Beskrivning

Underhållande eMTB som är mångsidig, kapabel och redo för nya äventyr

Söker du utmanande upplevelser i terrängen? Har du slutligen insett att en elassisterad mountainbike med modern och användarvänlig teknik erbjuder helt rätt nycklar? Med högklassiga Trek Powerfly 5 flyttar du gränserna mot platser som du aldrig trodde att du skulle kunna nå på en mountainbike. Det här är ett underhållande transportmedel för dig som vill ha kapaciteten och mångsidigheten som bara en eldriven mountainbike kan erbjuda, dessutom till ett pris som inte ens är i närheten av värdet på den bil som du frenetiskt försöker att använda allt mindre. Dess kraftfulla batteri ger imponerande räckvidd och är dessutom snyggt integrerat i ramen, en imponerande motor från Bosch (Performance CX) med hela 85 Nm ger kraftfull assistans upp till 25 km/h. Addera dessutom en slagkraftig 1x-drivlina från Shimano och en dämpad luftgaffel från RockShox och du har en given vinnare!

Nyckeln till framgång!

 • Robust aluminiumram med invändig kabeldragning som ger skydd och ett eleganta utseende
 • Ställbar luftgaffel från RockShox (Recon Silver RL) med 120 mm slaglängd som är låsbar (lockout)
 • Förstklassiga Bosch (Performance CX) passar lika bra för pendlingen till jobbet som för häftiga turer i terrängen
 • Lätthanterlig LED-fjärrkontroll som låter dig enkelt och intuitivt växla mellan dess olika driftslägen
 • Intelligent eMTB-funktion som automatiskt ger rätt assistans i förhållande till den aktuella terrängen
 • Batteriet på hela 625Wh skyddas helt av ramen och det är busenkelt att ta loss (dessutom utan verktyg)
 • Slagkraftig 1x-drivlina med 12 växlar från kvalitetssäkra Shimano (Deore/XT) med en imponerande bred utväxling 
 • Hydrauliska skivbromsar med från Shimano som levererar högklassig bromskraft i alla väder
 • Robust hjulset från Bontrager (Kovee Comp 23) och greppvilliga gummin från Bontrager (XR3 Comp)
 • Hjulstorlek som är anpassad efter för ramens storlek (29"-hjul på större ramar och 27,5"-hjul på mindre)
 • Du kan göra den ännu mer användbar genom att montera praktiska tillbehören som förenklar din vardag

Högteknologisk aluminiumram som gör dig till en ännu bättre cyklist

Stommen utgörs av en förstklassig lättviktsram i Alpha Platinum Aluminum kontinuerligt kallextruderat och reducerat på flera punkter i kombination med en väl balanserad geometri. Den mäktigt vridstyva ramen är dessutom hydroformad, vilket medger mer avancerade rörformer samt ger hög styrka och minimal vikt. Denna stomme är fullproppad med finesser som gör dig till en bättre cyklist, eller vad sägs om ett koniskt styrhuvud ger dig exakt styrning och en mer solid känsla framtill, medan Boost 148-navbredden baktill ger dig kortare kedjestag och spänstig manöverförmåga. En annan smarta detalj är den invändig vajerdragning (till både växlar och bromsar) samt praktiska monteringsfästen för både pakethållare och cykelstöd. Den moderna geometrin skapar en underbart väl balanserad körkänsla och dessutom riktigt kvick manöverförmåga. Resultatet blir pålitlig markkontakt med följsam känsla kombinerat med effektiv kraftöverföring, cykeln svarar med snabbt när du vill öka tempot och den ser samtidigt till att du kan hantera knepiga spårval på ett häpnadsväckande enkelt sätt.

Dynamisk kvalitetsmotor i samarbete med en slagkraftig 1x-drivlina

Kraften kommer från en dynamisk kvalitetsmotor med central placering från tyska Bosch (Performance CX) som presterar ett vridmoment på hela 85 Nm och ett intelligent läge med Extended Boost som automatiskt justerar assistansnivån utifrån terrängen. Den atletiska elmotorn drivs av ett kraftfullt batteripaket på hela 625 Wh som har en väl skyddad placering i diagonalröret och det levererar högvis av miljövänlig kraft, vilket ger dig imponerande mängder av extra krut i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h.

Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) har en attraktiv design och är mycket användarvänligt: batteriet skyddas helt av ramen och det är enkelt att ta loss utan verktyg, och du får till och med plats med ett flaskställ. De har dessutom ett inbyggt handtag som smidigt och enkelt kan avlägsnas och återmonteras i ramen utan användning av verktyg. Och eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga ute i terrängen.

Elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de tre högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Den har dessutom ett lätt men ändå kraftigt motorskydd vilket skyddar den från stenar, grenar och annat som kan komma flygande.

Du styr allt via en lätthanterlig LED-fjärrkontroll som låter dig enkelt och intuitivt växla mellan dess olika driftslägen, aktivera gåassistansen, och som ger dig full kontroll och visar det du behöver veta för stunden. De ljusstarka lysdioderna, som är lätta att se i alla ljusförhållanden, visar dessutom batterinivån och det aktuella driftsläget. Eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga ute i terrängen.

Slagkraftigt 1x-drivlina och skivbromsar anpassade för höga hastigheter

Den slagkraftiga växelsystemet är hämtad från kvalitetssäkra Shimano (Deore/XT) och består av en 34-tandad singelklinga samt en 12-delad kassett (10-51T), vilket ger ett imponerande växelomfång som ser till att du kan hålla ett högt tempo i alla typer av terräng och lutningar. Växlarna funktion är i princip helt krångelfria och eftersom de bara inkluderar ett reglage är den dessutom enklare att hålla koll på. Inbromsningen handläggs av effektiva hydrauliska skivbromsar från Shimano vilket ser till att du alltid har kraftfull bromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt i spåren.

Långslagig fjädring som levererar ökad kontroll och högre komfort

Framtill sitter en dämpad gaffel från RockShox (Recon Silver RL) med ställbar luftfjädring och 120 mm slaglängd (lite beroende på ramstorlek). Den är utrustad med Lockout, vilket innebär att du kan spärra gaffeln och därmed åstadkomma högre pedaleffektivitet, vilket är perfekt på släta avsnitt där effektiviteten kanske är viktigare än stötdämpningen. Med en ställbar framgaffel kan du dessutom anpassa dämpningen efter just din vikt och din körstill.

Robust hjulset med aluminiumfälgar och optimal storleksanpassning

Hjulstorlek är anpassad efter ramens storlek (29"-hjul på större ramar och 27,5"-hjul på mindre) vilket ger dig den perfekta kombinationen av hög hastighet, kvick manöverförmåga och maximal kontroll. Det slitstarka hjulsetet består av aluminiumfälgar från Bontrager (Kovee Comp 23) och de rullar på ett par mångsidiga kvalitetsgummin (Bontrager XR3 Comp) som briljerar på allt från hårdpackade grusvägar till betydligt lösare underlag. Du kan göra din Powerfly ännu mer användbar genom att montera en pakethållare och skärmar, dessutom gör de invändigt dragna ledningarna det enkelt att montera lampor som drivs av elmotorns batteri.

Mer om Trek Powerfly serie

Alla cyklarna i denna serie är utrustade med det kraftfulla drivsystem och teknologier som hjälper dig att tackla brantare terräng, cykla snabbare och längre på stigarna och utforska mer av den obanade världen omkring dig. Allt de du älskar med vanlig en MTB... fast ännu mera! Dessa potenta eMTB´s fördubblar din kraft, din hastighet och din uthållighet så att du alltid har tid och ork för en runda till. Varken avkopplande fritidscykling eller häftiga turer i utmanande skogsterräng utgör några som helst problem.

Klättra uppför nya höjder och utforska kilometer efter kilometer med en eMTB som är superladdad med nöje på varje tur. Med en cykel ur denna serie kan du ge dig ut i brantare backar, åka fortare och köra längre sträckor tack vare den kraftfulla elmotorn. Med avancerad Smart System-teknik och en ny, snygg LED-fjärrkontroll kan Powerfly nu ge dig mer uppkoppling och kontroll på varje runda, så att du kan utforska mer av världen precis som du vill.

