Filter
Sortera
Visar 19 produkter

En cykeljacka är praktiskt taget ett måste för den som cyklar i annat väder än strålande sol och högsommartemperaturer.

En jackas användningsområde behöver väl knappast förklaras utan den åker på när temperaturen är för låg för endast en cykeltröja eventuellt förstärkt med väst.

Du finner jackor för barn, damer och herrar från kända varumärken så som Endura, Bontrager och Pearl Izumi.

Cykeljacka

Är du på jakt efter en cykeljacka har du kommit rätt. Här hittar du nämligen över 150 olika jackor till cykling. Letar du efter något riktigt snyggt, eller är du ny inom cykelvärlden och vill börja med något billigt? Oavsett vad du vill ha för cykeljacka är vi övertygade om att du kommer hitta den här. Vi har allt du kan tänka dig som praktiska vinterjackor, regnjackor eller lättare vindjackor med fantastisk andningsförmåga.

Cykeljackors olika funktioner

cykeljacka

Cykeljackor kommer som bekant i en hel del olika varianter, beroende på vad du som cyklist söker, och hur jackan ska användas. Om det främst är andningsförmåga du är ute efter, alltså att inte bli svettig i din cykeljacka, så är det en vindjacka som är det bästa alternativet. Dessa jackor skyddar dig mot vind, håller väta ute i ca 45 minuter, men du kommer garanterat inte att bli blöt inifrån av svett. Cykeljackor av typen vindjacka är dessutom ofta väldigt enkla att rulla ihop och stuva i en ryggficka på cykeltröjan, och håller alltid en väldigt låg vikt.

Om vattentäthet är det viktigaste för dig i valet av cykeljacka så är det givetvis en regntät jacka du ska välja. Dessa cykeljackor kommer med tejpade sömmar och dragkedjor, allt för att du ska kunna vara helt skyddad mot regn under din cykeltur! En vattentät jacka är det perfekta valet för dig som cykelpendlar till jobbet.

Cykeljackor för vinterbruk är oftast inte speciellt tjocka, utan består ofta av ett skal och någon form av tunnare fleecefodring, eftersom tanken är att du ska bygga lager på lager med kläder. Dessa vinter-cykeljackor funkar alltså även utmärkt som höst- eller vårjacka för dig som kanske är lite frusen, bara att ta på dig färre klädesplagg under!

En bra cykeljacka skyddar inte bara mot väder och vind, utan en bra cykeljacka är också praktisk, bekväm och smidig. Oavsett om du letar efter varm eller sval cykeljacka kan du vara säker på att du hittar en cykeljacka som passar dig eftersom alla våra jackor är specialdesignade för just cykling.

Köp cykeljacka online

Det spelar ingen roll vilken typ av cykling du utövar, här finns rätt jacka för dig. Vi säljer nämligen cykeljackor som är ämnade för flera olika användningsområden som:

  • Mountainbike
  • Pendling
  • Touring
  • Landsvägscykling

Dessutom är flertalet av våra cykeljackor även utmärkta för hiking. Ifall du känner dig osäker på vilken cykeljacka du ska välja så kan du alltid vända dig till våra cykelexperter i kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att hitta rätt cykeljacka för din cykelstil och årstid.