Filter
Sortera
Visar 6 produkter

Thule cykelbarnstolar

Här hittar du alla våra prisvärda cykelbarnstolar från Thule. Med en Thule cykelbarnstol kan du smidigt och enkelt transportera ditt barn till förskolan, lekparken och andra välbesökta platser samtidigt som ni får en härlig stund i friska luften tillsammans. Det är ett utmärkt sätt att få utforska och upptäcka världen ihop. Thules smarta och intuitiva design gör de enkelt och säkert att montera cykelbarnstolen samtidigt som förstaklassresenären får en rolig och trygg cykeltur.

Vilken Thule cykelsits ska jag välja?

Bland Thules cykelsitsar kan du välja mellan antingen en frammonterad eller en bakmonterad. Båda cykelbarnstolarna fungerar för barn från cirka 9 månader, men detta beror helt och hållet på hur stabilt ditt barn kan sitta på egen hand. Vid minsta tvekan bör du alltid rådgöra med en barnläkare innan. De frammonterade cykelsitsarna är ämnade för barn från 9 månader upp till 3 år, vilket motsvarar en max vikt på 15 kilo medan de bakmonterade är från 9 månader till 6 år, upp till 22 kilo. Fördelen med att välja en frammonterad cykelbarstol är att man får bättre uppsikt över passageraren vilket kan vara skönt om man har ett väldigt litet barn men däremot kan cykeln upplevas mer svårstyrd. En bakmonterad cykelsits påverkar däremot inte din cykels köregenskaper på samma sätt. Vad man däremot bör tänka på är att cykeln bör ha ett ekerskydd för att inte riskera att skosnören och dylikt fastnar i hjuler

Thule cykelsits

De flesta av Thules cykelsitsar har så kallade snabbfästen som gör att de går snabbt och smidigt att ta loss och fästa cykelsitsen på cykeln. Det är nämligen bra att förvara cykelsitsen inomhus när den inte används eftersom att väderlek kan påverka dess livslängd.

Köp Thule cykelbarnstol online

På Cykelkraft är de enkelt att köpa cykelbarnstol online. Fundera över hur länge du tror ni kommer att använda cykelbarnstolen, om de ingår i era resor flera år framöver kan de vara smart att välja en cykelsits för barn upp till 6 år, upp till 22 kilo. Om du känner dig osäker på vilken du ska välja kan du alltid vända dig till våra cykelexperter. Det har stenkoll på vad som gäller och hjälper dig mer än gärna att hitta en cykelsits från Thule som passar er.