess närområden. Inbromsningen handläggs av kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano (MT200) som ser till att du har effektiva bromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt underlag för dagen.

Ljus framtid utan trista bilköer, illaluktande busskurer och fullproppad T-bana

Det här är en högklassig hybridcykel som väcker habegär och som ser till att du kan planera för en framtid utan långsamma bilköer, trånga tunnelbanevagnar och illaluktande busskurer. En Allant+ 7 ger dig alla förutsättningar för att kunna förändra invanda gamla resemönster och låta miljöboven stå kvar nere i garaget, dessutom alla dagar i veckan. Varken last eller branta uppförsbackar utgör något större problem för det är bara att växla ner, vrida upp assistansnivån och bibehålla tempot så når du smärtfritt även de brantaste backarnas krön.

Det här är verkligen det optimalt transportmedlet för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna eller för dig som effektiv och snabbt vill kunna ta dig till jobbet utan att du ens behöver packa ner ett ombyte i väskan. Ett miljövänligt, lätthanterligt, underhållande och imponerande bekvämt transportmedel som förflyttar dig dit du vill på ett effektivt sätt. Det idealiska valet för pendlare som uppskattar det kraftfulla och tillförlitliga elassistanssystemet från Bosch och en attraktiv design, och som är trötta på att slösa bort sin tid i rusningstrafiken och betala för parkeringsplatser.

Mer om Trek Allant+ serie

Samtliga modeller i den här serien pushar gränserna och skapar nya möjligheter. Du kan snabbt ta dig förbi trafikstockningarna eller ge dig ut på riktigt långa helgäventyr. Med boost som gör backen platt, avståndskrympande räckvidd och genomtänkta funktioner, blir det enkelt och roligt att välja cykeln framför miljöboven. Det här är högpresterande elcyklar som är byggd för cyklister som vill kunna köra både långt och snabbt. Alla modeller har genomtänkta designfunktioner som har skapats särskilt för alla oss som föredrar att cykla framför att köra bil.

Alla Allant+ har Bosch-batterier med stor kapacitet (500 eller 625 Wh) så att du kan cykla riktigt långt utan problem, upp till 130 km i räckvidd i normalt utförande och upp till hela 190 km i räckvidd med Range Boost. Motorerna levererar smidig boost som är enkel att kontrollera och som känns naturlig medan du trampar. Njut av snabb pendling, svettfria inköpsrundor och av hur lätt du besegrar alla branta backar.

Boschs tillförlitliga teknik finns i nästan hälften av alla telefoner, och i miljoner hem, kontor och verkstäder över hela världen. Bosch är till och med representerat på den internationella rymdstationen. De välrenommerade drivsystemen från Bosch är tillförlitliga och lättanvända. De levererar en naturlig cykelkänsla och massor av extra kraft så att du kan fokusera på att njuta. Du har dessutom tillgång till Boschs världsomspännande support och service, unikt bra tycker vi! Är Bosch kanske den mest överkvalificerade leverantören av elcykelsystem någonsin? Hm, ja. Trek skulle förmodligen inte ingå partnerskap med någon som inte är det. Varför? Eftersom man sätter tillförlitligheten först. Du kan räkna med Bosch när det gäller (fråga vilken astronaut som helst).

 • Lys upp din väg - Inbyggd belysning fram och bak
 • Se till att kunna det med dig - Både pakethållare och skärmar från start
 • Elegant integrerat batteri - Enkelt att ta bort det helt utan verktyg
Se alla produkter inom Trek Allant+
Specifikation
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Serie Trek Allant+
 • Årsmodell 2022
 • Artikelnummer G-601842195697
 • Färg Blå
 • Tillverkarens färg NAUTICAL NAVY
 • Hemsida tillverkare https://www.trekbikes.com/se/sv_SE/p/30463
 • Växelreglageserie Shimano Alivio
 • Bakväxelserie Shimano Alivio
 • Antal växlar 9-växlad (1 x 9)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Elsystem Bosch
 • Medföljer batteri? Ja
 • Vikt (enligt tillverkaren) 21.50

