Filter
Sortera
Visar 10 produkter

Här hittar du alla stänkskärmar till 27,5"-cyklar. Bakskärmar, framskärmar och skärmset - vi har allt till din 27,5"-cykel.

Stänkskärmar till 27,5" cyklar

Stänkskärmar till 27,5”-cyklar är vanligtvis stänkskärmar anpassade för mountainbikes till den tekniska åkaren. 27, 5 tums-mountainbikes är cyklar med ett otroligt grepp som klarar av de flesta underlag och om du vill använda din grymma mountainbike i tuff terräng kan ett par 27,5 tums-stänkskärmar komma väl till hands. Stänkskärmarna leder bort lera, smuts och vatten från dig och cykeln och tack vare ett par 27,5 tums-stänkskärmar behöver du inte oroa dig lika mycket för att du ska behöva rensa dagligvaruaffären på rengöringsprodukter till dig och cykeln. Här hittar du en mängd 27,5 tums-stänkskärmar i olika utföranden och schyssta färger som svart, vit, grå och gul.

Stänkskärmar mtb

Att använda stänkskärmar på sin mountainbike gör att din cykeltur blir mycket mer behaglig när underlaget sviker. Dessutom förhindrar stänkskärmar att stänk hamnar på dina kläder, cykel, och kanske viktigast av allt, ögonen så du ser vart du cyklar. Du slipper också avrunda din cykeltur tidigare på grund utav att du fryser. Du gör både dig själv, din cykel och din tvättmaskin en stor tjänst genom att montera på ett par mtb-skärmar på din cykel.

Vi har 27,5 tums-stänkskärmar från välkända varumärken som Ass Saver, Zefal, Topeak, Race Face, TEC, Kross, SKS, PDW, XLC och BBB.