Filter
Sortera
Visar 10 produkter

En cykeltröja gör inte bara att du ser ut som en cyklist, den är praktisk också. I stort sett alla cykeltröjor har fickor på ryggen där du kan förvara det viktigaste, t.ex. mobiltelefon, nycklar, energikakor och annat nödvändigt för cykelturen.

Välj en kortärmad tröja för varmare sommardagar och komplettera eventuellt med armvärmare när det blir lite kyligare. Välj en långärmad tröja när det är kallare ute eller om du vill skydda armarna när du far fram på smala skogsstigar.

Här hittar du cykeltröjor till damer, herrar och juniorer och från kända varumärken som Endura, Bontrager, Pearl Izumi och många fler.

Cykeltröjor för alla cyklister

En cykeltröja är inte enbart snygg och sportig utan även ett funktionsplagg som är anatomiskt utformad för just cykling och dess tillhörande rörelser. Det är såklart fullt möjligt att cykla med en helt vanlig tröja men har man väl börjat cykla med en cykeltröja är det svårt att föreställa sig att cykla med något annat. Cykeltröjor är vanligtvis utrustade med smarta fickor på ryggen samt ett lägre skuret ryggparti för att du inte ska bli kall om ryggslutet. På Cykelkraft.se hittar du närmare 500 olika typer av cykeltröjor i alla prisklasser och i alla storlekar. Så är du jakt efter en cykeltröja som matchar dina cykelbyxor, cykelglasögon eller cykelkeps eller en cykeltröja till när du kör downhill så hittar du den hos oss.

Vi har cykeltröjor från välkända varumärken som Endura, Bontrager, Pearl Izumi, POC, Scott, Fox, Mons Royale, Asoos, 8848 Altitude och många fler.

Olika typer av cykeltröjor

Oavsett om du är ny i cykelsvängen och letar efter en billig cykeltröja eller om du är en mer erfaren cyklist på jakt efter det senaste inom cykelvärlden så hittar du det garanterat på Cykelkraft.se. Vi har cykeltröjor till dam och herr i alla storlekar mellan XS-XXXL samt cykeltröjor till juniorcyklister. Tycker du om färg eller föredrar du säkra kort som vitt eller svart? Här finns det en mängd valmöjligheter så oavsett om du gillar diskreta cykeltröjor eller vill sticka ut med mönster och färger som röd, blå, orange och grön så hittar du din nya cykeltröja här. Men innan du blir för fixerad vid hur din cykeltröja ser ut bör du fundera över till vilken typ av cykling du ska använda cykeltröjan till. Cyklar du på en racer är det fördelaktigt att bära en tight tröja som formar sig längs kroppen medan om du cyklar MTB fungerar de lika bra med en cykeltröja med lös passform. I slutändan är det såklart absolut viktigast att du väljer en cykeltröja som du tycker är skön och som passar dig. Cykeltröjor finns dessutom med olika ärmlängder, dessa längder finner du hos oss:

  • Kortärmade cykeltröjor
  • Långärmade cykeltröjor
  • Ärmlösa cykeltröjor
  • Cykeltröjor med trekvartsärm
cykeltröja

Som du säkert förstår så lämpar sig olika ärmlängder för olika säsonger. Men en kortärmad cykeltröja går att använda under de kallare årstiderna om man kombinerar den med ett par armvärmare. När det är riktigt kyligt ute rekommenderar vi dig däremot hellre att välja en långärmad cykeltröja som är anpassade för kyla och komplettera med underställ och jacka.

Köp cykeltröja online

Vi vet att det kan vara svårt att veta vilken eller vilka cykeltröjor man ska välja med tanke på vårt stora utbud. I en cyklist basgarderob bör de däremot finnas åtminstone en kortärmad och en långärmad cykeltröja. Om du däremot kör mest mountainbike så rekommenderar vi dig att hellre välja långärmade cykeltröjor i tunnare tyg till sommaren så du slipper skrapsår och sår från grenar och kvistar. Om du inte lyckas filtrera fram rätt tröja för dig genom våra smarta filter kan du alltid vända dig till våra cykelexperter i kundtjänst så hjälper de dig att hitta exakt det du letar efter.