Beskrivning

Både kraft, kapacitet och kolfiber i en extremt väl avvägd balans

Om du är på jakt efter en kraftfull landsvägsracer som levererar potent prestanda, men som samtidigt är bekväm nog för dina långa söndagsrundor med stallkamraterna så kommer snabba Trek Domane+ SLR 7 inte att göra dig besviken. En potent elcykel i förstklassig kolfiber (800 Series OCLV Carbon), mästerliga kolfiberhjul, hydrauliska skivbromsar och en design för kräsna landsvägscyklister som vill behålla den genuina racercykelkänslan men ibland få lite extra boost. Den varken ser ut, känns eller upplevs som en vanlig elcykel. De elegant slimmade formerna gör den riktigt snabb och nästan lika aerodynamisk som sina kusiner utan elmotorer. Det imponerande effektiva lilla drivsystemet ger dig massor av extra kraft när det behövs som mest, till exempel i hård motvind eller när du vill kunna hålla samma höga tempo som de lite yngre stallkamraten i branterna, men det är inget du märker av när det inte är i drift. Motorljudet är knappt hörbart, det är inget som stör din rofyllda cykling och du kan ändå räkna med en extra skjuts i klättringarna och på långa, episka äventyr. Du får dessutom njuta av den enormt snabba växlingen hos en Shimano Ultegra Di2-drivlina. Här pratar vi verkligen det bästa av två världar - högklassig racercykelkänsla plus extra kraft i klättringarna eller när du vill cykla några extra kilometer.

Nyckeln till framgång! 

 • Komfortabel racercykel med potent eldrift för entusiastiska landsvägscyklister med högt ställda krav 
 • Äkta racercykelkänsla plus lite extra kraft i klättringarna eller när du vill cykla några extra kilometer
 • Trek´s bästa och lättaste stomme i högklassig kolfiber (800 Series OCLV Carbon) med IsoSpeed baktill
 • Välbalanserad endurancegeometrin som är bekväm på långdistans men snabb som en tävlingscykel
 • TQ:s HPR-motor är imponerande diskret, kompakt, lätt och tystgående och erbjuder kraftfull assistans upp till 25 km/h
 • Batteri (360Wh) som är elegant integrerat i diagonalröret ger 95 km i eco-läge och kan tas bort helt om så önskas 
 • Du kan addera ett Range Extender-batteri som monteras i flaskstället och ger dig extra kraft för extra långa sträckor
 • Den elegant integrerade displayen och de diskreta kontrollerna gör att den ser ut och känns som en vanlig racercykel
 • Trådlös elektronisk 2x12-drivlina från Shimano (Ultegra Di2) med 24 enormt snabbt skiftande växlar
 • Kraftfulla hydraulisk skivbromsar från Shimano (Ultegra) som ser till att varken regn eller grus förstöra din runda
 • Mästerligt hjulset med fälgar i kolfiber från Bontrager (Aeolus Pro 3V - TLR) med genomgående hjulaxlar
 • Rullar snabbt med greppsäkra landsvägsdäck från Bontrager (R3 Hard-Case Lite) med 32 mm bredd (klarar 40 mm)
 • Vägutslätande IsoSpeed absorberar tröttande stötar från vägen så att du cyklar snabbare, mjukare och bekvämare
 • Blender-kompatibel RCS Pro-styrstam i Aluminium ser till att du kan fästa dina tillbehör direkt på styrstammen
 • Racerstyre i kolfiber med IsoCore som reducerar vibrationerna från vägbanan med 20 procent 
 • Integrerade skärmfästen så att du kan montera heltäckande skärmar när vädret kräver det

Högklassig ram i kolfiber med moderna vinklar och en vass geometri 

Stommen utgörs av en Trek´s vassaste lättviktsram i kolfiber (800 Series OCLV Carbon) med en stabil endurancegeometri som sätter både bekvämlighet och effektivitet i fokus, vilket i praktiken innebär en effektiv position som ser till att du har bra uppsikt över omgivningarna. Stommen är även utrustad med IsoSpeed, vilket gör cykeln betydligt följsammare på ett sätt som ger mjukare körning och bättre balans, så att du kan cykla snabbare, längre och hårdare. Enkelt förklarat så absorberas de tröttande studsarna från vägbanan, så att du kan hålla ångan uppe under längre sträckor.

