Beskrivning

Rapp svensk elcykel som kvickt, smidigt och effektivt tar dig dit du önskar

Den kraftfulla, smidiga och sportiga Nishiki Urban är en underhållande svensk elcykel för kräsna cyklister som uppskattar pålitlig funktion och högklassig svensk design hemma från västkusten. En elegant, rapp och hjälpsam elcykel som ser till att du dagligen kan tillryggalägga långa distanser utan att bli det minsta trött, andfådd eller sliten. Lite last utgör heller inga större problem, eftersom du baktill hittar en robust pakethållare som ser till att din cykel klarar dina vardagliga transportbehov med pålitlig effektivitet. Visst, den trivs kanske som bäst på släta cykelbanor men den här mångsidiga göteborgaren ger dig samtidigt alla möjligheter att kunna flyga fram på gropiga grusvägar med full kontroll. Så om du vill mätta ett starkt habegär med en välutrustad skandinavisk elcykel med sportiga känsla så borde väl den här välsmakande godbiten falla dig i smaken.

Nyckeln till framgång!

 • Kraftfull eldriven pendlare för kräsna cyklister som uppskattar både hög fart och smidig funktion
 • Spänstig aluminiumram med elegant raka linjer som är fullt anpassad för en hektisk vardag
 • Körställning som ger dig sportig effektivitet och en tydlig vy över hela din omgivning
 • Pålitlig bakhjulsmotor från Danska Promovec (250W) som ger dig skönt driv även i branta uppförsbackar
 • Batteri ingår ej - Men du klickar hem ett av de två modellerna från Promovec som passar (374/460Wh) 
 • Sportig 1x-drivlina med 9 utanpåliggande växlar från kvalitetssäkra Shimano (Alivio)
 • Drivlinans centrala placering ger föredömligt välbalanserad och säker cykling
 • Kraftfulla skivbromsar som kräver minimalt med underhåll levererar pålitlig prestanda i alla väder
 • Stabil hjulset med 38 mm breda däck från Panaracer (TourGuard Plus) som klarar de flesta underlag
 • Skyhög utrustningsnivå med pålitliga kvalitetskomponenter som gör livet både enklare och säkrare

Spänstig aluminiumram med raka linjer och vridstyvhet på rätta stället

Under den eleganta lacken döljer sig en högklassig aluminiumram med klassiskt raka linjer som ser till att cykeln upplevs som både spänstig stabil och smidig. Ramen är lätt men den är samtidigt vridstyv på det rätta ställena, vilket ser till att den kraft du lägger på pedalerna verkligen når ner till bakhjulet och där omvandlas till önskad hastighet. Den är mer än tillräckligt robust för att klara allt en ambitiös pendlare eller äventyrslysten vardagscyklist kan tänkas utsätta den för, och den är samtidigt tillräckligt flexibel för att effektivt dämpa stötar och vibrationer från underlaget.

Effektiv körställning som ändå ger dig en tydlig vy över omgivningen

Körställning påminner lite om en racercykels med en lätt framåtlutad sittställning, men den är betydligt mindre utsträckt och du kan även reglera positionen på styrstammens vinkel för att hitta den position som du trivs bäst med just för stunden. Med andra ord kan du göra cykeln ännu mer komfortabel och samtidigt se till att din position i sadeln ger dig en tydlig vy över omgivningen. Och just den där goda uppsikten tillsammans med smidig framkomlighet och kvick manöverförmåga kan faktiskt vara avgörande när det handlar om att undvika en olycka i hektisk stadstrafik. Sadeln är dessutom precis lagom smal och den är försedd med viss dämpning, vilket ju gör underverk för komforten.

Smidig dansk eldrift i samarbete med en sportig japansk drivlina

Kraften levereras av danska Promovec och består av en beprövad navmonterad bakhjulsmotor (250W) samt ett elegant integrerat batteripack (batteri ingår ej från start utan du väljer själv vilket av de två olika alternativen du vill köpa till) som har en central placering på cykelns diagonalrör. Oavsett vilket av de två batterierna (374/460Wh) du väljer levererar massor av miljövänlig kraft som ser till att har massor av extra drag under galoscherna i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Med ett fulladdat batteri kommer du smärtfritt kunna glida fram mellan gator, gränder och torg… utan att behöva oroa dig för att du ska dyka upp med svettig panna eller med andan i halsen.