De flesta tillverkare kan haka på en elmotor på en stigcykel, men på en riktigt bra eMTB upplever du positiva förstärkningar av det du redan älskar med mountainbiking. Du kommer tydligt att känna när assistansen kickar in på din valda nivå på löst underlag eller på skogsstigningar och sedan avtar mjukt när du inte längre behöver den. I varje e-MTB-läge levereras kraften på ett naturligt och förutsägbart sätt genom hela assistansområdet, utan ryck eller irriterande fördröjningar. Kort förklarat - En Powerfly förstärker upplevelsen du redan älskar, och levererar smidig kraft, naturligt samt förutsägbart, och genom hela intervallet.

Med dessa underhållande elcyklar kan du vidga dina vyer och tänja du gränsen för vad som är möjligt, och du kan nå platser som du tidigare trodde var omöjliga på en mountainbike. Och oavsett om du tar cykeln till jobbet en kall höstmorgon eller på en helgutflykt med övernattning så kan du givetvis utrusta din Powerfly med det du behöver, t.ex. pakethållare, skärmar, lampor och cykelstöd.

Se alla produkter inom Trek Powerfly
Specifikation
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Serie Trek Powerfly
 • Årsmodell 2023
 • Artikelnummer G-601842783009
 • Färg Lila
 • Tillverkarens färg Dark Prismatic/Trek Black
 • Växelreglageserie Shimano Deore
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Vikt (enligt tillverkaren) M - 22/94 kg

Ramset

 • Ram Alpha Platinum Aluminum- avtagbart integrerat batteri (RIB)- koniskt styrhuvud- invändigt Control Freak-kablage- motorskyddet Motor Armor- Boost148- 12 mm genomgående axel
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp Stel
 • Framgaffel RockShox Recon Silver RL/ Solo Air-luftfjädring/ Motion Control-dämpare/ Lockout/ koniskt styrrör/ 42 mm offset/ Boost110/ Maxle Stealth/ 120 mm slaglängd
 • Proffsmontering 2240000060460

Hjul

 • Hjulstorlek 29"
 • Framdäck UNKNOWN
 • Bakdäck UNKNOWN

Drivlina

 • Växelreglage Shimano Deore M6100, 12-växlat
 • Bakväxel Shimano XT M8100
 • Vevparti Ethirteen Espec Plus/ 34T/ 165 mm längd
 • Kedja Shimano Deore M6100
 • Kassett Shimano Deore M6100 10–51/ 12-delad

Komponenter

 • Frambroms Shimano hydraulisk skivbroms med 4 kolvar
 • Bromsskiva fram 203mm
 • Bakbroms Shimano hydraulisk skivbroms med 4 kolvar/ MT4100-handtag/ MT420-bromsok
 • Bromsskiva bak Shimano RT66/ 6-bults/ 203 mm
 • Handtag/Styrlinda Bontrager XR Endurance Comp/ Lock-on
 • Styre Bontrager aluminium/ 31/8 mm/ 15 mm rise/ 750 mm bredd
 • Styrstam Bontrager Comp/ 31/8 mm/ Blendr-teknikkompatibel/ 7 grader/ 70 mm längd
 • Styrlager FSA IS-2/ 1 1/8 övre/ 1/5 nedre
 • Sadelstolpe Bontrager aluminium/ 31/6 mm/ 12 mm offset/ 400 mm längd
 • Sadel Bontrager Commuter Comp

Motor

 • Motor Bosch Performance CX
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Vridmoment 85 Nm
 • Sensorer Hastighet, Kadens

Batteri

 • Batterityp Litium-jon
 • Spänning 36 V

Display

 • Avtagbar display Ja
Recensioner
Frågor & Svar 1
383

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om El MTB Trek Powerfly 5 Dark Prismatic Trek Black