Ramset

 • Ram Hydroformat aluminium i toppklass, avtagbart integrerat batteri (RIB), Range Boost-kompatibel, invändig vajerdragning, Motor Armour, Post Mount-skivbromsar, 135 x 5 mm QR
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Framgaffel SR Suntour Mobie 25, spiralfjädring, Lockout, rekyl, koniskt styrrör i aluminium, 15 x 100 mm genomgående axel, 45 mm slaglängd
 • Framgaffel, typ av fjäder Stålfjäder
 • Slaglängd fram 45 mm
 • Låsbar framgaffel? Via reglage på framgaffeln

Hjul

 • Hjulstorlek 27.5"
 • Framnav Bontrager kapslat lager, 32 hål, 15 mm genomgående axel i aluminium
 • Baknav Formula DC-22, aluminium, 6-bults, Shimano 8/9/10-delad frikrans, 135 x 5 mm QR
 • Ekrar Alex MD35, Tubeless Ready, 32 hål, 35 mm bredd, Presta-ventil
 • Fälgar Alex MD35, Tubeless Ready, 32 hål, 35 mm bredd, Presta-ventil
 • Framdäck Schwalbe G-One, 650Bx57c

Drivlina

 • Växelreglage Shimano Alivio M3100, 9-delad // Shimano Acera M3000, 9 speed
 • Bakväxel Shimano Alivio M3100, lång arm // Shimano Acera M3000, Shadow-design, lång arm
 • Vevparti ProWheel, aluminium, 175 mm längdProWheel 40T smalt/brett, stål, med aluminiumskydd
 • Kedja Shimano 9-växlat // KMC E9S, 9-delad
 • Kassett Shimano HG200, 11-36, 9 speed

Komponenter

 • Frambroms Shimano MT200 hydraulisk skivbroms
 • Bromsskiva fram Shimano RT26, 6-bults, 180 mm
 • Bakbroms Shimano MT200 hydraulisk skivbroms
 • Bromsskiva bak Shimano RT26, 6-bults, 180 mm
 • Handtag/Styrlinda Bontrager Satellite Plus ergonomiska
 • Styre Lowriser i aluminium, 31,8 mm, 25 mm rise, 11 grader bakåtsvep, 690 mm bredd
 • Styrstam Bontrager aluminium, 31,8 mm klämma, inställbar rise, Blendr-teknikkompatibel, 105 mm längd
 • Styrlager FSA integrerat, kapslat lager, 1 1/8" övre, 1,5" nedre // FSA IS-2 aluminium, integrerat, kapslat lager, 1 1/8" övre, 1,5" nedre
 • Pedaler VP-857

Motor

 • Motor Bosch Performance CX
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Vridmoment 85 Nm
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h

Batteri

 • Batteri Bosch PowerTube, pystysuuntainen, 500 Wh
 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering Invändigt
 • Avtagbart batteri Ja
 • Batterikapacitet (Wh) 500 Wh
 • Kan laddas på cykeln Ja
 • Batteriladdare Medföljer

Display

 • Display/knappsats Bosch Purion
 • Assistansnivåer Off, Eco, Tour, Sport, Turbo
 • Gåassistans Ja (upp till 6 km/h)
Recensioner
Frågor & Svar 1
222

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om Elcykel Trek Allant+ 7 Blå

Välj rätt cykel för dig i rätt storlek

Vi monterar, justerar & prövar cykeln

Gratis försäkring ingår alltid

Snabba leveranser hem till dörren

Kraftfull boost som gör det enkelt och roligt att välja cykeln framför bilen

Vill du ha en kraftfull och bekväm elcykel som är designad för både vardagspendling, shopping och rena nöjesturer? Vill du att den ska ha lågt underhållsbehov och vara utrustad med alla tillbehören som förenklar din vardag? Den supersmidiga Trek Allant+ 7 är en pålitlig, bekväm och potent elscykel som är som skapad för att kunna hantera en rad olika typer av transportbehov. På den här underhållande hojen är det superskoj och effektivt ta sig fram på gator, släta cykelbanor och ojämna grusvägarna. Den har slagkraftig 1x-drivlina med bred utväxling, en kraftfull elektrisk mittmotor, en dämpad framgaffel och effektiva hydrauliska skivbromsar som funkar i alla väder. Den är byggd för att klara tung last och levereras redan från start med utrustningen som behövs för att du dagligen ska kunna uträtta massor av ärenden.