Med elmotorn i baknavet uppnås visserligen inte riktigt samma dynamisk känsla som med en mittmotor, men funktionen är precis lika pålitlig och kedjan behöver dessutom bara ta hand om kraften från cyklisten vilket gör att den inte slits lika snabbt. Den mustiga navmotorn är följsam och svarar snabbt utan att upplevas som det minsta ryckig eller ojämn i gången. Motorn samarbetar fint med de 9 utanpåliggande växlarna från kvalitetssäkra Shimano (Alivio) och partnerskapet sker både smärtfritt och effektivt. Den totala körsträckan beror på vilket av de två batterierna du väljer (men även på faktorer som t ex vägförhållanden, assistansläge, passagerarvikt, lufttryck etc) men en räckvidd på upp till 80/100 km är fullt möjligt, vilket nog räcker gott åt de allra flesta.

Lätthanterlig skandinavisk teknologi som ger en pålitligt trygg känsla

Trots all den moderna teknologin så är cykeln föredömligt lätthanterlig, du väljer helt enkelt en av assistansnivåerna och sedan är det bara att trampa på… eftersom det intelligenta systemet sköter resten på egen hand. På styret sitter en minimalistisk med föredömligt tydlig liten display och den visar inte mer än du behöver veta för stunden (den visar bland annat hastighet, distans och batteriets laddningsnivå). Men du kan även ansluta systemet till din smartphone (via Bluetooth) och få tillgång till betydligt mer innehåll och funktioner via appen CONNECT +  som finns att ladda ner för både Android och iOS. 

Stabil hjulset med greppvilliga kvalitetsdäck samt pålitlig bromsförmåga

Hela bygget rullar på ett stabil hjulset med kvalitativa och greppvänliga däck från Panaracer (TourGuard Plus) som levererar riktigt bra rull och hög komfort på de flesta typer av underlag. Med hjälp av den effektiva eldriften tar du dig fram i höga hastigheter utan minsta ansträngning, både i uppförsbackarna ute på landet och hemma bland de rabiata rödljusen nere på stan. När det väl blir dags att sakta ner farten så har du tillgång till lätthanterliga hydrauliska skivbromsar från Tektro (HD-T285) som kräver minimalt med underhåll och ger resolut bromsförmåga oavsett vilka förhållanden som råder för dagen och dessutom året runt. 

Generöst utrustad med högklassiga komponenter som ökar din säkerhet

Utrustningen är både tålig samt väl tilltagen och den är utrustad med både en stabil pakethållare med AVS-funktion, robusta skärmar, ett väl täckande kedjeskydd, ett robust stöd och ett godkänt lås som förhoppningsvis ser till att du får ha din nya cykel i fred. Dess effektiva belysning (som både baktill och framtill drivs av samma batteri som elmotorn) ser till att du syns ordentligt och kan fortsätta cykla även när solen har gått ner, och tack vare däckens reflexrand så syns du bättre även från sidan. 

Mer om Nishikis elcyklar

Samtliga elcyklar Nishiki är utrustade med kraftfulla elmotorer som ger den extra knuffen uppför backen och lite mer "medvind" på landsvägar och dyjelbanor. Trots att elcyklar generellt sett väger lite mer än traditionella cyklar bibehåller Nishiki´s elcyklar en lätt och sportig känsla tack vare den extra assistansen. Elcykeln är definitivt här för att stanna och blir allt vanligare som ett hälsosammare, snabbare, virusfriare och betydligt mer underhållande alternativ till både kollektivtrafiken och bilen. För många kommer införskaffandet av en elcykel att både förändra och förenkla vardagen, dels eftersom tunga matkassar och uppförsbackar inte längre utgör några hinder och dels för att den effektivt förkortar den tid det att transportera sig från ett ställe till ett annat. Motvind utgör heller inte något problem, och både skitiga busskurer, proppfulla pendeltåg, långsamma bilköer, trista trängselskatter och parkeringsböter förblir ett blott minne för oss som pendlar på två hjul.