Den har dessutom en framgaffel helt i kolfiber (Domane+ Carbon), som absorberar vibrationerna och bemästrar de ojämna partierna, så att din cykling förblir både stabil och snabb oavsett underlag. Den praktiska invändiga kabeldragning bidrar till att ge cykeln dess eleganta utseende. Ramen medger dessutom både genomgående axlar och flat mount monterade skivbromsar vilket gör cykeln både elegantare, effektivare, lättare och mer slimmad.

Slagkraftig elektrisk elmotor med underbart dynamisk kraftöverföring

Kraften kommer från TQ (HPR50) och består av en supereffektiv elmotor som är speciellt designat för den här typen av cyklar och som verkligen är elegant integrerat (det är faktiskt svårt att se skillnad mot vanliga Domane). Den levererar ett otroligt väl balanserat förhållande mellan räckvidd, vikt och hastighet samt är både ultrakompakt, tystgående och ger en osannolikt naturlig assistans upp till 25 km/h. Själva hjärtat utgörs av en högkvalitativ och centralt placerad elmotor på 50 Nm samt ett helt integrerat batteri på 360 Wh som är dolt i diagonalröret och det räcker för imponerande 95 km i eco-läge. Vill du ge dig iväg på långa utflykter? Skaffa ett Range Extender-batteri (tillval) på 160 Wh och få en utökad räckvidd till ca 145 km i eco-läge. Vill du kunna ta dig ännu längre? Med appen Trek Central kan du anpassa assistansen för att utöka räckvidden ännu mer.

Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Det här imponerande smidiga drivsystem ger massor av extra kraft när du som mest behöver det, och känns precis som en konventionell landsvägscykel när du inte behöver det. Du märker inte något kännbart motstånd när systemet är avstängt eller när du kommer upp i hastigheter över den maximala assistansnivån (25km/h). 

Slagkraftig 1x-drivlina med smidig prestanda och fokus på höga hastigheter 

Systemet från TQ jobbar tillsammans med en slagkraftig 2x12-drivlina från Shimano (Ultegra Di2) med 24 pålitliga växlar som såklart är speciellt anpassad för just landsvägscykling och som levererar näst intill bergsäker funktion, exakta växlingar, ett brett växelomfång samt givetvis fartresurser av rang. Tack vare tekniken HYPERGLIDE+ hålls växlingarna knivskarpa och sömlösa både uppåt och nedåt i växelområdet även i vid maximal belastning. Både ergonomin och aerodynamiken har förbättrats i varje kurva och du kan dessutom konfigurera drivlinan precis som du vill ha den via Shimanos användarvänliga app E-Tube. Växelreglagen är såklart snyggt integrerade i bromshandtagen, så du behöver aldrig släppa taget om styret. Hela paketet har imponerande låg ljudnivå och levererar en underbart dynamisk känsla i själva kraftöverföringen, och det bästa av allt är att det sker med nästan sömlös harmoni och hög effektivitet.

Mästerligt hjulset i kolfiber samt kraftfulla hydrauliska skivbromsar

Hjulsetet består av ett par mästerliga fälgar i kolfiber från Bontrager (Aeolus Pro 3V) som är redo för att köras slanglöst, vilket innebär att du kan köra med lägre däcktryck för att förbättra både grepp och komfort utan att behöva riskera klämpunkteringar. Allt rullar tryggt på ett par 32 mm släta däck från Bontrager (R3 Hard-Case Lite) som rullar riktigt fort på asfalten, men det finns utrymme för däck på upp till 40 mm för att du ska kunna ha roligt på alla typer av vägar, från asfalt till grus. Och saktar ner gör du med ett par kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano (Ultegra), det ger dig pålitlig och effektiv bromskraft i alla typer av väderförhållanden och på alla typer av underlag. 

