Beskrivning

Heldämpad hoj med kraftfull dynamisk drivlina och brutal framkomlighet

Vill du uppleva den där underbara känslan av grymt flyt som bara riktigt generösa slaglängder kan leverera? Vill du samtidigt ha världens mest potenta benmuskler i form av en kraftfull elektrisk mittmotor? Funderar du på att uppgradera till en heldämpad hoj som behärskar allt från på stökiga vertikalspår till utmanande cykling på platta underlag så ska du kolla in flaggskeppet Rock Machine Blizzard INT e90-297 RZ. Det här är en vansinnigt underhållande och förbluffande lättkörd berg-och-dal-bane-maskin som kombinerar kvick respons med den solida kursstabilitet som krävs för att du både ska kunna hålla en tight linje i spåren och samtidigt kunna dominera på de lite mer tekniskt utmanande partierna. Addera en glupsk amerikansk dämpning, ett dynamiskt hjulset och en klassledande japansk drivlina som alltid levererar högvis med dynamisk kraft samt imponerande körglädje, helt oavsett hur många watt du råkar har kvar i benen, och du har en given vinnare.

Nyckeln till framgång!

 • Skulptural aluminiumram (AL-6061 T6 Custom Tubing) med Floating Pivot Suspension kinematik 
 • Dämpad framgaffel från DVO (Diamond E2) med 160 mm slaglängd 
 • Bakre dämpare från DVO (Jade X Coil) med 140 mm slaglängd 
 • Shimano´s kraftfullaste elmotor (STePS EP8) med 85Nm och klassledande dynamik
 • Kraftfullt batteri på 630Wh som är elegant integrerat i ramen och ger upp till 150 km i räckvidd
 • Bombsäker 12-växlad drivlina från Shimano´s övre hylla (XT)
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar med 4-kolvsok som matchar fartresurserna 
 • Dynamiskt hjulset 29"/27.5"med feta (2.50"/2.60") greppvänliga kvalitetsdäck från WTB 
 • Block Lock headset som hindrar skador på ramen om olyckan skulle vara framme
 • Dropper Post från ONE1 med 150/170 mm i slaglängd (beroende på ramstorlek)

Skulpturalt heldämpat aluminiumchassi i kvalitativt aluminium 

Det skulpturala chassit består av en stryktålig ram med den låga vikt som bara högkvalitativt aluminium (AL-6061 T6 Custom Tubing) kan erbjuda. Designmässigt är det kanske ramens rena linjer med ett elegant integrerat batteri som sticker ut mest, men bäst av allt är att den levererar klassledande trampeffektivitet och blixtsnabb respons när du lägger fullt mos på pedalerna. Dess tydligt utmejslade ramform är praktiskt funktionell och väcker en svårhanterlig känsla av ett glupskt habegär. Tack vare modern Boost-teknologi uppnås hög vridstyvhet, vilket i praktiken ser till att all den kraft som dina muskler (tillsammans med elmotorn) genererar går rätt ut till bakhjulet och ser till att du enkelt kan blåsa ifrån både grannen och yngre stallkamrater. Lägg därtill intern kabeldragning, imponerande kinematik och en välbalanserad trailgeometri som garanterar att du kan köra både fort och länge med imponerande kontroll, dessutom både på utför, uppför och plana underlag. När det blir stökigt i branterna är en dropper post numera nästan obligatoriskt och därför är hojen utrustad med en höj och sänkbar sadelstolpe från ONE1 med 150 eller 170 mm i slaglängd (beroende på ramstorlek).

Kraftfull eldrift med enormt vridmoment och skön dynamisk känsla

Hjärtat utgörs av marknadens kanske bästa drivsystem, Shimano STePS (EP8), som består en riktigt potent elmotor (85 nm) kombinerat med ett kraftfullt och fullt integrerat batteri som kortfattat levererar 630 Wh av miljövänlig kraft, vilket sammantaget ger dig en smått lysande räckvidd på 150 km och massor av extra krut i både ben och lungor. Den imponerande dynamiska elmotorn samarbetar med 12 bombsäkra växlar från Shimano (XT) och allt sker effektivt, tyst och med drivning direkt på vevaxeln (det enda alternativet om du frågar oss). Och tack vare att hela drivpaketet är placerat i ramens nedre del uppnås dessutom en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga i alla typer av terräng. Lägg därtill 4 olika driftslägen (Off, Eco, Trail och Boost) och en tydlig display som ger dig full kontroll och visar i princip allt du behöver veta. 

