Filter
Sortera
Visar 4 produkter

Här hittar du cykelskor för herrar. Även en del damer väljer att cykla i en herrsko då utbudet av herrskor är större än vad det är för damskor.

Vi arbetar bara med kända kvalitetsvarumärken som Shimano, Scott, Bontrager, Mavic, Pearl Izumi och Diadora. Söker du sulor eller reservdelar till dina befintliga skor hittar du även detta här.

Ett par cykelskor kombinerat med clipless-pedaler tar din cykling till en ny nivå. Att ”sitta fast” i pedalerna gör att du bättre kan använda din kraft och du blir ett med cykeln. På mountainbikes kan det även förbättra din teknik och göra dig säkrare då du i stökigare terräng slipper oroa dig för att åka av pedalerna och riskera att vurpa.

Förutom att du blir ett med din cykel ger cykelskons styva sula att din kraft går direkt ner i pedalerna i stället för att försvinna in i en mjuk gympasko. Förenklat kan man säga att ju dyrare sko ju styvare sula. Detta kommer av att man på de billigare skorna använder nylon i sulorna och på de dyraste har man specialkonstruerade kolfibersulor som både ger maximal styvhet och låg vikt. Tar du din cykling på allvar och cyklar mycket skall du satsa på en sko med styv sula då det sparar dina fötter och som sagt skickar din kraft oavkortat ner i pedalerna.

Cykelskor herr - Maximera din cykelupplevelse

Är du på jakt efter cykelskor till herr så har du verkligen kommit rätt. För oavsett vilken cykelstil du kör så har vi herrcykelskor för dig. Vi har herrcykelskor för MTB, trekking, racer, spinning och triathlon. När du ska köpa ett par herrcykelskor är det viktigt att det sitter bra. En del väljer därför att gå upp en storlek för att få plats med inläggssulor. Är du osäker på vilka cykelskor till herr du ska välja kan du alltid ta hjälp av våra filter och vill du ha ytterligare rådgivning kan du kontakta våra cykelexperter på kundservice som mer än gärna hjälper dig att välja rätt.

Varför använda herrcykelskor?

Tävlingscyklar du eller vill du bara ute efter att få en bättre cykelupplevelse så är ett par cykelskor perfekt för dig. Ett par herrcykelskor gör cyklingen mer effektiv, särskilt om du väljer ett par cykelskor med så kallad klickfunktion. Cykelskor med klickfunktion innebär att du fäster skon i pedalen och kan trycka på ordentligt även på uppvägen. Detta är extremt fördelaktigt om det är blött och lerigt ute eftersom du då inte heller tappar fäste från pedalen trots att den kan ha blivit hal.

Vi har herrcykelskor från välkända varumärken som Mavic, Pearl Izumi, Shimano, Bontrager, Diadora, Scott och Northwave.