Beskrivning

Kraftfull fatbike för dig som vill kunna dominera i riktigt svår terräng

Den vansinnigt underhållande Rock Machine Vyöry E50-26 är den perfekta elcykeln för dig som vill ha så kul som möjligt i så svår terräng som möjligt, vare sig det handlar om soldränkta stränder, snötäckta fjäll eller stigar fulla av grova rötter där andra typer av cyklar har svårt att ta sig fram. Tack vare vare kombination av en slagkraftig 1x-drivlina och superfeta gummin med en kapacitet som verkligen är något utöver det vanliga så är den rätt val för dig som vägrar att sluta cykla bara för att väglag eller väder bjuder upp till lite mer utmanande dans. Addera en potent mittmotor som levererar högvis med dynamisk kraft samt imponerande körglädje, helt oavsett hur många watt du råkar har kvar i benen, och du har en nöjesmaskin som garanterat kommer sudda bort alla sura miner.

Nyckeln till framgång!

 • Skulptural aluminiumram (AL-6061 T6 Custom Tubing) med och snyggt integrerad drivlina
 • Kraftfull elmotor (STePS EP6) med upp till 85Nm och en underbart dynamisk körkänsla
 • Kraftfullt batteri på 504Wh som är elegant integrerat i ramen och ger massor av räckvidd
 • Pålitlig 10-växlad drivlina från microSHIFT (ADVENT X) som ger smidiga växlingar
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Clarks (CLOUT) som matchar fartresurserna
 • Superfeta 26-tummare med 120 mm breda kvalitetsdäck från Maxxis (Minion FBF Exo TR) 
 • Dedikerade fästpunkter för både skärmar, pakethållare, flaskhållare och stöd

Skulpturalt chassi i kvalitativt aluminium med elegant integrerat batteri

Det skulpturala chassit består av en stryktålig ram med den låga vikt som bara högkvalitativt aluminium (AL-6061 T6 Custom Tubing) kan erbjuda. Designmässigt är det kanske ramens rena linjer med ett  semi-integrerat batteri som sticker ut, men bäst av allt är att den levererar klassledande trampeffektivitet och blixtsnabb respons när du lägger fullt mos på pedalerna.

Ramen är givetvis speciellt dimensionerad för dess superfeta däck, vilket ju i princip är ett måste eftersom hojen verkligen inbjuder till lite tuffare körning. Den levererar imponerande komfort och grym kontroll trots att både ram och gaffel helt saknar dämpning, och det är givetvis den enorma luftvolymen som hjälper till. Lägg därtill intern kabeldragning och en välbalanserad geometri med en bekväm körställning som ger dig full kontroll på allt som händer i din omgivning.

Ramen har dessutom dedikerade fästpunkter för både skärmar och stöd, vilket ibland kan vara rätt praktiskt i vårt skandinaviska klimat med både ur och skur. När det blir stökigt i branterna är en dropper post numera nästan obligatoriskt och därför kan hojen givetvis utrustas med en höj och sänkbar sadelstolpe (ingår EJ) om så skulle önskas.

Kraftfull eldrift med enormt vridmoment och skön dynamisk känsla

Hjärtat utgörs av ett av marknadens bästa drivsystem, Shimano STePS EP6, som består en potent elmotor (som ger upp till 85Nm i vridmoment) kombinerat med ett kraftfullt och semi-integrerat batteri som kortfattat levererar 504 Wh av miljövänlig kraft, vilket sammantaget ger dig en smått lysande räckvidd med massor av extra krut i både ben och lungor.

Den kraftfulla elmotorn samarbetar med 10 pålitliga växlar från microSHIFT (ADVENT X) och allt sker effektivt, tyst och med drivning direkt på vevaxeln (det enda alternativet om du frågar oss). Och tack vare att hela drivpaketet är placerat i ramens nedre del uppnås dessutom en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga i alla typer av terräng. Lägg därtill flera olika driftslägen och en tydlig display som ger dig full kontroll och visar i princip allt du behöver veta. 