Ditt nya vardagliga nöje kommer se till att du har alla möjligheter att uppleva världen runt omkring dig, samtidigt som du klarar jobbiga uppförsbackar och tuffa motvindslöpor utan att bli det minsta svettig eller andfådd, och som extra bonus så "flyter det alltid på" när du snabbt måste fram mitt i rusningstrafiken. Dessa miljövänlig elcyklar är verkligen ett optimalt transportmedel för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) eller för dig som vill kunna cykla dig till jobbet utan att ens behöva packa ner ett ombyte i väskan. 

Att man hos Nishiki i många fall använder motorer och batterier som är tillverkade i Danmark adderar det där lilla extra, och cyklarna som lämnar fabriken på Hisingen är därmed miljövänligare än många av sina konkurrenter. Hela modellprogrammet är såklart specifikt utvecklade för våra lite tuffare nordiska förhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Vilket i praktiken innebär att varje liten komponent är noga vald för att cykeln ska kunna nyttjas i alla typer av väder, dessutom året runt och i många långa år framöver!

Se alla produkter inom Nishiki Elcyklar

Information om cykelns specifikation

På grund av rådande världsläge kan vissa av cykelns komponenter skilja sig mot vad som anges i specifikationen och vad som syns på bilderna. Tillverkaren kan utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

Specifikation
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Nishiki
 • Serie Nishiki Elcyklar, Information om cykelns specifikation
 • Årsmodell 2022
 • Artikelnummer G-5712703001202
 • Damspecifik Ja
 • Färg Grå, Svart
 • Hemsida tillverkare https://nishiki.se/elcyklar/dam/urban--pg-1417
 • Växelreglageserie microSHIFT TS83
 • Framväxelserie Ingen framväxel
 • Bakväxelserie Shimano Alivio
 • Antal växlar 9-växlad (1 x 9)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Elsystem Promovec
 • Medföljer batteri? Nej - köps separat

Ramset

 • Framgaffeltyp Stel
 • Bakgaffeltyp Stel

Hjul

 • Hjulstorlek 28"
 • Däckdimension 38-622
 • Framdäck Panaracer TourGuard Plus 38-622
 • Bakdäck Panaracer TourGuard Plus 38-622

Drivlina

 • Växelreglage Microshift TS83 1x9
 • Bakväxel Shimano Alivio T4000 SGS
 • Vevparti Aluminium svart 44T
 • Kedja KMC Z9
 • Kassett Sunrace CSR91 9sp 11-28T

Komponenter

 • Frambroms Tektro HD-T285 hydraulisk skivbroms
 • Bakbroms Tektro HD-T285 hydraulisk skivbroms
 • Handtag/Styrlinda Svart
 • Styre Nishiki comfort, 25 mm. rise, svart
 • Styrstam Nishiki aluminium justerbar för 31,8mm styre svart

Motor

 • Motor Promovec, bakhjul
 • Motorplacering Bakhjul
 • Motoreffekt 250 W
 • Sensorer Acceleration, Hastighet
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h
 • Maximal räckvidd 80 km, 100 km

Batteri

 • Batteri Downtube-batteri - finns i 2 olika storlekar: 374 WH/10,4 AH - upp till 80 km räckvidd / 460 WH/12,8 AH - upp till 100 km
 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering Diagonalrör
 • Avtagbart batteri Ja
 • Batterikapacitet (Wh) 374 Wh, 460 Wh
 • Batterikapacitet (Ah) 12.8 Ah, 10.4 Ah

Display

 • Display/knappsats Promovec M100 m. Connect + (Bluetooth)

Utrustning

 • Belysning LED-framlampa och diodbaklampa
 • Lås Bike Attitude svart
 • Pakethållare Aluminium Atran Velo AVS svart
 • Skärmar Aluminium
 • Stöd Atran Velo Rex
Recensioner
Reviews

Recensioner

Reviews
Frågor & Svar 2
0

Fråga

Is the battery removable to charge?
What is its weight?

