Filter
Sortera
Visar 128 produkter

En minipump är alltid smidig att ha med sig i jackfickan eller sadelväskan. Här hittar du vanliga minipumpar och kolsyrepumpar (dvs. minipumpar med kolsyrepatroner). Se till att alltid ha välpumpade däck - de rullar mycket bättre.

Minipump

Här hittar du minipumpar till din cykel. Letar du efter nätta och lätta cykelpumpar så är det minipumpar du letar efter. Minipumpar ryms enkelt i väskan, så du alltid har möjlighet att pumpa slangen när det behövs under cykelturen.

Det är alltid bra att ha med sig en minipump på cykelturen, ifall du skulle behöva pumpa upp slangen. Tack vare minipumpens behändiga storlek så rymmer du den lätt i väskan, cykelkorgen eller på pakethållaren. Trots deras nätta storlek så är minipumpar riktigt effektiva att pumpa med. Vi har minipumpar du kan vinkla för att få ett bättre grepp och vanliga minipumpar för alla typer av ventiler. Behöver du en liten pump men vill att själva pumpningen ska gå supersnabbt kan du istället spana in en kolsyrepump.

Vi har minipumpar från välkända varumärken som Topeak, BBB, SKS, Pro, Blackburn, Planet Bike, Bontrager, Lezyne och många fler. Så kika runt bland vårt utbud - handla gör du enkelt och smidigt hos oss online.

minipump

Svårt att hitta rätt minipump?

Vill du ha något att bolla lite frågor med? Hör av dig till vår Kundservice! Där sitter våra duktiga cykelexperter och de kan det mesta som finns att veta om minipumpar. Du kan även ge dig på vår smarta filtreringsfunktion för att hitta rätt. Där filtrerar du enkelt på bland annat ramfäste, manometer och ventiltyp tills du hittat minipumpen för dig.