Nyckel till framgång!

 • Kraftfull eldriven hybridcykel som erbjuder smidig, problemfri och underhållande transport
 • Bekväm körställning som låter dig hinna njuta av omgivningen utan att bli den minsta ineffektiv
 • Hydroformad aluminiumram med invändig kabeldragning som ger skydd och ett eleganta utseende
 • Inställbar Blendr-kompatibel styrstam som ger dig möjlighet att enkelt ändra körställningen
 • Dämpad framgaffel från SR Suntour (Mobie 25) med 63 mm slaglängd och praktisk lockout
 • Kraftfull motor från Bosch (Performance Line CX, 85 Nm) som stöder hastigheter upp till 25 km/h
 • Batteri från Bosch (PowerPack) på 500 Wh som är avtagbart och centralt monterat i diagonalröret
 • Kompatibel med Range Boost, ett extra batteri som kan fördubbla elcykelns räckvidd 
 • Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) har en attraktiv design och är mycket användarvänligt
 • Smidig boost som är enkel att kontrollera och som dessutom levererar en helt naturlig körskänsla
 • Tydlig liten display från Bosch (Purion) som visar hastighet och sträcka såväl som batteriets räckvidd
 • Pålitlig 1x-drivlina med 9 växlar från kvalitetssäkra Shimano (Alivio) med bred utväxling 
 • Robusta och styva 27,5-tumshjul med genomgående axel ger pålitlig och stabil manövreringsförmåga 
 • Lättrullande kvalitetsgummin från Schwalbe (G-One) med rejäl bredd (57mm) och pålitligt grepp
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar som ser till att din cykeltur aldrig ska behöva hindras av lite dåligt väder
 • Cykeln är redo att tas i bruk direkt, med medföljande tillbehör som t.ex. skärmar och belysning som drivs av batteriet

Robust  stomme som sätter både komfort och funktion i fullt fokus

Stommen utgörs av en robust ram i hydroformat aluminium med elegant invändig kabeldragning, vilket både ger ett prydligare utseende och ökar skyddet mot både väta, slask och smuts. Ramen har en modern geometri som sätter smidig manöverförmåga, god uppsikt och smidig framkomlighet i fokus. Med andra ord har den en bekvämt upprätt åkställning som verkligen låter dig njuta av omgivningen när du smärtfritt trampar fram i din egen takt. Framtill sitter en dämpad framgaffel från SR Suntour (Mobie 25) med spiralfjädring, 63 mm slaglängd och en lockout-funktion som säkerställer att du alltid cyklar effektivt: lås dämpningsfunktionen på slät asfalt och öppna den när det ojämna underlaget kräver det

På ramen hittar du redan från start alla de tillbehören som förenklar din vardag. Eller vad sägs om heltäckande skärmar samt en kraftfull främre och bakre belysning som ser till att du syns även när mörkret faller. Lägg därtill ett stadigt stöd, en ställbar Blendr-kompatibel styrstam, ergonomiska handtag, en bekväm sadel och du har en given favorit!

Unik drivlina med en underbart dynamisk känsla i kraftöverföringen

Kraften kommer från en dynamisk kvalitetsmotor med central placering från tyska Bosch (Performance Line CX) som presterar ett vridmoment på hela 85 Nm. Den atletiska elmotorn drivs av ett kraftfullt (500 Wh) med en väl skyddad placering på diagonalröret och det levererar högvis av miljövänlig urkraft, vilket ger dig imponerande mängder av extra krut i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Du kan givetvis cykla mycket snabbare än så, men resten av jobbet får du då göra med hjälp av gravitationen eller med hederlig gammal muskelkraft.

Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) har en attraktiv design och är mycket användarvänligt: batteriet skyddas helt av ramen och det är enkelt att ta loss utan verktyg, och du får till och med plats med ett flaskställ. De har dessutom ett inbyggt handtag som smidigt och enkelt kan avlägsnas och återmonteras i ramen utan användning av verktyg. Och eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga.

Du styr allt via en tydlig Purion Display med flera olika driftslägen som ger dig full kontroll och visar nästan allt du behöver veta. Den genomtänkta designen gör det lätt för cyklisten att bläddra bland funktionerna och välja rätt assistansnivå utan att behöva släppa taget om styret... både tryggt, lätthanterligt och säkert!