Dräpande dämparkonfiguration som glupskt sväljer alla ojämnheter 

Dämparna kommer från amerikanska DVO, framtill sitter en (Diamond E2) och baktill en (Jade X Coil) och de levererar slaglängder på hela 160/140 mm som ger dig ökad komfort och extra trygghet i spåren. Dämparna sväljer glupskt alla ojämnheter och ser till att du kan köra med full kontroll även när underlaget eller lutningen börjar bli riktigt hårig. Dess imponerande slaglängder ser till att du slipper oroa dig för att tappa greppet och tack vare dämparnas alla justeringsmöjligheter och inställningar så har du tillgång till en imponerande bredd, du kan med andra ord stå på för fullt oavsett vilket underlag som gäller för stunden. 

Dynamiskt hjulset och feta skivbromsar med effektiva 4-kolvsok 

Det stabila hjulsetet utgörs av en dynamisk kombination som består av 29-tummare framtill och 27.5-tummare baktill. Dess robusta aluminiumfälgar har försetts med kvalitetsdäck från WTB (Vigilante TCS/Trail Boss TCS) med 2,5"/2,6" bredd som är klart för drabbning och som briljerar på allt från hårdpack till lös lervälling. Däcken levererar greppsäker markkontakt på nästan alla typer av underlag, vilket i praktiken innebär att du kan köra galet snabbt även i riktigt stökig terräng. Och eftersom cykeln gillar höga hastigheter så är den utrustad med effektiva hydrauliska skivbromsar med 4-kolvsok och feta skivor (203/203mm), vilket ger föredömlig kontroll och ser till att du alltid har maximal bromsverkan oavsett underlag, väder eller årstid.

Atletiskt heldämpad hoj som kommer förändra ditt sätt att se på cykling

Hojen har en välbalanserad mix av robusta komponenter som är betydligt vassare än genomsnittet, på ren svenska skulle man kunna kalla det för prylar från de övre hyllorna hos både Shimano, DVO, Darfon, Race Face, ONE1 och WTB. Vad blir då slutresultatet i praktiken? En vass elsassisterad endurohoj som levererar makalös manöverförmåga kombinerat med extremt frikostiga slaglängder på en cykel som är klättringsvillig och som droppar snabbare i branterna än det mesta på två hjul... och dessutom till ett pris som vi vanliga dödliga kan leva med! En heldämpad eMTB som för evigt kommer att förändra ditt sätt att se på cykling och den kommer att ta dig dit du vill både snabbare, effektivare och enklare. 

Mer om Rock Machine E-Mountain serie

Samtliga modeller från Rock Machine präglas av mottot #INTRAILWETRUST och det gäller i allra högsta grad för den dynamiska E-Mountain serien, som utan tvivel är några av de lekfullaste och mest inspirerande elcyklar du kan skaffa. Modellerna tillhör toppskiktet när det gäller skogskanoner med kraftfull eldrift som är fullt anpassade för oss alltid vill känna hård fartvinden i fejset.

Den här serien utgörs av några av världens mest underhållande nöjesmaskiner och är helt perfekt för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan fortfarande finns kvar) eller för dig som effektivt och snabbt vill kunna köra uppför Åreskutan utan att du ens behöver packa ner ett ombyte i ryggsäcken. Men det kanske bästa av allt är själva upplevelsen, du har möjligheten att suga in världen omkring dig samtidigt som du flyger fram på fartfylld stigsurfning eller plöjer tuffa motlut... och dessutom utan att du blir det minsta svettig eller andfådd.

Det låter kanske för bra för att vara sant, men det här är faktiskt den där efterlängtade genvägen man ibland skulle vilja kunna ta. När du känner att det börjar ta emot i lår eller lungor så är det bara att "peta upp" assistansnivån ett snäpp och sedan problemfritt flyga fram med ett stort leende på läpparna. Det här är extremt underhållande och lättkörda eMTB´s med mäktig trampeffektivitet som ser till att du obehindrat kan storma fram ute i terrängen, oavsett om det är till jobbet eller på din lååååånga favoritrepa i äventyrlig fjällmiljö.