Mer om Trek Domane+ Serie

Gör längre utflykter, cykla snabbare och ha roligare än någonsin med elracern Domane+. Serien har allt det som du älskar med den klassiska Domane, bekväm Endurance-geometri, vägutslätande teknik och generöst däckutrymme. Lägg sedan till en assistans som känns naturlig när den hjälper dig att flyga uppför backar, sätta nya längdrekord eller spränga gränser. Vik av från den släta asfalten ut på hårdpackade grusvägar utan problem, tack vare det generösa däckutrymmet. Njut av varje kilometer med vägutslätande teknik och bekväm och stabil Endurance-geometri.

Släta ut backarna, slå nya distansrekord och ta den långa vägen hem på den bekväma, snabba och roliga elracern Domane+. Efter årtionden med forskning och utveckling har våra elcyklar en assistans som känns naturlig och låter dig cykla längre och snabbare än du någonsin trodde var möjligt.

Fyra lite olika sätt att släta ut backar och besegra envis motvind

 • Domane+ SLR är Trek´s lättaste och tystaste elracercykel någonsin, komplett med en stomme i det allra bästa kolfibern (800 Series OCLV Carbon), förstklassiga komponenter, vägutslätande IsoSpeed bak och assistans i hastigheter upp till 25 km/h. Du kan vara säker på att cykla både snabbt och bekvämt på episka heldagsäventyr.
 • Domane+ AL är Trek´s mest prisvärda elektriska racercykel och har en lätt och stark ram av 100 Series Alpha Aluminum, snyggt integrerad display och knappar samt kraftbesparande elassistans upp till 25 km/h.
 • Domane+ ALR är en mångsidig och prisvärd elracer med ram i förstklassig 300 Series Alpha Aluminum, ett äventyrsredo däckutrymme för 38c-däck samt ett elegant Fazua-drivsystem som ger assistans närhelst du önskar i hastigheter upp till 25 km/h.
 • Domane+ LT  är en lätt och snabb elracer med ram i 500 Series OCLV Carbon, vägutslätande IsoSpeed samt ett litet, effektivt elsystem för hastigheter upp till 25 km/h för att du ska ta uppförsbackarna med lätthet.
Se alla produkter inom Trek Domane+
Specifikation
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Serie Trek Domane+
 • Årsmodell 2023
 • Artikelnummer G-601842756119
 • Färg Svart
 • Tillverkarens färg Matte Deep Smoke
 • Hemsida tillverkare https://www.trekbikes.com/se/sv_SE/p/36707
 • Växelreglageserie Shimano Ultegra
 • Framväxelserie Shimano Ultegra
 • Bakväxelserie Shimano Ultegra
 • Antal växlar 12-växlad (1 x 12)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Vikt (enligt tillverkaren) 56 - 12.20 kg

Ramset

 • Ram 800 Series OCLV Carbon, TQ-drivsystem, koniskt styrhuvud, IsoSpeed bak, invändigt kablage, Flat Mount-skivbroms, skärmfästen, 12 x 142 mm genomgående axel
 • Rammaterial Kolfiber
 • Framgaffeltyp Stel
 • Bakgaffeltyp Stel
 • Framgaffel Domane+ kolfiber, koniskt styrrör i kolfiber, invändig dragning av bromsvajer, skärmfästen, Flat Mount-skivbroms, 12 x 100 mm genomgående axel
 • Framgaffelmaterial Kolfiber
 • Proffsmontering 2240000060460

Hjul

 • Hjulstorlek 28"
 • Hjul Framhjul: Bontrager Aeolus Pro 37, OCLV Carbon, TLR, 37 mm fälgdjup, 100 x 12 mm genomgående axel. / Bakhjul: Bontrager Aeolus Pro 37, OCLV Carbon, Tubeless Ready, 37 mm fälgdjup, Shimano 11-delad frikrans, 142 x 12 mm genomgående axel
 • Däckdimension 32-622
 • Framdäck Bontrager R3 Hard-Case Lite, TLR, aramidkant, 120 tpi, 700 x 32c
 • Bakdäck Bontrager R3 Hard-Case Lite, TLR, aramidkant, 120 tpi, 700 x 32c