Det potenta elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. 

Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Den kraftfulla elmotorn jobbar tillsammans med en pålitlig drivlina med 9 utanpåliggande växlar från Shimano (Alivio) med smidig funktion och ett brett växelomfång. Växlarna hanteras dessutom via ett lättmanövrerat reglage som ger dig möjligheten att skifta mellan växlarna utan att det känns det minsta ansträngt. 

Robusta hjulset med skön känsla samt hejdare med effektiv bromsförmåga

Det robusta hjulsetet består styva 27,5-tumshjul med aluminiumfälgar som försetts med greppvänliga gummin från Schwalbe (G-One) med reflexkant som utan minsta problem hanterar allt från slät asfalt och kullersten till betydligt ojämnare underlag. Dessa 57mm breda kvalitetsdäck ger en perfekt kombinationen av komfort, stabilitet och lågt rullmotstånd vilket i praktiken innebär ökad trygghet och skönare cykling på de underlag du normalt sett hittar i staden och alla dess närområden. Inbromsningen handläggs av kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano (MT200) som ser till att du har effektiva bromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt underlag för dagen.

Ljus framtid utan trista bilköer, illaluktande busskurer och fullproppad T-bana

Det här är en högklassig hybridcykel som väcker habegär och som ser till att du kan planera för en framtid utan långsamma bilköer, trånga tunnelbanevagnar och illaluktande busskurer. En Allant+ 7 ger dig alla förutsättningar för att kunna förändra invanda gamla resemönster och låta miljöboven stå kvar nere i garaget, dessutom alla dagar i veckan. Varken last eller branta uppförsbackar utgör något större problem för det är bara att växla ner, vrida upp assistansnivån och bibehålla tempot så når du smärtfritt även de brantaste backarnas krön.

Det här är verkligen det optimalt transportmedlet för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna eller för dig som effektiv och snabbt vill kunna ta dig till jobbet utan att du ens behöver packa ner ett ombyte i väskan. Ett miljövänligt, lätthanterligt, underhållande och imponerande bekvämt transportmedel som förflyttar dig dit du vill på ett effektivt sätt. Det idealiska valet för pendlare som uppskattar det kraftfulla och tillförlitliga elassistanssystemet från Bosch och en attraktiv design, och som är trötta på att slösa bort sin tid i rusningstrafiken och betala för parkeringsplatser.

Mer om Trek Allant+ serie

Samtliga modeller i den här serien pushar gränserna och skapar nya möjligheter. Du kan snabbt ta dig förbi trafikstockningarna eller ge dig ut på riktigt långa helgäventyr. Med boost som gör backen platt, avståndskrympande räckvidd och genomtänkta funktioner, blir det enkelt och roligt att välja cykeln framför miljöboven. Det här är högpresterande elcyklar som är byggd för cyklister som vill kunna köra både långt och snabbt. Alla modeller har genomtänkta designfunktioner som har skapats särskilt för alla oss som föredrar att cykla framför att köra bil.

Alla Allant+ har Bosch-batterier med stor kapacitet (500 eller 625 Wh) så att du kan cykla riktigt långt utan problem, upp till 130 km i räckvidd i normalt utförande och upp till hela 190 km i räckvidd med Range Boost. Motorerna levererar smidig boost som är enkel att kontrollera och som känns naturlig medan du trampar. Njut av snabb pendling, svettfria inköpsrundor och av hur lätt du besegrar alla branta backar.

Boschs tillförlitliga teknik finns i nästan hälften av alla telefoner, och i miljoner hem, kontor och verkstäder över hela världen. Bosch är till och med representerat på den internationella rymdstationen. De välrenommerade drivsystemen från Bosch är tillförlitliga och lättanvända. De levererar en naturlig cykelkänsla och massor av extra kraft så att du kan fokusera på att njuta. Du har dessutom tillgång till Boschs världsomspännande support och service, unikt bra tycker vi! Är Bosch kanske den mest överkvalificerade leverantören av elcykelsystem någonsin? Hm, ja. Trek skulle förmodligen inte ingå partnerskap med någon som inte är det. Varför? Eftersom man sätter tillförlitligheten först. Du kan räkna med Bosch när det gäller (fråga vilken astronaut som helst).