2021-06-28 från Rita Beczi
 • SVAR

  Yes you can remove the battery.
  We don't have the exact weight, but approx 20 kg.

  från Erik Gunnarsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
-11

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om Elcykel Nishiki Urban dam grå

Välj rätt cykel för dig i rätt storlek

Vi monterar, justerar & prövar cykeln

Gratis försäkring ingår alltid

Snabba leveranser hem till dörren

Rapp svensk elcykel som kvickt, smidigt och effektivt tar dig dit du önskar

Den kraftfulla, smidiga och sportiga Nishiki Urban är en underhållande svensk elcykel för kräsna cyklister som uppskattar pålitlig funktion och högklassig svensk design hemma från västkusten. En elegant, rapp och hjälpsam elcykel som ser till att du dagligen kan tillryggalägga långa distanser utan att bli det minsta trött, andfådd eller sliten. Lite last utgör heller inga större problem, eftersom du baktill hittar en robust pakethållare som ser till att din cykel klarar dina vardagliga transportbehov med pålitlig effektivitet. Visst, den trivs kanske som bäst på släta cykelbanor men den här mångsidiga göteborgaren ger dig samtidigt alla möjligheter att kunna flyga fram på gropiga grusvägar med full kontroll. Så om du vill mätta ett starkt habegär med en välutrustad skandinavisk elcykel med sportiga känsla så borde väl den här välsmakande godbiten falla dig i smaken.

Nyckeln till framgång!

 • Kraftfull eldriven pendlare för kräsna cyklister som uppskattar både hög fart och smidig funktion
 • Spänstig aluminiumram med elegant raka linjer som är fullt anpassad för en hektisk vardag
 • Körställning som ger dig sportig effektivitet och en tydlig vy över hela din omgivning
 • Pålitlig bakhjulsmotor från Danska Promovec (250W) som ger dig skönt driv även i branta uppförsbackar
 • Batteri ingår ej - Men du klickar hem ett av de två modellerna från Promovec som passar (374/460Wh) 
 • Sportig 1x-drivlina med 9 utanpåliggande växlar från kvalitetssäkra Shimano (Alivio)
 • Drivlinans centrala placering ger föredömligt välbalanserad och säker cykling
 • Kraftfulla skivbromsar som kräver minimalt med underhåll levererar pålitlig prestanda i alla väder
 • Stabil hjulset med 38 mm breda däck från Panaracer (TourGuard Plus) som klarar de flesta underlag
 • Skyhög utrustningsnivå med pålitliga kvalitetskomponenter som gör livet både enklare och säkrare

Spänstig aluminiumram med raka linjer och vridstyvhet på rätta stället

Under den eleganta lacken döljer sig en högklassig aluminiumram med klassiskt raka linjer som ser till att cykeln upplevs som både spänstig stabil och smidig. Ramen är lätt men den är samtidigt vridstyv på det rätta ställena, vilket ser till att den kraft du lägger på pedalerna verkligen når ner till bakhjulet och där omvandlas till önskad hastighet. Den är mer än tillräckligt robust för att klara allt en ambitiös pendlare eller äventyrslysten vardagscyklist kan tänkas utsätta den för, och den är samtidigt tillräckligt flexibel för att effektivt dämpa stötar och vibrationer från underlaget.

Effektiv körställning som ändå ger dig en tydlig vy över omgivningen

Körställning påminner lite om en racercykels med en lätt framåtlutad sittställning, men den är betydligt mindre utsträckt och du kan även reglera positionen på styrstammens vinkel för att hitta den position som du trivs bäst med just för stunden. Med andra ord kan du göra cykeln ännu mer komfortabel och samtidigt se till att din position i sadeln ger dig en tydlig vy över omgivningen. Och just den där goda uppsikten tillsammans med smidig framkomlighet och kvick manöverförmåga kan faktiskt vara avgörande när det handlar om att undvika en olycka i hektisk stadstrafik. Sadeln är dessutom precis lagom smal och den är försedd med viss dämpning, vilket ju gör underverk för komforten.

Smidig dansk eldrift i samarbete med en sportig japansk drivlina

Kraften levereras av danska Promovec och består av en beprövad navmonterad bakhjulsmotor (250W) samt ett elegant integrerat batteripack (batteri ingår ej från start utan du väljer själv vilket av de två olika alternativen du vill köpa till) som har en central placering på cykelns diagonalrör. Oavsett vilket av de två batterierna (374/460Wh) du väljer levererar massor av miljövänlig kraft som ser till att har massor av extra drag under galoscherna i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Med ett fulladdat batteri kommer du smärtfritt kunna glida fram mellan gator, gränder och torg… utan att behöva oroa dig för att du ska dyka upp med svettig panna eller med andan i halsen.