Superfeta kvalitetsgummin med enorma luftvolym och bombsäkert grepp

Tack vare de nästan fem tum (120 mm) breda 26-tummarna så får nästan overkligt bra grepp på både sand, snö, lera och andra lösa underlag, och du kan enkelt forcera dig fram där andra cyklar helt enkelt kör fast. Däckens enorma luftvolym ser dessutom till att du kan köra med extremt lågt tryck, vilket både suger upp underlaget ojämnheter och ger dig klassledande grepp. Pumpar du sedan upp trycket till mer normala nivåer och trampar på ordentligt genom hela det breda växelregistret så kommer du snabbt märka att den rullar förvånansvärt snabbt, det går faktiskt betydligt fortare på hårda underlag än man kanske kan föreställa sig. 

Fat Boost teknologi och kraftfulla hydrauliska skivbromsar

Tack vare nav med Fat Boost teknologi uppnås imponerande vridstyvhet i hjulen, vilket i praktiken ser till att all den kraft som dina muskler (tillsammans med elmotorn) genererar går rätt ut till bakhjulet och ser till att du enkelt kan blåsa ifrån både grannen och polarna. Och eftersom cykeln älskar fart har den begåvats med kraftfulla hydrauliska skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet samt ser till att du har effektiv bromsverkan året runt, och dessutom oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt i spåret.

Mer om Rock Machine Mountain Hardtail serie

Samtliga modeller från Rock Machine präglas av mottot #INTRAILWETRUST och det gäller såklart även för den äventyrliga MTB Hardtail serien, där samtliga modeller levererar högvis av cykelglädje. Modellerna läger stort fokus på prestanda men utan att ge avkall på komforten, en serie allsidiga mountainbikes som passar kvalitetsmedvetna cyklister som vill ha en kvick hoj med robusta 29-tummare och dämpad framgaffel, som fungerar både till vardags och för betydligt mer intensiva skogsrundor.

En storsäljande serien som ställer upp nästan oavsett vad du utsätter dem för, men som i grund och botten är optimerade för olika former av äventyrlig cykling. Det här är pålitliga MTB-hojar som problemfritt tar sig fram ute i spåren och som besitter både lekfullhet och stabilitet, faktum är de känns lika hemma på din lokala slinga som i mer outforskad terräng.

Alla cyklar i den här serien har högkvalitativa ramar i aluminium eller kolfiber som tack vare en modern geometri utgör en pålitlig stomme och ser till att all kraft förvandlas till hanterbar hastighet. Och helt oberoende av vilken modell du väljer så får du alltid en inspirerande och smidig MTB-cykel som har kapacitet att ta sin ägare till nästa nivå. Det här är dämpade hardtails för kräsna cyklister som vill kunna dominera på stökiga underlag, och när du tittar lite närmare på specifikationen så inser du ganska snabbt att samtliga modeller i serien är regelrätta klipp.

 • Äventyrliga hardtails som är fullt optimerade för alla typer av skogscykling
 • Högkvalitativa ramar i aluminium eller kolfiber som skapar en lätt känsla i cyklingen
 • Dämpade framgafflar med generösa slaglängder
 • Imponerande framkomlighet i alla former av terräng
 • Kraftfulla skivbromsar som ger pålitlig bromsförmåga året runt
 • Fästpunkter för oss som önskar uppgradera med praktiska tillbehör
Se alla produkter inom Rock Machine Mountain Hardtail

Information om cykelns specifikation

På grund av rådande världsläge kan vissa av cykelns komponenter skilja sig mot vad som anges i specifikationen och vad som syns på bilderna. Tillverkaren kan utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

Specifikation
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Rock Machine
 • Serie Rock Machine Mountain Hardtail, Information om cykelns specifikation
 • Årsmodell 2023
 • Artikelnummer G-8592842184595
 • Färg Vit
 • Tillverkarens färg GLOSS WHITE
 • Växelreglageserie microSHIFT ADVENT
 • Bakväxelserie microSHIFT ADVENT
 • Antal växlar 10-växlad (1 x 10)

Ramset

 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Stel
 • Bakgaffeltyp Stel

Hjul

 • Hjulstorlek 26"

Drivlina

 • Växelreglage microSHIFT ADVENT X SL-M9505-R, 10-speed
 • Bakväxel microSHIFT ADVENT X RD-M205GM

Motor

 • Motor Shimano EP6
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W

Batteri

 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering down-tube
 • Spänning 36 V
Recensioner
Frågor & Svar 1
368

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om El-Fatbike Rock Machine Vyory E50-26 Vit