Välj rätt cykel för dig i rätt storlek

Vi monterar, justerar & prövar cykeln

Gratis försäkring ingår alltid

Snabba leveranser hem till dörren

Underhållande eMTB som är mångsidig, kapabel och redo för nya äventyr

Söker du utmanande upplevelser i terrängen? Har du slutligen insett att en elassisterad mountainbike med modern och användarvänlig teknik erbjuder helt rätt nycklar? Med högklassiga Trek Powerfly 5 flyttar du gränserna mot platser som du aldrig trodde att du skulle kunna nå på en mountainbike. Det här är ett underhållande transportmedel för dig som vill ha kapaciteten och mångsidigheten som bara en eldriven mountainbike kan erbjuda, dessutom till ett pris som inte ens är i närheten av värdet på den bil som du frenetiskt försöker att använda allt mindre. Dess kraftfulla batteri ger imponerande räckvidd och är dessutom snyggt integrerat i ramen, en imponerande motor från Bosch (Performance CX) med hela 85 Nm ger kraftfull assistans upp till 25 km/h. Addera dessutom en slagkraftig 1x-drivlina från Shimano och en dämpad luftgaffel från RockShox och du har en given vinnare!

Nyckeln till framgång!

 • Robust aluminiumram med invändig kabeldragning som ger skydd och ett eleganta utseende
 • Ställbar luftgaffel från RockShox (Recon Silver RL) med 120 mm slaglängd som är låsbar (lockout)
 • Förstklassiga Bosch (Performance CX) passar lika bra för pendlingen till jobbet som för häftiga turer i terrängen
 • Lätthanterlig LED-fjärrkontroll som låter dig enkelt och intuitivt växla mellan dess olika driftslägen
 • Intelligent eMTB-funktion som automatiskt ger rätt assistans i förhållande till den aktuella terrängen
 • Batteriet på hela 625Wh skyddas helt av ramen och det är busenkelt att ta loss (dessutom utan verktyg)
 • Slagkraftig 1x-drivlina med 12 växlar från kvalitetssäkra Shimano (Deore/XT) med en imponerande bred utväxling 
 • Hydrauliska skivbromsar med från Shimano som levererar högklassig bromskraft i alla väder
 • Robust hjulset från Bontrager (Kovee Comp 23) och greppvilliga gummin från Bontrager (XR3 Comp)
 • Hjulstorlek som är anpassad efter för ramens storlek (29"-hjul på större ramar och 27,5"-hjul på mindre)
 • Du kan göra den ännu mer användbar genom att montera praktiska tillbehören som förenklar din vardag

Högteknologisk aluminiumram som gör dig till en ännu bättre cyklist

Stommen utgörs av en förstklassig lättviktsram i Alpha Platinum Aluminum kontinuerligt kallextruderat och reducerat på flera punkter i kombination med en väl balanserad geometri. Den mäktigt vridstyva ramen är dessutom hydroformad, vilket medger mer avancerade rörformer samt ger hög styrka och minimal vikt. Denna stomme är fullproppad med finesser som gör dig till en bättre cyklist, eller vad sägs om ett koniskt styrhuvud ger dig exakt styrning och en mer solid känsla framtill, medan Boost 148-navbredden baktill ger dig kortare kedjestag och spänstig manöverförmåga. En annan smarta detalj är den invändig vajerdragning (till både växlar och bromsar) samt praktiska monteringsfästen för både pakethållare och cykelstöd. Den moderna geometrin skapar en underbart väl balanserad körkänsla och dessutom riktigt kvick manöverförmåga. Resultatet blir pålitlig markkontakt med följsam känsla kombinerat med effektiv kraftöverföring, cykeln svarar med snabbt när du vill öka tempot och den ser samtidigt till att du kan hantera knepiga spårval på ett häpnadsväckande enkelt sätt.

Dynamisk kvalitetsmotor i samarbete med en slagkraftig 1x-drivlina

Kraften kommer från en dynamisk kvalitetsmotor med central placering från tyska Bosch (Performance CX) som presterar ett vridmoment på hela 85 Nm och ett intelligent läge med Extended Boost som automatiskt justerar assistansnivån utifrån terrängen. Den atletiska elmotorn drivs av ett kraftfullt batteripaket på hela 625 Wh som har en väl skyddad placering i diagonalröret och det levererar högvis av miljövänlig kraft, vilket ger dig imponerande mängder av extra krut i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h.

