Beskrivning

Extremt underhållande flaggskepp som öppnar dörren till en helt ny värld!

Det underhållande kraftpaketet Trek Rail 9.9 XTR med elassistans ger dig allt som du redan älskar med mountainbiking, bara väldigt mycket mer av det goda. Högre hastigheter, mera kraft, längre körsträckor och mer terräng. En elcykel för hårdsatsande stigfantaster med gott om slaglängd och högklassig teknik som hjälper till i de tuffaste partierna. Den känns och uppför sig precis som Trek´s häftigaste stigcykel och den har samma terrängfokuserade teknik. Med Rail får du allt det här och mer därtill, du får en eMTB som förenklar och fördjupar din relation till terrängen. Rails tävlingsklara 1x-drivlina och kraftfulla tyska elsystem ger lång räckvidd, och oavbruten assistans. Med all den terränganpassade extrakraften kan du klara av en hel veckas cykling på en enda dag. Ge järnet i tuff terräng, sätt dina utförslöpor och vänd sedan direkt tillbaka upp till toppen för ännu ett varv. Vill du ha den dämpade åkkänslan hos en ram helt i kolfiber? Då har du hittat helt rätt modell! 

Nyckeln till framgång!

 • Lika levnadsglad som varianten utan elassistans, med den skillnaden att du får hjälpkraft upp till toppen 
 • Uppgraderad ram (OCLV Mountain Carbon) med längre reach samt både styrhuvud och sadelrör som ger maximal styrka
 • Ramen är extra bastant som rymmer en kraftigare droppersadelstolpe och har ett överdimensionerat styrhuvud 
 • Högklassiga dämpare från RockShox (ZEB Ultimate/Super Deluxe Thru Shaft) med hela 160/150mm i slaglängder
 • TyreWiz och AirWiz ger dig information om trycket i däcken, gaffeln och dämparna, med enbart ett snabbt ögonkast
 • RE:aktiv med Thru Shaft reagerar snabbare än andra stötdämpare, kontakten med marken blir bättre och du behåller kontrollen
 • Potent Bosch (Performance Line CX) elmotor som passar lika bra för intensiv pendlingen som intensiva turer i terrängen
 • Intelligent eMTB-läge som automatiskt ger rätt assistans i förhållande till den aktuella terrängen
 • Det kraftfulla batteriet (750Wh) innebär betydligt mer äventyr mellan laddningarna
 • Display (Kiox 300) med fullfärgsgrafik som visar cykeldata, ansluts till dina Bluetooth®-enheter och har ett inbyggt stöldskydd
 • Bluetooth-ansluten LED-kontroll, och appen eBike Flow ger dig ännu större kontroll och anpassningsmöjligheter inom fingeravstånd
 • Samma stryktåliga ramteknik som på Remedy och Slash (t ex Mino Link och Active Braking Pivot)
 • Treks RIB-system har en integrerad design där batteriet skyddas av ramen och det är enkelt att ta loss utan verktyg
 • Tävlingsklar 1x-drivlina med 12 växlar från Shimano (XTR) som ser till så att du alltid kan hitta den idealiska kadensen 
 • Hydrauliska skivbromsar med 4 kolvar från Shimano (M9120) ger dig kraftfull bromskraft och trygg kontroll oavsett förhållanden
 • Knock Block 2.0 - Styrlager som effektivt hindrar styret ifrån att snurra runt om du skulle råka krascha
 • Högklassiga 29-tumshjul med lättstyrda men ändå greppsäkra 2,5"-tumsdäck från Bontrager (SE5/SE6 Team Issue)
 • Med en sänkbar sadelstolpe kan du sänka sadeln i farten och hålla den ur vägen när du forsar nedför

Högklassig stomme i kolfiber med imponerande pivotlänkage i magnesium

Stommen utgörs av en uppdaterad ram i högklassig kolfiber (OCLV Mountain Carbon) med grym vridstyvhet samt ett imponerande pivotlänkage i magnesium. Ramen är fullproppad med finesser som gör dig till en bättre cyklist, eller vad sägs om ett koniskt styrhuvud ger dig exakt styrning och en mer solid känsla framtill, medan den invändigt kabeldragning (till både växlarna, bromsarna och den höj/sänkbara sadelstolpen) skyddar alla vajrar och ger rätt utseende.