Välj rätt cykel för dig i rätt storlek

Vi monterar, justerar & prövar cykeln

Gratis försäkring ingår alltid

Snabba leveranser hem till dörren

Kraftfull fatbike för dig som vill kunna dominera i riktigt svår terräng

Den vansinnigt underhållande Rock Machine Vyöry E50-26 är den perfekta elcykeln för dig som vill ha så kul som möjligt i så svår terräng som möjligt, vare sig det handlar om soldränkta stränder, snötäckta fjäll eller stigar fulla av grova rötter där andra typer av cyklar har svårt att ta sig fram. Tack vare vare kombination av en slagkraftig 1x-drivlina och superfeta gummin med en kapacitet som verkligen är något utöver det vanliga så är den rätt val för dig som vägrar att sluta cykla bara för att väglag eller väder bjuder upp till lite mer utmanande dans. Addera en potent mittmotor som levererar högvis med dynamisk kraft samt imponerande körglädje, helt oavsett hur många watt du råkar har kvar i benen, och du har en nöjesmaskin som garanterat kommer sudda bort alla sura miner.

Nyckeln till framgång!

 • Skulptural aluminiumram (AL-6061 T6 Custom Tubing) med och snyggt integrerad drivlina
 • Kraftfull elmotor (STePS EP6) med upp till 85Nm och en underbart dynamisk körkänsla
 • Kraftfullt batteri på 504Wh som är elegant integrerat i ramen och ger massor av räckvidd
 • Pålitlig 10-växlad drivlina från microSHIFT (ADVENT X) som ger smidiga växlingar
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Clarks (CLOUT) som matchar fartresurserna
 • Superfeta 26-tummare med 120 mm breda kvalitetsdäck från Maxxis (Minion FBF Exo TR) 
 • Dedikerade fästpunkter för både skärmar, pakethållare, flaskhållare och stöd

Skulpturalt chassi i kvalitativt aluminium med elegant integrerat batteri

Det skulpturala chassit består av en stryktålig ram med den låga vikt som bara högkvalitativt aluminium (AL-6061 T6 Custom Tubing) kan erbjuda. Designmässigt är det kanske ramens rena linjer med ett  semi-integrerat batteri som sticker ut, men bäst av allt är att den levererar klassledande trampeffektivitet och blixtsnabb respons när du lägger fullt mos på pedalerna.

Ramen är givetvis speciellt dimensionerad för dess superfeta däck, vilket ju i princip är ett måste eftersom hojen verkligen inbjuder till lite tuffare körning. Den levererar imponerande komfort och grym kontroll trots att både ram och gaffel helt saknar dämpning, och det är givetvis den enorma luftvolymen som hjälper till. Lägg därtill intern kabeldragning och en välbalanserad geometri med en bekväm körställning som ger dig full kontroll på allt som händer i din omgivning.

Ramen har dessutom dedikerade fästpunkter för både skärmar och stöd, vilket ibland kan vara rätt praktiskt i vårt skandinaviska klimat med både ur och skur. När det blir stökigt i branterna är en dropper post numera nästan obligatoriskt och därför kan hojen givetvis utrustas med en höj och sänkbar sadelstolpe (ingår EJ) om så skulle önskas.

Kraftfull eldrift med enormt vridmoment och skön dynamisk känsla

Hjärtat utgörs av ett av marknadens bästa drivsystem, Shimano STePS EP6, som består en potent elmotor (som ger upp till 85Nm i vridmoment) kombinerat med ett kraftfullt och semi-integrerat batteri som kortfattat levererar 504 Wh av miljövänlig kraft, vilket sammantaget ger dig en smått lysande räckvidd med massor av extra krut i både ben och lungor.

Den kraftfulla elmotorn samarbetar med 10 pålitliga växlar från microSHIFT (ADVENT X) och allt sker effektivt, tyst och med drivning direkt på vevaxeln (det enda alternativet om du frågar oss). Och tack vare att hela drivpaketet är placerat i ramens nedre del uppnås dessutom en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga i alla typer av terräng. Lägg därtill flera olika driftslägen och en tydlig display som ger dig full kontroll och visar i princip allt du behöver veta. 