Treks RIB-system (Removable Integrated Battery) har en attraktiv design och är mycket användarvänligt: batteriet skyddas helt av ramen och det är enkelt att ta loss utan verktyg, och du får till och med plats med ett flaskställ. De har dessutom ett inbyggt handtag som smidigt och enkelt kan avlägsnas och återmonteras i ramen utan användning av verktyg. Och eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga ute i terrängen.

Elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de tre högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Den har dessutom ett lätt men ändå kraftigt motorskydd vilket skyddar den från stenar, grenar och annat som kan komma flygande.

Du styr allt via en lätthanterlig LED-fjärrkontroll som låter dig enkelt och intuitivt växla mellan dess olika driftslägen, aktivera gåassistansen, och som ger dig full kontroll och visar det du behöver veta för stunden. De ljusstarka lysdioderna, som är lätta att se i alla ljusförhållanden, visar dessutom batterinivån och det aktuella driftsläget. Eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga ute i terrängen.

Slagkraftigt 1x-drivlina och skivbromsar anpassade för höga hastigheter

Den slagkraftiga växelsystemet är hämtad från kvalitetssäkra Shimano (Deore/XT) och består av en 34-tandad singelklinga samt en 12-delad kassett (10-51T), vilket ger ett imponerande växelomfång som ser till att du kan hålla ett högt tempo i alla typer av terräng och lutningar. Växlarna funktion är i princip helt krångelfria och eftersom de bara inkluderar ett reglage är den dessutom enklare att hålla koll på. Inbromsningen handläggs av effektiva hydrauliska skivbromsar från Shimano vilket ser till att du alltid har kraftfull bromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt i spåren.

Långslagig fjädring som levererar ökad kontroll och högre komfort

Framtill sitter en dämpad gaffel från RockShox (Recon Silver RL) med ställbar luftfjädring och 120 mm slaglängd (lite beroende på ramstorlek). Den är utrustad med Lockout, vilket innebär att du kan spärra gaffeln och därmed åstadkomma högre pedaleffektivitet, vilket är perfekt på släta avsnitt där effektiviteten kanske är viktigare än stötdämpningen. Med en ställbar framgaffel kan du dessutom anpassa dämpningen efter just din vikt och din körstill.

Robust hjulset med aluminiumfälgar och optimal storleksanpassning

Hjulstorlek är anpassad efter ramens storlek (29"-hjul på större ramar och 27,5"-hjul på mindre) vilket ger dig den perfekta kombinationen av hög hastighet, kvick manöverförmåga och maximal kontroll. Det slitstarka hjulsetet består av aluminiumfälgar från Bontrager (Kovee Comp 23) och de rullar på ett par mångsidiga kvalitetsgummin (Bontrager XR3 Comp) som briljerar på allt från hårdpackade grusvägar till betydligt lösare underlag. Du kan göra din Powerfly ännu mer användbar genom att montera en pakethållare och skärmar, dessutom gör de invändigt dragna ledningarna det enkelt att montera lampor som drivs av elmotorns batteri.

Mer om Trek Powerfly serie

Alla cyklarna i denna serie är utrustade med det kraftfulla drivsystem och teknologier som hjälper dig att tackla brantare terräng, cykla snabbare och längre på stigarna och utforska mer av den obanade världen omkring dig. Allt de du älskar med vanlig en MTB... fast ännu mera! Dessa potenta eMTB´s fördubblar din kraft, din hastighet och din uthållighet så att du alltid har tid och ork för en runda till. Varken avkopplande fritidscykling eller häftiga turer i utmanande skogsterräng utgör några som helst problem.