Smarta Mino Link ser till att du kan reglera ramens geometri utan negativ inverkan på dämpningen. Du kan finjustera styrhuvudets vinkel och vevlagrets höjd, och du reglerar det enkelt via en mutter. Ramen är fullproppad med massor av smarta finesser (Mino Link-geometri, Straight Shot-diagonalrör för extra styvhet och Active Braking Pivot) som gör dig till en bättre cyklist, medan den invändiga kabledragningen (till både växlarna, bromsarna och den höj/sänkbara sadelstolpen) skyddar alla vajrar och ger hojen rätt utseende. En annan smart funktion är ramens Knock Block 2.0 styrlager som hindrar styret ifrån att snurra runt om du kraschar, vilket i sin tur skyddar kablarna från att ryckas loss och reglagen från att slå i ramens överrör.

Dräpande dämparkonfiguration som ger dig imponerande kontroll i spåren 

Framtill sitter en vass luftgaffel från RockShox (ZEB Ultimate) med en slaglängd på 160 mm och även baktill hittar du en dämpare från RockShox (Super Deluxe Thru Shaft) med en slaglängd på 150 mm. Du får den mest avancerade dämparen på marknaden med en uppdaterad luftfjädring och exklusiv Thru Shaft. RockShox TyreWiz övervakar däcktrycket medan AirWiz övervakar trycket i gaffel och dämpare. Ställ in önskat tryck i appen och ta sedan bara en titt på lamporna inför varje runda – rött betyder att du behöver en pump, grönt betyder att det är fritt fram att cykla. Det ger dig ett fantastiskt grepp, mjuk kontroll och stödet som du behöver för att kasta dig utför de brantaste backarna dagarna i ända. Dämparna kan optimeras efter vikt samt körstil och de är även utrustad med lockout, vilket innebär att du kan spärra dämparna. Låsningen ger dig ökad trampeffektivitet, vilket är perfekt när det är dags att spurta eller när du vill klättra effektivt.

Tack vare Trek´s unika Active Braking Pivot (ABP) har konstruktörerna lyckats styra hur dämpningen ska reagera på de krafter som skapas vid acceleration och inbromsning, dessutom helt oberoende av varandra. I praktiken kan du nyttja dämparen fullt ut även vid inbromsning och du får därmed större kontroll när du behöver det som mest. Den här hojen har dessutom en Dropper post med 100/150 mm slaglängd (beroende på ramstorlek) som ser till kan du sänka sadeln i farten och hålla den ur vägen när du plöjer på i utförslöporna.

Atletisk kvalitetsmotor som levererar galet bra stuns och dynamisk körkänsla

Kraften kommer från en atletisk kvalitetsmotor från Bosch (Performance Line CX) med ett vridmoment på hela 85Nm. Den potenta elmotorn drivs av ett extra kraftfullt batteripaket på hela 750 Wh som har en väl skyddad placering i diagonalröret och det levererar högvis av miljövänlig kraft, vilket ger dig imponerande mängder av extra krut i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Den helt nya motorn är lättare, mindre och tystare än föregående versioner, vilket i praktiken innebär naturligare integration och smidigare manövrering. Den är även mer effektiv och säkerställer du kan köra längre på en enskild batteriladdning.

Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) har en attraktiv design och är mycket användarvänligt: batteriet skyddas helt av ramen och det är enkelt att ta loss utan verktyg, och du får till och med plats med ett flaskställ. De har dessutom ett inbyggt handtag som smidigt och enkelt kan avlägsnas och återmonteras i ramen utan användning av verktyg.

Elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de tre högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Du kan även använd det intelligenta eMTB-läget för att automatiskt anpassa assistansens effektivitet efter terrängen. Det är ett läge som levererar precis lagom med kraft så att du kan njuta av att cykla. Slå på läget och trampa... svårare ska det inte behöva vara.

Det nya smarta Bosch-systemet ger dig en el-MTB som är mer uppkopplad än någonsin. Den nya LED-fjärrkontrollen ansluts med den nya Bosch eBike Flow-appen via Bluetooth. Du får massor av användbara funktioner när a till hands och systemuppgraderingar utan att behöva ansluta till en kabel. Den nya eBike Flow-appen gör din cykling till en personligt anpassad upplevelse. Använd den för att anpassa motorns assistansnivåer, hålla koll på cykelstatistiken och integrera din information med appar som Strava och Apple Health. Det ingår till och med praktiska funktioner som navigering och servicemeddelanden.

Motorn samarbetar med 12 slagkraftiga och näst intill problemfria växlarna från Shimano (XTR) och allt sker effektivt och ger dig dessutom en imponerande räckvidd. Och eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga ute i terrängen. Du styr allt via en lätthanterlig och tydlig KIOX 300 Display med fullfärgsgrafik visar cykeldata, ansluts till dina Bluetooth®-enheter och har ett inbyggt stöldskydd samt ger dig full kontroll och visar nästan allt du behöver veta. Eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga ute i terrängen.

