Filter
Sortera
Visar 75 produkter

En effektmätare (eller wattmätare som vissa kallar dem) mäter effekten du genererar när du cyklar. Effekten mäts i watt (1W = 1Nm/s). Ju mer du tar i desto mer watt visar effektmätaren. Jämför man med en pulsklocka ger effektmätaren en mer sann bild av hur mycket du tar i då den inte har någon fördröjning att tala om. Så fort du börjar ta i (trycker på i pedalerna) ökar wattangivelsen medans pulsen svarar långsammare på förändringar (det kan ta flera sekunder och ibland en halv minut innan pulsen och pulsklockan har reagerat).

Effektmätaren - ett rullande testlaboratorium

Effektmätaren talar dessutom om exakt hur mycket bättre du blivit över tiden, tar du i mer visar effektmätaren fler watt. Man kan på så sätt likna den vid ett rullande testlaboratorium. Wattmätarens sensorer sitter antingen i vevarmarna, vevlagret, vavpartiets spindel, pedalerna eller navet och skickar upp resultatet till en kompatibel (ANT eller Bluetooth) cykeldator.

Köp effektmätare till cykel

På jakt efter en effektmätare för att kunna ta din cykling och statistikföring till nästa steg? Då har du kommit rätt. Vi har effektmätare för både pedaler och vevarmar som båda mäter hur mycket effekt du generar medan du cyklar. Detta moment blir en konstant sporre för att slå sina tidigare rekord, med andra ord det perfekta redskapet för att motivera dig till att göra så bra ifrån dig som möjligt när du cyklar.

Här hittar du effektmätare till cykel. Vi har effektmätare till cykel från välkända varumärken som Stages, SRAM och Garmin.