 • Kvalitativa aluminiumramar med modern geometri 
 • Robusta äventyrare med klassledande framkomlighet
 • Innehåller allt från heldämpade skogskanoner med generösa slaglängder till stela fatbikes
 • Anpassade för alla former av terräng och lutningar och går lika bra utför som uppför
 • Skivbromsar som ger effektiv bromsförmåga i alla förhållanden
 • Kvalitativa drivlinor och beprövade komponenter
Se alla produkter inom Rock Machine E-Mountain

Information om cykelns specifikation

På grund av rådande världsläge kan vissa av cykelns komponenter skilja sig mot vad som anges i specifikationen och vad som syns på bilderna. Tillverkaren kan utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

Specifikation
 • Försäkring Ingår

Allmänt

Ramset

 • Ram Alloy Al-6061 T6 Custom tubing, RME01 630Wh, Floating Pivot Suspension, 130-140 mm travel, Trail Advanced Geometry, Shark Spine EVO 29er&27.5+, 2nd Gen. Battery Integration, BOOST 148x12, Disc Brake Post Mount, Inner Cable Routing, Adjust. seatpost ready
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp Dämpad
 • Framgaffel DVO Diamond E2, LSC, Rebound, OTT, TapeRed, 15x110mm axle, 160mm travel
 • Framgaffel, typ av fjäder Luftfjäder
 • Slaglängd fram 160 mm
 • Låsbar framgaffel? Via reglage på framgaffeln
 • Bakdämpare DVO Jade X Coil, external rebound, 2 position compression (High/Low), LS Spring: 500lbs, 550lbs, 600lbs, size 210x55mm
 • Slaglängd bak 140 mm
 • Låsbar bakdämpare? Ej låsbar

Hjul

 • Hjulstorlek 29" fram, 27.5" bak
 • Framnav Shimano SLX HB-M7110-B, 32H, CENTER LOCK, 15x110mm THRU Type AXLE
 • Baknav Shimano SLX FH-M7110-B, 32H, CENTER LOCK, 12x148mm THRU Type AXLE
 • Ekrar Sapim Leader, Stainless Black
 • Fälgar WTB KOM Trail i29, 29"&27.5", 32H
 • Däckdimension 64-584
 • Framdäck WTB Vigilante TCS Tough/High Grip, Tritec, 29x2.50", WTB Trail Boss TCS Tough/Fast Rolling, Tritec, 27.5x2.60" E-Ready
 • Bakdäck WTB Vigilante TCS Tough/High Grip, Tritec, 29x2.50", WTB Trail Boss TCS Tough/Fast Rolling, Tritec, 27.5x2.60" E-Ready

Drivlina

 • Växelreglage Shimano XT SL-M8100-IR Rapidfire Plus, 12-speed
 • Bakväxel Shimano XT RD-M8100 Shadow Plus
 • Vevparti Shimano XT FC-M8150, 36T
 • Kedja Shimano Deore CN-M6100-12
 • Kassett Shimano Deore CS-M6100-12, 10-51T

Komponenter

 • Frambroms Shimano XT BL-M8100/BR-M8120, 203/203 rotor, hydraulic disc brake
 • Bakbroms Shimano XT BL-M8100/BR-M8120, 203/203 rotor, hydraulic disc brake
 • Handtag/Styrlinda ONE1 VL-G1661D2N, Lock-On
 • Styre Race Face Turbine R 35, 20mm rise, 800mm, 35mm
 • Styrstam Race Face Turbine R Alloy, 35xE40mm, 0°
 • Styrlager ACROS AZX-251, Zero Stack, 1-1/8“x1.5“, BlockLock
 • Sadelstolpe ONE1 Alloy, MT171, dropper post 150&170mm travel, 30.9x440mm&480mm
 • Sadel WTB Volt Comp

Motor

 • Motor Shimano STePS DU-EP8
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Motorns ljudnivå Låg
 • Vridmoment 85 Nm
 • Sensorer Hastighet, Kadens, Vridmoment
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h
 • Maximal räckvidd 150 km

Batteri

 • Batteri DARFON, 630 Wh, in-frame mount
 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering Invändigt
 • Batterikapacitet (Wh) 630 Wh
 • Batterikapacitet (Ah) 17 Ah
 • Spänning 36 V
 • Batteriladdare DARFON 4A Smart plus
 • Laddningstid 5 h 30 m

Display

 • Display/knappsats Shimano SC-EM800
 • Displayens position Vänster
 • Assistansnivåer Off, Eco, Trail, Boost
 • Gåassistans Ja (upp till 6 km/h)
 • Laddport för t.ex. smartphone Nej
Recensioner
Frågor & Svar 1
323

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om El MTB Rock Machine Blizzard INT E90-297 RZ