Klättra uppför nya höjder och utforska kilometer efter kilometer med en eMTB som är superladdad med nöje på varje tur. Med en cykel ur denna serie kan du ge dig ut i brantare backar, åka fortare och köra längre sträckor tack vare den kraftfulla elmotorn. Med avancerad Smart System-teknik och en ny, snygg LED-fjärrkontroll kan Powerfly nu ge dig mer uppkoppling och kontroll på varje runda, så att du kan utforska mer av världen precis som du vill.

De flesta tillverkare kan haka på en elmotor på en stigcykel, men på en riktigt bra eMTB upplever du positiva förstärkningar av det du redan älskar med mountainbiking. Du kommer tydligt att känna när assistansen kickar in på din valda nivå på löst underlag eller på skogsstigningar och sedan avtar mjukt när du inte längre behöver den. I varje e-MTB-läge levereras kraften på ett naturligt och förutsägbart sätt genom hela assistansområdet, utan ryck eller irriterande fördröjningar. Kort förklarat - En Powerfly förstärker upplevelsen du redan älskar, och levererar smidig kraft, naturligt samt förutsägbart, och genom hela intervallet.

Med dessa underhållande elcyklar kan du vidga dina vyer och tänja du gränsen för vad som är möjligt, och du kan nå platser som du tidigare trodde var omöjliga på en mountainbike. Och oavsett om du tar cykeln till jobbet en kall höstmorgon eller på en helgutflykt med övernattning så kan du givetvis utrusta din Powerfly med det du behöver, t.ex. pakethållare, skärmar, lampor och cykelstöd.

Se alla produkter inom Trek Powerfly
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Serie Trek Powerfly
 • Årsmodell 2023
 • Artikelnummer G-601842783009
 • Färg Lila
 • Tillverkarens färg Dark Prismatic/Trek Black
 • Växelreglageserie Shimano Deore
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Vikt (enligt tillverkaren) M - 22/94 kg

Ramset

 • Ram Alpha Platinum Aluminum- avtagbart integrerat batteri (RIB)- koniskt styrhuvud- invändigt Control Freak-kablage- motorskyddet Motor Armor- Boost148- 12 mm genomgående axel
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp Stel
 • Framgaffel RockShox Recon Silver RL/ Solo Air-luftfjädring/ Motion Control-dämpare/ Lockout/ koniskt styrrör/ 42 mm offset/ Boost110/ Maxle Stealth/ 120 mm slaglängd
 • Proffsmontering 2240000060460

Hjul

 • Hjulstorlek 29"
 • Framdäck UNKNOWN
 • Bakdäck UNKNOWN

Drivlina

 • Växelreglage Shimano Deore M6100, 12-växlat
 • Bakväxel Shimano XT M8100
 • Vevparti Ethirteen Espec Plus/ 34T/ 165 mm längd
 • Kedja Shimano Deore M6100
 • Kassett Shimano Deore M6100 10–51/ 12-delad

Komponenter

 • Frambroms Shimano hydraulisk skivbroms med 4 kolvar
 • Bromsskiva fram 203mm
 • Bakbroms Shimano hydraulisk skivbroms med 4 kolvar/ MT4100-handtag/ MT420-bromsok
 • Bromsskiva bak Shimano RT66/ 6-bults/ 203 mm
 • Handtag/Styrlinda Bontrager XR Endurance Comp/ Lock-on
 • Styre Bontrager aluminium/ 31/8 mm/ 15 mm rise/ 750 mm bredd
 • Styrstam Bontrager Comp/ 31/8 mm/ Blendr-teknikkompatibel/ 7 grader/ 70 mm längd
 • Styrlager FSA IS-2/ 1 1/8 övre/ 1/5 nedre
 • Sadelstolpe Bontrager aluminium/ 31/6 mm/ 12 mm offset/ 400 mm längd
 • Sadel Bontrager Commuter Comp

Motor

 • Motor Bosch Performance CX
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Vridmoment 85 Nm
 • Sensorer Hastighet, Kadens

Batteri

 • Batterityp Litium-jon
 • Spänning 36 V

Display

 • Avtagbar display Ja
Reviews
383

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om El MTB Trek Powerfly 5 Dark Prismatic Trek Black