Superfeta kvalitetsgummin med enorma luftvolym och bombsäkert grepp

Tack vare de nästan fem tum (120 mm) breda 26-tummarna så får nästan overkligt bra grepp på både sand, snö, lera och andra lösa underlag, och du kan enkelt forcera dig fram där andra cyklar helt enkelt kör fast. Däckens enorma luftvolym ser dessutom till att du kan köra med extremt lågt tryck, vilket både suger upp underlaget ojämnheter och ger dig klassledande grepp. Pumpar du sedan upp trycket till mer normala nivåer och trampar på ordentligt genom hela det breda växelregistret så kommer du snabbt märka att den rullar förvånansvärt snabbt, det går faktiskt betydligt fortare på hårda underlag än man kanske kan föreställa sig. 

Fat Boost teknologi och kraftfulla hydrauliska skivbromsar

Tack vare nav med Fat Boost teknologi uppnås imponerande vridstyvhet i hjulen, vilket i praktiken ser till att all den kraft som dina muskler (tillsammans med elmotorn) genererar går rätt ut till bakhjulet och ser till att du enkelt kan blåsa ifrån både grannen och polarna. Och eftersom cykeln älskar fart har den begåvats med kraftfulla hydrauliska skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet samt ser till att du har effektiv bromsverkan året runt, och dessutom oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt i spåret.

Mer om Rock Machine Mountain Hardtail serie

Samtliga modeller från Rock Machine präglas av mottot #INTRAILWETRUST och det gäller såklart även för den äventyrliga MTB Hardtail serien, där samtliga modeller levererar högvis av cykelglädje. Modellerna läger stort fokus på prestanda men utan att ge avkall på komforten, en serie allsidiga mountainbikes som passar kvalitetsmedvetna cyklister som vill ha en kvick hoj med robusta 29-tummare och dämpad framgaffel, som fungerar både till vardags och för betydligt mer intensiva skogsrundor.

En storsäljande serien som ställer upp nästan oavsett vad du utsätter dem för, men som i grund och botten är optimerade för olika former av äventyrlig cykling. Det här är pålitliga MTB-hojar som problemfritt tar sig fram ute i spåren och som besitter både lekfullhet och stabilitet, faktum är de känns lika hemma på din lokala slinga som i mer outforskad terräng.

Alla cyklar i den här serien har högkvalitativa ramar i aluminium eller kolfiber som tack vare en modern geometri utgör en pålitlig stomme och ser till att all kraft förvandlas till hanterbar hastighet. Och helt oberoende av vilken modell du väljer så får du alltid en inspirerande och smidig MTB-cykel som har kapacitet att ta sin ägare till nästa nivå. Det här är dämpade hardtails för kräsna cyklister som vill kunna dominera på stökiga underlag, och när du tittar lite närmare på specifikationen så inser du ganska snabbt att samtliga modeller i serien är regelrätta klipp.

 • Äventyrliga hardtails som är fullt optimerade för alla typer av skogscykling
 • Högkvalitativa ramar i aluminium eller kolfiber som skapar en lätt känsla i cyklingen
 • Dämpade framgafflar med generösa slaglängder
 • Imponerande framkomlighet i alla former av terräng
 • Kraftfulla skivbromsar som ger pålitlig bromsförmåga året runt
 • Fästpunkter för oss som önskar uppgradera med praktiska tillbehör
Se alla produkter inom Rock Machine Mountain Hardtail

Information om cykelns specifikation

På grund av rådande världsläge kan vissa av cykelns komponenter skilja sig mot vad som anges i specifikationen och vad som syns på bilderna. Tillverkaren kan utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Rock Machine
 • Serie Rock Machine Mountain Hardtail, Information om cykelns specifikation
 • Årsmodell 2023
 • Artikelnummer G-8592842184595
 • Färg Vit
 • Tillverkarens färg GLOSS WHITE
 • Växelreglageserie microSHIFT ADVENT
 • Bakväxelserie microSHIFT ADVENT
 • Antal växlar 10-växlad (1 x 10)

Ramset

 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Stel
 • Bakgaffeltyp Stel

Hjul

 • Hjulstorlek 26"

Drivlina

 • Växelreglage microSHIFT ADVENT X SL-M9505-R, 10-speed
 • Bakväxel microSHIFT ADVENT X RD-M205GM

Motor

 • Motor Shimano EP6
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W

Batteri

 • Batterityp Litium-jon
 • Batteriplacering down-tube
 • Spänning 36 V
Reviews
368

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om El-Fatbike Rock Machine Vyory E50-26 Vit