Välj rätt cykel för dig i rätt storlek

Vi monterar, justerar & prövar cykeln

Gratis försäkring ingår alltid

Snabba leveranser hem till dörren

Heldämpad hoj med kraftfull dynamisk drivlina och brutal framkomlighet

Vill du uppleva den där underbara känslan av grymt flyt som bara riktigt generösa slaglängder kan leverera? Vill du samtidigt ha världens mest potenta benmuskler i form av en kraftfull elektrisk mittmotor? Funderar du på att uppgradera till en heldämpad hoj som behärskar allt från på stökiga vertikalspår till utmanande cykling på platta underlag så ska du kolla in flaggskeppet Rock Machine Blizzard INT e90-297 RZ. Det här är en vansinnigt underhållande och förbluffande lättkörd berg-och-dal-bane-maskin som kombinerar kvick respons med den solida kursstabilitet som krävs för att du både ska kunna hålla en tight linje i spåren och samtidigt kunna dominera på de lite mer tekniskt utmanande partierna. Addera en glupsk amerikansk dämpning, ett dynamiskt hjulset och en klassledande japansk drivlina som alltid levererar högvis med dynamisk kraft samt imponerande körglädje, helt oavsett hur många watt du råkar har kvar i benen, och du har en given vinnare.

Nyckeln till framgång!

 • Skulptural aluminiumram (AL-6061 T6 Custom Tubing) med Floating Pivot Suspension kinematik 
 • Dämpad framgaffel från DVO (Diamond E2) med 160 mm slaglängd 
 • Bakre dämpare från DVO (Jade X Coil) med 140 mm slaglängd 
 • Shimano´s kraftfullaste elmotor (STePS EP8) med 85Nm och klassledande dynamik
 • Kraftfullt batteri på 630Wh som är elegant integrerat i ramen och ger upp till 150 km i räckvidd
 • Bombsäker 12-växlad drivlina från Shimano´s övre hylla (XT)
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar med 4-kolvsok som matchar fartresurserna 
 • Dynamiskt hjulset 29"/27.5"med feta (2.50"/2.60") greppvänliga kvalitetsdäck från WTB 
 • Block Lock headset som hindrar skador på ramen om olyckan skulle vara framme
 • Dropper Post från ONE1 med 150/170 mm i slaglängd (beroende på ramstorlek)

Skulpturalt heldämpat aluminiumchassi i kvalitativt aluminium 

Det skulpturala chassit består av en stryktålig ram med den låga vikt som bara högkvalitativt aluminium (AL-6061 T6 Custom Tubing) kan erbjuda. Designmässigt är det kanske ramens rena linjer med ett elegant integrerat batteri som sticker ut mest, men bäst av allt är att den levererar klassledande trampeffektivitet och blixtsnabb respons när du lägger fullt mos på pedalerna. Dess tydligt utmejslade ramform är praktiskt funktionell och väcker en svårhanterlig känsla av ett glupskt habegär. Tack vare modern Boost-teknologi uppnås hög vridstyvhet, vilket i praktiken ser till att all den kraft som dina muskler (tillsammans med elmotorn) genererar går rätt ut till bakhjulet och ser till att du enkelt kan blåsa ifrån både grannen och yngre stallkamrater. Lägg därtill intern kabeldragning, imponerande kinematik och en välbalanserad trailgeometri som garanterar att du kan köra både fort och länge med imponerande kontroll, dessutom både på utför, uppför och plana underlag. När det blir stökigt i branterna är en dropper post numera nästan obligatoriskt och därför är hojen utrustad med en höj och sänkbar sadelstolpe från ONE1 med 150 eller 170 mm i slaglängd (beroende på ramstorlek).

Kraftfull eldrift med enormt vridmoment och skön dynamisk känsla

Hjärtat utgörs av marknadens kanske bästa drivsystem, Shimano STePS (EP8), som består en riktigt potent elmotor (85 nm) kombinerat med ett kraftfullt och fullt integrerat batteri som kortfattat levererar 630 Wh av miljövänlig kraft, vilket sammantaget ger dig en smått lysande räckvidd på 150 km och massor av extra krut i både ben och lungor. Den imponerande dynamiska elmotorn samarbetar med 12 bombsäkra växlar från Shimano (XT) och allt sker effektivt, tyst och med drivning direkt på vevaxeln (det enda alternativet om du frågar oss). Och tack vare att hela drivpaketet är placerat i ramens nedre del uppnås dessutom en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga i alla typer av terräng. Lägg därtill 4 olika driftslägen (Off, Eco, Trail och Boost) och en tydlig display som ger dig full kontroll och visar i princip allt du behöver veta. 

