Filter
Sortera
Visar 33 produkter

Gör dina sommarturer på cykeln till en mer behaglig upplevelse med ett par cykelshorts. Med ett par shorts avsedda för cykling slipper du såväl skavande sömmar som obehaglig friktion mellan sadel och bak.

Cykelshorts

Om du tycker om att cykla långa cykelturer under varma sommardagar så är ett par cykelshorts ett måste i garderoben. Säkerligen har du någon gång tagit en söndagsrunda med polarna och försökt rätta till en obehaglig känsla på sadeln genom att byta sittställning. Detta löser du dock mycket enkelt med hjälp av ett par cykelshorts. Det finns flera fördelar med att välja ett par shorts anpassade för cykling, framförallt om du väljer ett par shorts med vaddering. Vadderingen bidrar till att du sitter mjukare på sadeln och du slipper dessutom dåligt placerade sömmar. Cykelshorts minskar också friktionen mellan din bak och sadel och bidrar på så sätt till en mer angenäm upplevelse när du trampar. Ytterligare så är cykelshorts tillverkade i material som transporterar bort fukt och som andas. Vi har cykelshorts för följande cykelstilar

  • Mountainbike
  • Pendling
  • Landsvägscykling
  • Triathlon

Cykelshorts till dam och herr

Cykelshorts

Eftersom mäns och kvinnors kroppar ser annorlunda ut så tillverkas det såklart shorts för respektive kön. Även om material och färger är densamma så skiljer sig passformen åt. Damcykelshorts brukar bland annat vara mindre i storlekarna och ha en snävare midja än herrshorts. Därför hittar du cykelshorts till såväl kvinnor som män hos oss. Oavsett om du letar efter ett par cykelshorts med bibs eller vaddering så har vi det till både damer och herrar.

Köp cykelshorts online

Hos oss hittar du ett stort utbud av cykelshorts från ledande tillverkare som Endura, Pearl Izumi, Bontrager, Scott, 8848 Altitude, Assos och många fler. Vi har cykelshorts som är både vind- och vattentäta, med och utan vaddering samt cykelshorts med foder som funkar under vintern. Ifall du är osäker på valet av cykelshorts är du alltid varmt välkommen att kontakta någon av våra cykelexperter på kundtjänst. De kan allt om cykelshorts och hjälper dig mer än gärna att hitta ett par shorts som du sitter bekvämt på sadeln med.