Filter
Sortera
Visar 34 produkter

GripGrab har skoöverdrag för alla behov. Här hittar du allt från riktigt snabba aero-överdrag till varma neoprenöverdrag för de kallaste dagarna.

Har du någonsin fått vända hem igen tidigt för att tårna är stelfrusna? GripGrab har förklarat krig mot kalla fötter och de ser till att beväpna dig med flera olika skoöverdrag. Vattentät neopren, tejpade sömmar, värmande stoppning. Gå med i kampen och välj din egen favorit.

Att tävla är kul, men med blöta och kalla fötter eller med en sten i skon, blir det betydligt mindre njutbart. GripGrabs linje med raceskoöverdrag är designade så att inga kompromisser blir nödvändiga. Förutom att de ger den rätta race-looken, är deras överdragsstrumpor designade för att lura vinden och hålla grus ute ur skorna.

GripGrab-skoöverdrag - För alla säsonger

Här hittar du alla våra GripGrab-skoöverdrag. GripGrabs skoöverdrag är framtagna för det skandinaviska klimatet, det vill säga allt mellan snö och smuts. GripGrab har med andra ord skoöverdrag som värmer dig under kalla vinterdagar och håller dina fötter torra samt skoövedrag som håller smuts och grus borta från dina skor och ger dig den rätta ”cykellooken”. GripGrab skoöverdrag passar till olika cykelstilar som mountainbike, racer, pendling och touring. Bland GripGrabs skoöverdrag har du möjlighet att välja mellan mer diskreta färger som svart och vit eller mer klatschiga färger som neongult och klarblått.