Drivlina

 • Växelreglage Shimano Ultegra R8170 Di2, 12-växlat
 • Framväxel Shimano Ultegra R8150 Di2, lött fäste, Down Swing
 • Bakväxel Shimano Ultegra R8150 Di2
 • Vevparti Praxis, kolfiber, 170 mm längd
 • Kedja Shimano XT M8100, 12-delad
 • Kassett Shimano Ultegra R8100, 11-34, 12 speed

Komponenter

 • Bromsskiva fram Shimano MT800, centerlock, 160 mm
 • Bromsskiva bak Shimano MT800, centerlock, 160 mm
 • Styre Bontrager Pro IsoCore VR-SF, 40 cm
 • Styrstam Bontrager RCS Pro, -7 grader, 80 mm längd
 • Sadelstolpe Domane sadelstolpe i kolfiber, KVF-form, 20 mm offset, 280 mm längd
 • Sadel Bontrager P3 Verse Short Elite, ihåliga rails i rostfritt stål, 155 mm bredd

Motor

 • Motor TQ-HPR50
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Motorns ljudnivå Låg
 • Vridmoment 50 Nm
 • Sensorer Hastighet, Kadens, Vridmoment
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h

Batteri

 • Batteri TQ 360 Wh
 • Batteriplacering Invändigt
 • Avtagbart batteri Ja
 • Batterikapacitet (Wh) 360 Wh
 • Kan laddas på cykeln Ja
 • Batteriladdare Laddningskabel ingår

Display

 • Display/knappsats TQ
 • Displayens position Centrum

Utrustning

 • Pakethållare
Recensioner
Frågor & Svar 1
388

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om E-Racer Trek Domane+ SLR 7 Svart

Välj rätt cykel för dig i rätt storlek

Vi monterar, justerar & prövar cykeln

Gratis försäkring ingår alltid

Snabba leveranser hem till dörren

Både kraft, kapacitet och kolfiber i en extremt väl avvägd balans

Om du är på jakt efter en kraftfull landsvägsracer som levererar potent prestanda, men som samtidigt är bekväm nog för dina långa söndagsrundor med stallkamraterna så kommer snabba Trek Domane+ SLR 7 inte att göra dig besviken. En potent elcykel i förstklassig kolfiber (800 Series OCLV Carbon), mästerliga kolfiberhjul, hydrauliska skivbromsar och en design för kräsna landsvägscyklister som vill behålla den genuina racercykelkänslan men ibland få lite extra boost. Den varken ser ut, känns eller upplevs som en vanlig elcykel. De elegant slimmade formerna gör den riktigt snabb och nästan lika aerodynamisk som sina kusiner utan elmotorer. Det imponerande effektiva lilla drivsystemet ger dig massor av extra kraft när det behövs som mest, till exempel i hård motvind eller när du vill kunna hålla samma höga tempo som de lite yngre stallkamraten i branterna, men det är inget du märker av när det inte är i drift. Motorljudet är knappt hörbart, det är inget som stör din rofyllda cykling och du kan ändå räkna med en extra skjuts i klättringarna och på långa, episka äventyr. Du får dessutom njuta av den enormt snabba växlingen hos en Shimano Ultegra Di2-drivlina. Här pratar vi verkligen det bästa av två världar - högklassig racercykelkänsla plus extra kraft i klättringarna eller när du vill cykla några extra kilometer.

Nyckeln till framgång! 

