Filter
Sortera
Visar 72 produkter

Med en kolsyrepump kan du pumpa dina däck på nolltid och på ett ögonblick vara uppe på sadeln igen. Här hittar du kolsyrepumpar med såväl bilventil som racer- och standardventil från ledande tillverkare.

Kolsyrepump till cykel

En kolsyrepump är det självklara valet för dig som har bråttom att komma upp på cykeln igen efter en punktering. Fyll däcket på nolltid och rulla vidare! En annan fördel med kolsyrepumpen är att den tar väldigt liten plats och är enkel att få med sig även i de snyggaste och smidigaste av sadelväskor.

Kolsyrepumpen bygger på ett litet munstycke och en kolsyrepatron som enkelt gängas ihop, trycks på ventilen och som sedan fyller däcket på ett par sekunder. Inget mer pillande med småpumpar när du ska få upp ditt däck till önskat tryck. Här hittar du kolsyrepumpar som är allt från enkla och smidiga, till lite större varianter som går att reglera utsläppet från lite mer. Det finns pumpar med både stora och små patroner, allt för att det ska bli perfekt till just ditt däck.

Kolsyrepump

Välj rätt tillbehör till din kolsyrepump

Tillbehör till kolsyrepumpar hittar du också ett brett sortiment av här. Ett brett utbud av patroner i alla olika storlekar, både för racercykeln, mountainbiken och allt däremellan. Du hittar även praktiska silikonskydd att ha runt din patron för att förhindra att handen blir nedkyld när du använder pumpen!

Köp kolsyrepump online

Är du osäker på vilken ventiltyp du behöver eller vilka patroner du ska välja? Känn lugnet! Våra cykelexperter finns på plats för att besvara alla dina frågor och hjälpa dig att hitta rätt kolsyrepump och övriga nödvändiga tillbehör till din cykel. Våra cykelexperter når du på 010 - 101 40 00 eller support@cykelkraft.se.

Vi säljer kolsyrepumpar och kolsyrepatroner från kända tillverkare som Topeak, SKS, Bontrager, Vittoria, Pro, BBB med fler.