Dräpande dämparkonfiguration som glupskt sväljer alla ojämnheter 

Dämparna kommer från amerikanska DVO, framtill sitter en (Diamond E2) och baktill en (Jade X Coil) och de levererar slaglängder på hela 160/140 mm som ger dig ökad komfort och extra trygghet i spåren. Dämparna sväljer glupskt alla ojämnheter och ser till att du kan köra med full kontroll även när underlaget eller lutningen börjar bli riktigt hårig. Dess imponerande slaglängder ser till att du slipper oroa dig för att tappa greppet och tack vare dämparnas alla justeringsmöjligheter och inställningar så har du tillgång till en imponerande bredd, du kan med andra ord stå på för fullt oavsett vilket underlag som gäller för stunden. 

Dynamiskt hjulset och feta skivbromsar med effektiva 4-kolvsok 

Det stabila hjulsetet utgörs av en dynamisk kombination som består av 29-tummare framtill och 27.5-tummare baktill. Dess robusta aluminiumfälgar har försetts med kvalitetsdäck från WTB (Vigilante TCS/Trail Boss TCS) med 2,5"/2,6" bredd som är klart för drabbning och som briljerar på allt från hårdpack till lös lervälling. Däcken levererar greppsäker markkontakt på nästan alla typer av underlag, vilket i praktiken innebär att du kan köra galet snabbt även i riktigt stökig terräng. Och eftersom cykeln gillar höga hastigheter så är den utrustad med effektiva hydrauliska skivbromsar med 4-kolvsok och feta skivor (203/203mm), vilket ger föredömlig kontroll och ser till att du alltid har maximal bromsverkan oavsett underlag, väder eller årstid.

Atletiskt heldämpad hoj som kommer förändra ditt sätt att se på cykling

Hojen har en välbalanserad mix av robusta komponenter som är betydligt vassare än genomsnittet, på ren svenska skulle man kunna kalla det för prylar från de övre hyllorna hos både Shimano, DVO, Darfon, Race Face, ONE1 och WTB. Vad blir då slutresultatet i praktiken? En vass elsassisterad endurohoj som levererar makalös manöverförmåga kombinerat med extremt frikostiga slaglängder på en cykel som är klättringsvillig och som droppar snabbare i branterna än det mesta på två hjul... och dessutom till ett pris som vi vanliga dödliga kan leva med! En heldämpad eMTB som för evigt kommer att förändra ditt sätt att se på cykling och den kommer att ta dig dit du vill både snabbare, effektivare och enklare. 

Mer om Rock Machine E-Mountain serie

Samtliga modeller från Rock Machine präglas av mottot #INTRAILWETRUST och det gäller i allra högsta grad för den dynamiska E-Mountain serien, som utan tvivel är några av de lekfullaste och mest inspirerande elcyklar du kan skaffa. Modellerna tillhör toppskiktet när det gäller skogskanoner med kraftfull eldrift som är fullt anpassade för oss alltid vill känna hård fartvinden i fejset.

Den här serien utgörs av några av världens mest underhållande nöjesmaskiner och är helt perfekt för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan fortfarande finns kvar) eller för dig som effektivt och snabbt vill kunna köra uppför Åreskutan utan att du ens behöver packa ner ett ombyte i ryggsäcken. Men det kanske bästa av allt är själva upplevelsen, du har möjligheten att suga in världen omkring dig samtidigt som du flyger fram på fartfylld stigsurfning eller plöjer tuffa motlut... och dessutom utan att du blir det minsta svettig eller andfådd.

Det låter kanske för bra för att vara sant, men det här är faktiskt den där efterlängtade genvägen man ibland skulle vilja kunna ta. När du känner att det börjar ta emot i lår eller lungor så är det bara att "peta upp" assistansnivån ett snäpp och sedan problemfritt flyga fram med ett stort leende på läpparna. Det här är extremt underhållande och lättkörda eMTB´s med mäktig trampeffektivitet som ser till att du obehindrat kan storma fram ute i terrängen, oavsett om det är till jobbet eller på din lååååånga favoritrepa i äventyrlig fjällmiljö.