 • Komfortabel racercykel med potent eldrift för entusiastiska landsvägscyklister med högt ställda krav 
 • Äkta racercykelkänsla plus lite extra kraft i klättringarna eller när du vill cykla några extra kilometer
 • Trek´s bästa och lättaste stomme i högklassig kolfiber (800 Series OCLV Carbon) med IsoSpeed baktill
 • Välbalanserad endurancegeometrin som är bekväm på långdistans men snabb som en tävlingscykel
 • TQ:s HPR-motor är imponerande diskret, kompakt, lätt och tystgående och erbjuder kraftfull assistans upp till 25 km/h
 • Batteri (360Wh) som är elegant integrerat i diagonalröret ger 95 km i eco-läge och kan tas bort helt om så önskas 
 • Du kan addera ett Range Extender-batteri som monteras i flaskstället och ger dig extra kraft för extra långa sträckor
 • Den elegant integrerade displayen och de diskreta kontrollerna gör att den ser ut och känns som en vanlig racercykel
 • Trådlös elektronisk 2x12-drivlina från Shimano (Ultegra Di2) med 24 enormt snabbt skiftande växlar
 • Kraftfulla hydraulisk skivbromsar från Shimano (Ultegra) som ser till att varken regn eller grus förstöra din runda
 • Mästerligt hjulset med fälgar i kolfiber från Bontrager (Aeolus Pro 3V - TLR) med genomgående hjulaxlar
 • Rullar snabbt med greppsäkra landsvägsdäck från Bontrager (R3 Hard-Case Lite) med 32 mm bredd (klarar 40 mm)
 • Vägutslätande IsoSpeed absorberar tröttande stötar från vägen så att du cyklar snabbare, mjukare och bekvämare
 • Blender-kompatibel RCS Pro-styrstam i Aluminium ser till att du kan fästa dina tillbehör direkt på styrstammen
 • Racerstyre i kolfiber med IsoCore som reducerar vibrationerna från vägbanan med 20 procent 
 • Integrerade skärmfästen så att du kan montera heltäckande skärmar när vädret kräver det

Högklassig ram i kolfiber med moderna vinklar och en vass geometri 

Stommen utgörs av en Trek´s vassaste lättviktsram i kolfiber (800 Series OCLV Carbon) med en stabil endurancegeometri som sätter både bekvämlighet och effektivitet i fokus, vilket i praktiken innebär en effektiv position som ser till att du har bra uppsikt över omgivningarna. Stommen är även utrustad med IsoSpeed, vilket gör cykeln betydligt följsammare på ett sätt som ger mjukare körning och bättre balans, så att du kan cykla snabbare, längre och hårdare. Enkelt förklarat så absorberas de tröttande studsarna från vägbanan, så att du kan hålla ångan uppe under längre sträckor.

Den har dessutom en framgaffel helt i kolfiber (Domane+ Carbon), som absorberar vibrationerna och bemästrar de ojämna partierna, så att din cykling förblir både stabil och snabb oavsett underlag. Den praktiska invändiga kabeldragning bidrar till att ge cykeln dess eleganta utseende. Ramen medger dessutom både genomgående axlar och flat mount monterade skivbromsar vilket gör cykeln både elegantare, effektivare, lättare och mer slimmad.

Slagkraftig elektrisk elmotor med underbart dynamisk kraftöverföring

Kraften kommer från TQ (HPR50) och består av en supereffektiv elmotor som är speciellt designat för den här typen av cyklar och som verkligen är elegant integrerat (det är faktiskt svårt att se skillnad mot vanliga Domane). Den levererar ett otroligt väl balanserat förhållande mellan räckvidd, vikt och hastighet samt är både ultrakompakt, tystgående och ger en osannolikt naturlig assistans upp till 25 km/h. Själva hjärtat utgörs av en högkvalitativ och centralt placerad elmotor på 50 Nm samt ett helt integrerat batteri på 360 Wh som är dolt i diagonalröret och det räcker för imponerande 95 km i eco-läge. Vill du ge dig iväg på långa utflykter? Skaffa ett Range Extender-batteri (tillval) på 160 Wh och få en utökad räckvidd till ca 145 km i eco-läge. Vill du kunna ta dig ännu längre? Med appen Trek Central kan du anpassa assistansen för att utöka räckvidden ännu mer.

