Filter
Sortera
Visar 214 produkter

Här hittar du cykelstrumpor till både damer och herrar. Cykelstrumpor är ett måste för den seriösa cyklisten, klassiska vita eller moderna svarta strumpor och alla färger och mönster där i mellan hittar du hos oss

Cykelstrumpor för den seriösa cyklisten

Är du på jakt efter cykelstrumpor har du kommit helt rätt, här hittar du nämligen över 200 par olika sportstrumpor. Att välja ett par cykelstrumpor när man cyklar istället för ett par vanliga strumpor är fördelaktigt på mer än ett sätt. Cykelstrumpor transporterar nämligen bort fukt och sitter bättre och skönare på foten än vanliga strumpor. Ett par rejäla cykelstrumpor har dessutom stoppning i häl och tå för att ge ett bra skydd när du trampar. Vi har cykelstrumpor i alla storlekar mellan 35-49 och oavsett om du letar efter höga eller låga strumpor så hittar du dem på Cykelkraft.se. Tycker du om stilrent och neutralt eller färgglatt och mönstrat? Oavsett vad du föredrar så finns det ett par cykelstrumpor här för dig.

Vi har cykelstrumpor från välkända varumärken som Sockguy, Bontrager, Endura, Mavic, Defeet, GripGrab, Shimano, Pearl Izumi, Capo och många fler.