Med elmotorn i baknavet uppnås visserligen inte riktigt samma dynamisk känsla som med en mittmotor, men funktionen är precis lika pålitlig och kedjan behöver dessutom bara ta hand om kraften från cyklisten vilket gör att den inte slits lika snabbt. Den mustiga navmotorn är följsam och svarar snabbt utan att upplevas som det minsta ryckig eller ojämn i gången. Motorn samarbetar fint med de 9 utanpåliggande växlarna från kvalitetssäkra Shimano (Alivio) och partnerskapet sker både smärtfritt och effektivt. Den totala körsträckan beror på vilket av de två batterierna du väljer (men även på faktorer som t ex vägförhållanden, assistansläge, passagerarvikt, lufttryck etc) men en räckvidd på upp till 80/100 km är fullt möjligt, vilket nog räcker gott åt de allra flesta.

Lätthanterlig skandinavisk teknologi som ger en pålitligt trygg känsla

Trots all den moderna teknologin så är cykeln föredömligt lätthanterlig, du väljer helt enkelt en av assistansnivåerna och sedan är det bara att trampa på… eftersom det intelligenta systemet sköter resten på egen hand. På styret sitter en minimalistisk med föredömligt tydlig liten display och den visar inte mer än du behöver veta för stunden (den visar bland annat hastighet, distans och batteriets laddningsnivå). Men du kan även ansluta systemet till din smartphone (via Bluetooth) och få tillgång till betydligt mer innehåll och funktioner via appen CONNECT +  som finns att ladda ner för både Android och iOS. 

Stabil hjulset med greppvilliga kvalitetsdäck samt pålitlig bromsförmåga

Hela bygget rullar på ett stabil hjulset med kvalitativa och greppvänliga däck från Panaracer (TourGuard Plus) som levererar riktigt bra rull och hög komfort på de flesta typer av underlag. Med hjälp av den effektiva eldriften tar du dig fram i höga hastigheter utan minsta ansträngning, både i uppförsbackarna ute på landet och hemma bland de rabiata rödljusen nere på stan. När det väl blir dags att sakta ner farten så har du tillgång till lätthanterliga hydrauliska skivbromsar från Tektro (HD-T285) som kräver minimalt med underhåll och ger resolut bromsförmåga oavsett vilka förhållanden som råder för dagen och dessutom året runt. 

Generöst utrustad med högklassiga komponenter som ökar din säkerhet

Utrustningen är både tålig samt väl tilltagen och den är utrustad med både en stabil pakethållare med AVS-funktion, robusta skärmar, ett väl täckande kedjeskydd, ett robust stöd och ett godkänt lås som förhoppningsvis ser till att du får ha din nya cykel i fred. Dess effektiva belysning (som både baktill och framtill drivs av samma batteri som elmotorn) ser till att du syns ordentligt och kan fortsätta cykla även när solen har gått ner, och tack vare däckens reflexrand så syns du bättre även från sidan. 

Mer om Nishikis elcyklar

Samtliga elcyklar Nishiki är utrustade med kraftfulla elmotorer som ger den extra knuffen uppför backen och lite mer "medvind" på landsvägar och dyjelbanor. Trots att elcyklar generellt sett väger lite mer än traditionella cyklar bibehåller Nishiki´s elcyklar en lätt och sportig känsla tack vare den extra assistansen. Elcykeln är definitivt här för att stanna och blir allt vanligare som ett hälsosammare, snabbare, virusfriare och betydligt mer underhållande alternativ till både kollektivtrafiken och bilen. För många kommer införskaffandet av en elcykel att både förändra och förenkla vardagen, dels eftersom tunga matkassar och uppförsbackar inte längre utgör några hinder och dels för att den effektivt förkortar den tid det att transportera sig från ett ställe till ett annat. Motvind utgör heller inte något problem, och både skitiga busskurer, proppfulla pendeltåg, långsamma bilköer, trista trängselskatter och parkeringsböter förblir ett blott minne för oss som pendlar på två hjul.