Motorn tar dig effektivt och snabbt dit du vill utan att du behöver göra hela jobbet själv, men du väljer såklart helt själv vilken assistansnivå du vill ha för stunden. Det här imponerande smidiga drivsystem ger massor av extra kraft när du som mest behöver det, och känns precis som en konventionell landsvägscykel när du inte behöver det. Du märker inte något kännbart motstånd när systemet är avstängt eller när du kommer upp i hastigheter över den maximala assistansnivån (25km/h). 

Slagkraftig 1x-drivlina med smidig prestanda och fokus på höga hastigheter 

Systemet från TQ jobbar tillsammans med en slagkraftig 2x12-drivlina från Shimano (Ultegra Di2) med 24 pålitliga växlar som såklart är speciellt anpassad för just landsvägscykling och som levererar näst intill bergsäker funktion, exakta växlingar, ett brett växelomfång samt givetvis fartresurser av rang. Tack vare tekniken HYPERGLIDE+ hålls växlingarna knivskarpa och sömlösa både uppåt och nedåt i växelområdet även i vid maximal belastning. Både ergonomin och aerodynamiken har förbättrats i varje kurva och du kan dessutom konfigurera drivlinan precis som du vill ha den via Shimanos användarvänliga app E-Tube. Växelreglagen är såklart snyggt integrerade i bromshandtagen, så du behöver aldrig släppa taget om styret. Hela paketet har imponerande låg ljudnivå och levererar en underbart dynamisk känsla i själva kraftöverföringen, och det bästa av allt är att det sker med nästan sömlös harmoni och hög effektivitet.

Mästerligt hjulset i kolfiber samt kraftfulla hydrauliska skivbromsar

Hjulsetet består av ett par mästerliga fälgar i kolfiber från Bontrager (Aeolus Pro 3V) som är redo för att köras slanglöst, vilket innebär att du kan köra med lägre däcktryck för att förbättra både grepp och komfort utan att behöva riskera klämpunkteringar. Allt rullar tryggt på ett par 32 mm släta däck från Bontrager (R3 Hard-Case Lite) som rullar riktigt fort på asfalten, men det finns utrymme för däck på upp till 40 mm för att du ska kunna ha roligt på alla typer av vägar, från asfalt till grus. Och saktar ner gör du med ett par kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano (Ultegra), det ger dig pålitlig och effektiv bromskraft i alla typer av väderförhållanden och på alla typer av underlag. 

Mer om Trek Domane+ Serie

Gör längre utflykter, cykla snabbare och ha roligare än någonsin med elracern Domane+. Serien har allt det som du älskar med den klassiska Domane, bekväm Endurance-geometri, vägutslätande teknik och generöst däckutrymme. Lägg sedan till en assistans som känns naturlig när den hjälper dig att flyga uppför backar, sätta nya längdrekord eller spränga gränser. Vik av från den släta asfalten ut på hårdpackade grusvägar utan problem, tack vare det generösa däckutrymmet. Njut av varje kilometer med vägutslätande teknik och bekväm och stabil Endurance-geometri.

Släta ut backarna, slå nya distansrekord och ta den långa vägen hem på den bekväma, snabba och roliga elracern Domane+. Efter årtionden med forskning och utveckling har våra elcyklar en assistans som känns naturlig och låter dig cykla längre och snabbare än du någonsin trodde var möjligt.