 • Kvalitativa aluminiumramar med modern geometri 
 • Robusta äventyrare med klassledande framkomlighet
 • Innehåller allt från heldämpade skogskanoner med generösa slaglängder till stela fatbikes
 • Anpassade för alla former av terräng och lutningar och går lika bra utför som uppför
 • Skivbromsar som ger effektiv bromsförmåga i alla förhållanden
 • Kvalitativa drivlinor och beprövade komponenter
Se alla produkter inom Rock Machine E-Mountain

Information om cykelns specifikation

På grund av rådande världsläge kan vissa av cykelns komponenter skilja sig mot vad som anges i specifikationen och vad som syns på bilderna. Tillverkaren kan utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

 • Försäkring Ingår

Allmänt

Ramset

 • Ram Alloy Al-6061 T6 Custom tubing, RME01 630Wh, Floating Pivot Suspension, 130-140 mm travel, Trail Advanced Geometry, Shark Spine EVO 29er&27.5+, 2nd Gen. Battery Integration, BOOST 148x12, Disc Brake Post Mount, Inner Cable Routing, Adjust. seatpost ready
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp Dämpad
 • Framgaffel DVO Diamond E2, LSC, Rebound, OTT, TapeRed, 15x110mm axle, 160mm travel
 • Framgaffel, typ av fjäder Luftfjäder
 • Slaglängd fram 160 mm
 • Låsbar framgaffel? Via reglage på framgaffeln
 • Bakdämpare DVO Jade X Coil, external rebound, 2 position compression (High/Low), LS Spring: 500lbs, 550lbs, 600lbs, size 210x55mm
 • Slaglängd bak 140 mm
 • Låsbar bakdämpare? Ej låsbar

Hjul

 • Hjulstorlek 29" fram, 27.5" bak
 • Framnav Shimano SLX HB-M7110-B, 32H, CENTER LOCK, 15x110mm THRU Type AXLE
 • Baknav Shimano SLX FH-M7110-B, 32H, CENTER LOCK, 12x148mm THRU Type AXLE
 • Ekrar Sapim Leader, Stainless Black
 • Fälgar WTB KOM Trail i29, 29"&27.5", 32H
 • Däckdimension 64-584
 • Framdäck WTB Vigilante TCS Tough/High Grip, Tritec, 29x2.50", WTB Trail Boss TCS Tough/Fast Rolling, Tritec, 27.5x2.60" E-Ready
 • Bakdäck WTB Vigilante TCS Tough/High Grip, Tritec, 29x2.50", WTB Trail Boss TCS Tough/Fast Rolling, Tritec, 27.5x2.60" E-Ready

Drivlina

 • Växelreglage Shimano XT SL-M8100-IR Rapidfire Plus, 12-speed
 • Bakväxel Shimano XT RD-M8100 Shadow Plus
 • Vevparti Shimano XT FC-M8150, 36T
 • Kedja Shimano Deore CN-M6100-12
 • Kassett Shimano Deore CS-M6100-12, 10-51T

Komponenter

 • Frambroms Shimano XT BL-M8100/BR-M8120, 203/203 rotor, hydraulic disc brake
 • Bakbroms Shimano XT BL-M8100/BR-M8120, 203/203 rotor, hydraulic disc brake
 • Handtag/Styrlinda ONE1 VL-G1661D2N, Lock-On
 • Styre Race Face Turbine R 35, 20mm rise, 800mm, 35mm
 • Styrstam Race Face Turbine R Alloy, 35xE40mm, 0°
 • Styrlager ACROS AZX-251, Zero Stack, 1-1/8“x1.5“, BlockLock
 • Sadelstolpe ONE1 Alloy, MT171, dropper post 150&170mm travel, 30.9x440mm&480mm
 • Sadel WTB Volt Comp

Motor

 • Motor Shimano STePS DU-EP8
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Motorns ljudnivå Låg
 • Vridmoment 85 Nm
 • Sensorer Hastighet, Kadens, Vridmoment
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h
 • Maximal räckvidd 150 km

Batteri

 • Batteri DARFON, 630 Wh, in-frame mount
 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering Invändigt
 • Batterikapacitet (Wh) 630 Wh
 • Batterikapacitet (Ah) 17 Ah
 • Spänning 36 V
 • Batteriladdare DARFON 4A Smart plus
 • Laddningstid 5 h 30 m

Display

 • Display/knappsats Shimano SC-EM800
 • Displayens position Vänster
 • Assistansnivåer Off, Eco, Trail, Boost
 • Gåassistans Ja (upp till 6 km/h)
 • Laddport för t.ex. smartphone Nej
Reviews
323

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om El MTB Rock Machine Blizzard INT E90-297 RZ