Stabilt hjulset som alltid är klart för drabbning och kraftfulla skivbromsar

Allt rullar på ett par extremt robusta 29-tummmare som består av fälgar i aluminium från Bontrager (Pro Line 30 TLR) och slanglösa kvalitetsgummin från Bontrager (SE5/SE6 Team Issue) med 2,5" bredd som är klara för drabbning och som briljerar på de flesta typer av underlag. Dessa greppsäkra däck med lågt rullmotstånd levererar den perfekta kombinationen av framkomlighet, hastighet och stabilitet, vilket i praktiken innebär att du kan köra galet snabbt även i riktigt besvärlig terräng.

Breda hjulfästen (110mm fram, 148mm bak) ger dig hjul som är lika styva som ett par 27.5-tummare, men med alla andra fördelar som ett större däck besitter. Med Boost148 kan du dessutom använda bredare däck och en större kedjekrans utan att påverka q-faktorn eller pedaleffektiviteten. När det slutligen blir dags att slå av på farten så handläggs inbromsningen av ett par imponerande effektiva hydrauliska skivbromsar med stora 203 mm skivor och 4 kolvar från Shimano (XTR M9120) vilket ser till att du alltid har kraftfull bromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt i spåren.

Mer om Trek Rail serie

Se alla produkter inom Trek Rail
Specifikation
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Serie Trek Rail
 • Årsmodell 2022
 • Artikelnummer G-601842624869
 • Färg Svart
 • Växelreglageserie Shimano XTR

Ramset

 • Rammaterial Kolfiber
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp full suspension

Hjul

 • Hjulstorlek 29"

Motor

 • Motor Bosch Performance Line CX, smart system
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Vridmoment 85 Nm
 • Sensorer Hastighet, Kadens

Batteri

 • Batterityp Litium-jon
 • Spänning 36 V

Display

 • Avtagbar display Ja
Recensioner
Reviews

Recensioner

Reviews
Frågor & Svar 1
-14

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om El MTB Trek Rail 9.9 XTR svart/gul

Välj rätt cykel för dig i rätt storlek

Vi monterar, justerar & prövar cykeln

Gratis försäkring ingår alltid

Snabba leveranser hem till dörren

Extremt underhållande flaggskepp som öppnar dörren till en helt ny värld!

Det underhållande kraftpaketet Trek Rail 9.9 XTR med elassistans ger dig allt som du redan älskar med mountainbiking, bara väldigt mycket mer av det goda. Högre hastigheter, mera kraft, längre körsträckor och mer terräng. En elcykel för hårdsatsande stigfantaster med gott om slaglängd och högklassig teknik som hjälper till i de tuffaste partierna. Den känns och uppför sig precis som Trek´s häftigaste stigcykel och den har samma terrängfokuserade teknik. Med Rail får du allt det här och mer därtill, du får en eMTB som förenklar och fördjupar din relation till terrängen. Rails tävlingsklara 1x-drivlina och kraftfulla tyska elsystem ger lång räckvidd, och oavbruten assistans. Med all den terränganpassade extrakraften kan du klara av en hel veckas cykling på en enda dag. Ge järnet i tuff terräng, sätt dina utförslöpor och vänd sedan direkt tillbaka upp till toppen för ännu ett varv. Vill du ha den dämpade åkkänslan hos en ram helt i kolfiber? Då har du hittat helt rätt modell! 

Nyckeln till framgång!