Fyra lite olika sätt att släta ut backar och besegra envis motvind

 • Domane+ SLR är Trek´s lättaste och tystaste elracercykel någonsin, komplett med en stomme i det allra bästa kolfibern (800 Series OCLV Carbon), förstklassiga komponenter, vägutslätande IsoSpeed bak och assistans i hastigheter upp till 25 km/h. Du kan vara säker på att cykla både snabbt och bekvämt på episka heldagsäventyr.
 • Domane+ AL är Trek´s mest prisvärda elektriska racercykel och har en lätt och stark ram av 100 Series Alpha Aluminum, snyggt integrerad display och knappar samt kraftbesparande elassistans upp till 25 km/h.
 • Domane+ ALR är en mångsidig och prisvärd elracer med ram i förstklassig 300 Series Alpha Aluminum, ett äventyrsredo däckutrymme för 38c-däck samt ett elegant Fazua-drivsystem som ger assistans närhelst du önskar i hastigheter upp till 25 km/h.
 • Domane+ LT  är en lätt och snabb elracer med ram i 500 Series OCLV Carbon, vägutslätande IsoSpeed samt ett litet, effektivt elsystem för hastigheter upp till 25 km/h för att du ska ta uppförsbackarna med lätthet.
Se alla produkter inom Trek Domane+
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Serie Trek Domane+
 • Årsmodell 2023
 • Artikelnummer G-601842756119
 • Färg Svart
 • Tillverkarens färg Matte Deep Smoke
 • Hemsida tillverkare https://www.trekbikes.com/se/sv_SE/p/36707
 • Växelreglageserie Shimano Ultegra
 • Framväxelserie Shimano Ultegra
 • Bakväxelserie Shimano Ultegra
 • Antal växlar 12-växlad (1 x 12)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Vikt (enligt tillverkaren) 56 - 12.20 kg

Ramset

 • Ram 800 Series OCLV Carbon, TQ-drivsystem, koniskt styrhuvud, IsoSpeed bak, invändigt kablage, Flat Mount-skivbroms, skärmfästen, 12 x 142 mm genomgående axel
 • Rammaterial Kolfiber
 • Framgaffeltyp Stel
 • Bakgaffeltyp Stel
 • Framgaffel Domane+ kolfiber, koniskt styrrör i kolfiber, invändig dragning av bromsvajer, skärmfästen, Flat Mount-skivbroms, 12 x 100 mm genomgående axel
 • Framgaffelmaterial Kolfiber
 • Proffsmontering 2240000060460

Hjul

 • Hjulstorlek 28"
 • Hjul Framhjul: Bontrager Aeolus Pro 37, OCLV Carbon, TLR, 37 mm fälgdjup, 100 x 12 mm genomgående axel. / Bakhjul: Bontrager Aeolus Pro 37, OCLV Carbon, Tubeless Ready, 37 mm fälgdjup, Shimano 11-delad frikrans, 142 x 12 mm genomgående axel
 • Däckdimension 32-622
 • Framdäck Bontrager R3 Hard-Case Lite, TLR, aramidkant, 120 tpi, 700 x 32c
 • Bakdäck Bontrager R3 Hard-Case Lite, TLR, aramidkant, 120 tpi, 700 x 32c

Drivlina

 • Växelreglage Shimano Ultegra R8170 Di2, 12-växlat
 • Framväxel Shimano Ultegra R8150 Di2, lött fäste, Down Swing
 • Bakväxel Shimano Ultegra R8150 Di2
 • Vevparti Praxis, kolfiber, 170 mm längd
 • Kedja Shimano XT M8100, 12-delad
 • Kassett Shimano Ultegra R8100, 11-34, 12 speed

Komponenter

 • Bromsskiva fram Shimano MT800, centerlock, 160 mm
 • Bromsskiva bak Shimano MT800, centerlock, 160 mm
 • Styre Bontrager Pro IsoCore VR-SF, 40 cm
 • Styrstam Bontrager RCS Pro, -7 grader, 80 mm längd
 • Sadelstolpe Domane sadelstolpe i kolfiber, KVF-form, 20 mm offset, 280 mm längd
 • Sadel Bontrager P3 Verse Short Elite, ihåliga rails i rostfritt stål, 155 mm bredd

Motor

 • Motor TQ-HPR50
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Motorns ljudnivå Låg
 • Vridmoment 50 Nm
 • Sensorer Hastighet, Kadens, Vridmoment
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h

Batteri

 • Batteri TQ 360 Wh
 • Batteriplacering Invändigt
 • Avtagbart batteri Ja
 • Batterikapacitet (Wh) 360 Wh
 • Kan laddas på cykeln Ja
 • Batteriladdare Laddningskabel ingår

Display

 • Display/knappsats TQ
 • Displayens position Centrum

Utrustning

 • Pakethållare
Reviews
388

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om E-Racer Trek Domane+ SLR 7 Svart