Filter
Sortera
Visar 6 produkter

Cykeljackor och cykelvästar

Är du på jakt efter en cykeljacka eller en cykelväst har du kommit rätt. Här hittar du nämligen över 300 olika jackor och västar till cykling. Vi har cykeljackor och cykelvästar för all typ av cykling som MTB, racer, pendling och touring. Letar du efter något riktigt snyggt, eller är du ny inom cykelvärlden och vill börja med något billigt? Oavsett vad du vill ha för cykeljacka eller cykelväst är vi övertygade om att du kommer hitta den här.

Cykeljacka

En bra cykeljacka skyddar inte bara mot väder och vind, utan en bra cykeljacka är också praktisk, bekväm och smidig. Oavsett om du letar efter varm eller sval cykeljacka kan du vara säker på att du hittar en grym cykeljacka här eftersom alla våra jackor är specialdesignade för just cykling. Vi har både vind och vattentäta jackor i alla prisklasser och storlekar. Så oavsett om du letar efter cykeljacka till herr, dam, junior eller barn så hittar du det hos oss.

Cykelväst

En cykelväst är inte bara extremt snyggt utan även väldigt smidiga och lätta. Vi har cykelvästar som klarar av både vind och vatten och som passar bra på både vintern och sommaren (och allt där emellan). Här hittar du cykelvästar till herrar och damer i alla prisklasser. Välj mellan en mängd snygga modeller och färger som gul, vit, röd, rosa och blå.

Vi har cykeljackor och cykelvästar från välkända varumärken som Endura, Bontrager, Mavic, Pearl Izumi, Shimano, Scott, Capo och många fler.