 • Lika levnadsglad som varianten utan elassistans, med den skillnaden att du får hjälpkraft upp till toppen 
 • Uppgraderad ram (OCLV Mountain Carbon) med längre reach samt både styrhuvud och sadelrör som ger maximal styrka
 • Ramen är extra bastant som rymmer en kraftigare droppersadelstolpe och har ett överdimensionerat styrhuvud 
 • Högklassiga dämpare från RockShox (ZEB Ultimate/Super Deluxe Thru Shaft) med hela 160/150mm i slaglängder
 • TyreWiz och AirWiz ger dig information om trycket i däcken, gaffeln och dämparna, med enbart ett snabbt ögonkast
 • RE:aktiv med Thru Shaft reagerar snabbare än andra stötdämpare, kontakten med marken blir bättre och du behåller kontrollen
 • Potent Bosch (Performance Line CX) elmotor som passar lika bra för intensiv pendlingen som intensiva turer i terrängen
 • Intelligent eMTB-läge som automatiskt ger rätt assistans i förhållande till den aktuella terrängen
 • Det kraftfulla batteriet (750Wh) innebär betydligt mer äventyr mellan laddningarna
 • Display (Kiox 300) med fullfärgsgrafik som visar cykeldata, ansluts till dina Bluetooth®-enheter och har ett inbyggt stöldskydd
 • Bluetooth-ansluten LED-kontroll, och appen eBike Flow ger dig ännu större kontroll och anpassningsmöjligheter inom fingeravstånd
 • Samma stryktåliga ramteknik som på Remedy och Slash (t ex Mino Link och Active Braking Pivot)
 • Treks RIB-system har en integrerad design där batteriet skyddas av ramen och det är enkelt att ta loss utan verktyg
 • Tävlingsklar 1x-drivlina med 12 växlar från Shimano (XTR) som ser till så att du alltid kan hitta den idealiska kadensen 
 • Hydrauliska skivbromsar med 4 kolvar från Shimano (M9120) ger dig kraftfull bromskraft och trygg kontroll oavsett förhållanden
 • Knock Block 2.0 - Styrlager som effektivt hindrar styret ifrån att snurra runt om du skulle råka krascha
 • Högklassiga 29-tumshjul med lättstyrda men ändå greppsäkra 2,5"-tumsdäck från Bontrager (SE5/SE6 Team Issue)
 • Med en sänkbar sadelstolpe kan du sänka sadeln i farten och hålla den ur vägen när du forsar nedför

Högklassig stomme i kolfiber med imponerande pivotlänkage i magnesium

Stommen utgörs av en uppdaterad ram i högklassig kolfiber (OCLV Mountain Carbon) med grym vridstyvhet samt ett imponerande pivotlänkage i magnesium. Ramen är fullproppad med finesser som gör dig till en bättre cyklist, eller vad sägs om ett koniskt styrhuvud ger dig exakt styrning och en mer solid känsla framtill, medan den invändigt kabeldragning (till både växlarna, bromsarna och den höj/sänkbara sadelstolpen) skyddar alla vajrar och ger rätt utseende.

Smarta Mino Link ser till att du kan reglera ramens geometri utan negativ inverkan på dämpningen. Du kan finjustera styrhuvudets vinkel och vevlagrets höjd, och du reglerar det enkelt via en mutter. Ramen är fullproppad med massor av smarta finesser (Mino Link-geometri, Straight Shot-diagonalrör för extra styvhet och Active Braking Pivot) som gör dig till en bättre cyklist, medan den invändiga kabledragningen (till både växlarna, bromsarna och den höj/sänkbara sadelstolpen) skyddar alla vajrar och ger hojen rätt utseende. En annan smart funktion är ramens Knock Block 2.0 styrlager som hindrar styret ifrån att snurra runt om du kraschar, vilket i sin tur skyddar kablarna från att ryckas loss och reglagen från att slå i ramens överrör.

Dräpande dämparkonfiguration som ger dig imponerande kontroll i spåren 

Framtill sitter en vass luftgaffel från RockShox (ZEB Ultimate) med en slaglängd på 160 mm och även baktill hittar du en dämpare från RockShox (Super Deluxe Thru Shaft) med en slaglängd på 150 mm. Du får den mest avancerade dämparen på marknaden med en uppdaterad luftfjädring och exklusiv Thru Shaft. RockShox TyreWiz övervakar däcktrycket medan AirWiz övervakar trycket i gaffel och dämpare. Ställ in önskat tryck i appen och ta sedan bara en titt på lamporna inför varje runda – rött betyder att du behöver en pump, grönt betyder att det är fritt fram att cykla. Det ger dig ett fantastiskt grepp, mjuk kontroll och stödet som du behöver för att kasta dig utför de brantaste backarna dagarna i ända. Dämparna kan optimeras efter vikt samt körstil och de är även utrustad med lockout, vilket innebär att du kan spärra dämparna. Låsningen ger dig ökad trampeffektivitet, vilket är perfekt när det är dags att spurta eller när du vill klättra effektivt.

Tack vare Trek´s unika Active Braking Pivot (ABP) har konstruktörerna lyckats styra hur dämpningen ska reagera på de krafter som skapas vid acceleration och inbromsning, dessutom helt oberoende av varandra. I praktiken kan du nyttja dämparen fullt ut även vid inbromsning och du får därmed större kontroll när du behöver det som mest. Den här hojen har dessutom en Dropper post med 100/150 mm slaglängd (beroende på ramstorlek) som ser till kan du sänka sadeln i farten och hålla den ur vägen när du plöjer på i utförslöporna.