 • Lys upp din väg - Inbyggd belysning fram och bak
 • Se till att kunna det med dig - Både pakethållare och skärmar från start
 • Elegant integrerat batteri - Enkelt att ta bort det helt utan verktyg
Se alla produkter inom Trek Allant+
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Serie Trek Allant+
 • Årsmodell 2022
 • Artikelnummer G-601842195697
 • Färg Blå
 • Tillverkarens färg NAUTICAL NAVY
 • Hemsida tillverkare https://www.trekbikes.com/se/sv_SE/p/30463
 • Växelreglageserie Shimano Alivio
 • Bakväxelserie Shimano Alivio
 • Antal växlar 9-växlad (1 x 9)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Elsystem Bosch
 • Medföljer batteri? Ja
 • Vikt (enligt tillverkaren) 21.50

Ramset

 • Ram Hydroformat aluminium i toppklass, avtagbart integrerat batteri (RIB), Range Boost-kompatibel, invändig vajerdragning, Motor Armour, Post Mount-skivbromsar, 135 x 5 mm QR
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Framgaffel SR Suntour Mobie 25, spiralfjädring, Lockout, rekyl, koniskt styrrör i aluminium, 15 x 100 mm genomgående axel, 45 mm slaglängd
 • Framgaffel, typ av fjäder Stålfjäder
 • Slaglängd fram 45 mm
 • Låsbar framgaffel? Via reglage på framgaffeln

Hjul

 • Hjulstorlek 27.5"
 • Framnav Bontrager kapslat lager, 32 hål, 15 mm genomgående axel i aluminium
 • Baknav Formula DC-22, aluminium, 6-bults, Shimano 8/9/10-delad frikrans, 135 x 5 mm QR
 • Ekrar Alex MD35, Tubeless Ready, 32 hål, 35 mm bredd, Presta-ventil
 • Fälgar Alex MD35, Tubeless Ready, 32 hål, 35 mm bredd, Presta-ventil
 • Framdäck Schwalbe G-One, 650Bx57c

Drivlina

 • Växelreglage Shimano Alivio M3100, 9-delad // Shimano Acera M3000, 9 speed
 • Bakväxel Shimano Alivio M3100, lång arm // Shimano Acera M3000, Shadow-design, lång arm
 • Vevparti ProWheel, aluminium, 175 mm längdProWheel 40T smalt/brett, stål, med aluminiumskydd
 • Kedja Shimano 9-växlat // KMC E9S, 9-delad
 • Kassett Shimano HG200, 11-36, 9 speed

Komponenter

 • Frambroms Shimano MT200 hydraulisk skivbroms
 • Bromsskiva fram Shimano RT26, 6-bults, 180 mm
 • Bakbroms Shimano MT200 hydraulisk skivbroms
 • Bromsskiva bak Shimano RT26, 6-bults, 180 mm
 • Handtag/Styrlinda Bontrager Satellite Plus ergonomiska
 • Styre Lowriser i aluminium, 31,8 mm, 25 mm rise, 11 grader bakåtsvep, 690 mm bredd
 • Styrstam Bontrager aluminium, 31,8 mm klämma, inställbar rise, Blendr-teknikkompatibel, 105 mm längd
 • Styrlager FSA integrerat, kapslat lager, 1 1/8" övre, 1,5" nedre // FSA IS-2 aluminium, integrerat, kapslat lager, 1 1/8" övre, 1,5" nedre
 • Pedaler VP-857

Motor

 • Motor Bosch Performance CX
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Vridmoment 85 Nm
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h

Batteri

 • Batteri Bosch PowerTube, pystysuuntainen, 500 Wh
 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering Invändigt
 • Avtagbart batteri Ja
 • Batterikapacitet (Wh) 500 Wh
 • Kan laddas på cykeln Ja
 • Batteriladdare Medföljer

Display

 • Display/knappsats Bosch Purion
 • Assistansnivåer Off, Eco, Tour, Sport, Turbo
 • Gåassistans Ja (upp till 6 km/h)
Reviews
222

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om Elcykel Trek Allant+ 7 Blå