Ditt nya vardagliga nöje kommer se till att du har alla möjligheter att uppleva världen runt omkring dig, samtidigt som du klarar jobbiga uppförsbackar och tuffa motvindslöpor utan att bli det minsta svettig eller andfådd, och som extra bonus så "flyter det alltid på" när du snabbt måste fram mitt i rusningstrafiken. Dessa miljövänlig elcyklar är verkligen ett optimalt transportmedel för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) eller för dig som vill kunna cykla dig till jobbet utan att ens behöva packa ner ett ombyte i väskan. 

Att man hos Nishiki i många fall använder motorer och batterier som är tillverkade i Danmark adderar det där lilla extra, och cyklarna som lämnar fabriken på Hisingen är därmed miljövänligare än många av sina konkurrenter. Hela modellprogrammet är såklart specifikt utvecklade för våra lite tuffare nordiska förhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Vilket i praktiken innebär att varje liten komponent är noga vald för att cykeln ska kunna nyttjas i alla typer av väder, dessutom året runt och i många långa år framöver!

Se alla produkter inom Nishiki Elcyklar

Information om cykelns specifikation

På grund av rådande världsläge kan vissa av cykelns komponenter skilja sig mot vad som anges i specifikationen och vad som syns på bilderna. Tillverkaren kan utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Nishiki
 • Serie Nishiki Elcyklar, Information om cykelns specifikation
 • Årsmodell 2022
 • Artikelnummer G-5712703001202
 • Damspecifik Ja
 • Färg Grå, Svart
 • Hemsida tillverkare https://nishiki.se/elcyklar/dam/urban--pg-1417
 • Växelreglageserie microSHIFT TS83
 • Framväxelserie Ingen framväxel
 • Bakväxelserie Shimano Alivio
 • Antal växlar 9-växlad (1 x 9)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Elsystem Promovec
 • Medföljer batteri? Nej - köps separat

Ramset

 • Framgaffeltyp Stel
 • Bakgaffeltyp Stel

Hjul

 • Hjulstorlek 28"
 • Däckdimension 38-622
 • Framdäck Panaracer TourGuard Plus 38-622
 • Bakdäck Panaracer TourGuard Plus 38-622

Drivlina

 • Växelreglage Microshift TS83 1x9
 • Bakväxel Shimano Alivio T4000 SGS
 • Vevparti Aluminium svart 44T
 • Kedja KMC Z9
 • Kassett Sunrace CSR91 9sp 11-28T

Komponenter

 • Frambroms Tektro HD-T285 hydraulisk skivbroms
 • Bakbroms Tektro HD-T285 hydraulisk skivbroms
 • Handtag/Styrlinda Svart
 • Styre Nishiki comfort, 25 mm. rise, svart
 • Styrstam Nishiki aluminium justerbar för 31,8mm styre svart

Motor

 • Motor Promovec, bakhjul
 • Motorplacering Bakhjul
 • Motoreffekt 250 W
 • Sensorer Acceleration, Hastighet
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h
 • Maximal räckvidd 80 km, 100 km

Batteri

 • Batteri Downtube-batteri - finns i 2 olika storlekar: 374 WH/10,4 AH - upp till 80 km räckvidd / 460 WH/12,8 AH - upp till 100 km
 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering Diagonalrör
 • Avtagbart batteri Ja
 • Batterikapacitet (Wh) 374 Wh, 460 Wh
 • Batterikapacitet (Ah) 12.8 Ah, 10.4 Ah

Display

 • Display/knappsats Promovec M100 m. Connect + (Bluetooth)

Utrustning

 • Belysning LED-framlampa och diodbaklampa
 • Lås Bike Attitude svart
 • Pakethållare Aluminium Atran Velo AVS svart
 • Skärmar Aluminium
 • Stöd Atran Velo Rex
Reviews

Recensioner

Reviews
0

Fråga

Is the battery removable to charge?
What is its weight?

2021-06-28 från Rita Beczi
 • SVAR

  Yes you can remove the battery.
  We don't have the exact weight, but approx 20 kg.

  från Erik Gunnarsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
-11

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om Elcykel Nishiki Urban dam grå