Atletisk kvalitetsmotor som levererar galet bra stuns och dynamisk körkänsla

Kraften kommer från en atletisk kvalitetsmotor från Bosch (Performance Line CX) med ett vridmoment på hela 85Nm. Den potenta elmotorn drivs av ett extra kraftfullt batteripaket på hela 750 Wh som har en väl skyddad placering i diagonalröret och det levererar högvis av miljövänlig kraft, vilket ger dig imponerande mängder av extra krut i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Den helt nya motorn är lättare, mindre och tystare än föregående versioner, vilket i praktiken innebär naturligare integration och smidigare manövrering. Den är även mer effektiv och säkerställer du kan köra längre på en enskild batteriladdning.

Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) har en attraktiv design och är mycket användarvänligt: batteriet skyddas helt av ramen och det är enkelt att ta loss utan verktyg, och du får till och med plats med ett flaskställ. De har dessutom ett inbyggt handtag som smidigt och enkelt kan avlägsnas och återmonteras i ramen utan användning av verktyg.

Elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de tre högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Du kan även använd det intelligenta eMTB-läget för att automatiskt anpassa assistansens effektivitet efter terrängen. Det är ett läge som levererar precis lagom med kraft så att du kan njuta av att cykla. Slå på läget och trampa... svårare ska det inte behöva vara.

Det nya smarta Bosch-systemet ger dig en el-MTB som är mer uppkopplad än någonsin. Den nya LED-fjärrkontrollen ansluts med den nya Bosch eBike Flow-appen via Bluetooth. Du får massor av användbara funktioner när a till hands och systemuppgraderingar utan att behöva ansluta till en kabel. Den nya eBike Flow-appen gör din cykling till en personligt anpassad upplevelse. Använd den för att anpassa motorns assistansnivåer, hålla koll på cykelstatistiken och integrera din information med appar som Strava och Apple Health. Det ingår till och med praktiska funktioner som navigering och servicemeddelanden.

Motorn samarbetar med 12 slagkraftiga och näst intill problemfria växlarna från Shimano (XTR) och allt sker effektivt och ger dig dessutom en imponerande räckvidd. Och eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga ute i terrängen. Du styr allt via en lätthanterlig och tydlig KIOX 300 Display med fullfärgsgrafik visar cykeldata, ansluts till dina Bluetooth®-enheter och har ett inbyggt stöldskydd samt ger dig full kontroll och visar nästan allt du behöver veta. Eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga ute i terrängen.

Stabilt hjulset som alltid är klart för drabbning och kraftfulla skivbromsar

Allt rullar på ett par extremt robusta 29-tummmare som består av fälgar i aluminium från Bontrager (Pro Line 30 TLR) och slanglösa kvalitetsgummin från Bontrager (SE5/SE6 Team Issue) med 2,5" bredd som är klara för drabbning och som briljerar på de flesta typer av underlag. Dessa greppsäkra däck med lågt rullmotstånd levererar den perfekta kombinationen av framkomlighet, hastighet och stabilitet, vilket i praktiken innebär att du kan köra galet snabbt även i riktigt besvärlig terräng.

Breda hjulfästen (110mm fram, 148mm bak) ger dig hjul som är lika styva som ett par 27.5-tummare, men med alla andra fördelar som ett större däck besitter. Med Boost148 kan du dessutom använda bredare däck och en större kedjekrans utan att påverka q-faktorn eller pedaleffektiviteten. När det slutligen blir dags att slå av på farten så handläggs inbromsningen av ett par imponerande effektiva hydrauliska skivbromsar med stora 203 mm skivor och 4 kolvar från Shimano (XTR M9120) vilket ser till att du alltid har kraftfull bromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt i spåren.

Mer om Trek Rail serie

Se alla produkter inom Trek Rail
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Serie Trek Rail
 • Årsmodell 2022
 • Artikelnummer G-601842624869
 • Färg Svart
 • Växelreglageserie Shimano XTR

Ramset

 • Rammaterial Kolfiber
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp full suspension

Hjul

 • Hjulstorlek 29"

Motor

 • Motor Bosch Performance Line CX, smart system
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Vridmoment 85 Nm
 • Sensorer Hastighet, Kadens

Batteri

 • Batterityp Litium-jon
 • Spänning 36 V

Display

 • Avtagbar display Ja
Reviews

Recensioner

Reviews
-14

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om El MTB Trek Rail 9.9 XTR svart/gul