Filter
Sortera
Visar 99 produkter

Här hittar du alla stänkskärmar till 28"-cyklar. Bakskärmar, framskärmar och skärmset - vi har allt till din 28"-cykel.

Stänkskärmar till 28" cyklar

Stänkskärmar till 28”-cyklar passar de flesta standardcyklar, hybridcyklar och pendlarcyklar. Pendlar du till jobbet eller cyklar du ärenden på stan kan det vara en idé att montera 28 tums-stänkskärmar på cykeln så du slipper komma till jobbet eller gå på stan nedskvättad av smutsiga vattenpölar. Här hittar du en mängd olika stänkskärmar i olika utföranden och fina färger som svart, vit, grå och röd.

28" stänkskärmar - pendlarens bästa vän

Om du cykelpendlar oavsett väder och årstid så vet du att man kan bli rejält blöt och smutsig på väg till och från jobbet. Även om du inte kan påverka skyfall så är det möjligt att ta på sig regnkläder för att inte bli blöt. Men något som är mer förrädiskt än regn är de vattenpölar regnet lämnar efter sig. För att slippa komma in till jobbet smutsig och blöt en regnfri dag kan du montera 28" stänkskärmar på din cykel så du är redo för tråkiga överraskningar.

Vi har 28 tums-stänkskärmar från välkända varumärken som Ass Saver, Planet Bike, Topeak, BBB, TEC, Skeppshult, Kross, Cavo, Zefal och många fler.