Filtreringsval
Filter
Sortera
Visar 21 produkter

Här hittar du alla jackor och västar för damer. En cykeljacka eller väst är praktiskt taget ett måste för den som cyklar i annat väder än strålande sol och högsommartemperaturer.

Vi säljer jackor och västar från kända varumärken så som Endura, Bontrager och Pearl Izumi.

Cykeljacka Dam - Jackor för cykling

Här hittar du samtliga av våra damcykeljackor. Oavsett om du cyklar mtb, racer, touring eller pendlar har vi garanterat en cykeljacka för dig. Om du letar efter en damcykeljacka för antingen sommar eller vinter så hittar du den här. Vi har jackor som är vindtäta, vattentäta och både vind och vattentäta. Damcykeljackorna du hittar här är alla i funktionsmaterial som andas och leder bort svett. Fördelen med en cykeljacka när du cyklar är att den är anatomiskt anpassad för rörelserna du utför när du cyklar för att få en maximal cykelupplevelse. Något man bör fundera över när man väljer cykeljacka till dam är om vikten har betydelse. Vill du inte att cykeljackan ska påverka din hastighet eller tynga ner dig bör du se till att välja en lätt jacka. Förutom fördelen att du minskar vikten när du cyklar är det även enkla att ta med sig då det knappt tar någon plats. Bra att tänka på, med en utstickande färg på din cykeljacka syns du extra bra och riskerar inte att förbises av bilister och andra trafikanter.

En cykeljacka för alla behov

Olika jackor har olika fördelar, därför är det viktigt att ta hänsyn när du ska välja ut den cykeljackan som passar just dig. Den ska vara enkel, ventilera bra, slittålig och klarar av att hålla dig torr om regnet öser ner. På Cykelkraft finns det som sagt många olika cykeljackor dam att välja bland. Alla har speciella fördelar.

  • Termojack
  • Vindjacka
  • Väst
  • Regnjacka
  • softshelljack
  • Vi har även cykeljackor till dam från välkända varumärken som Endura, Bontrager, Pearl Izumi, Shimano, Mavic, Cavo, Scott, Capo, Birk och BBB.