Filter
Sortera

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Här hittar du cykelhjälmar för damer. Vad som skiljer dessa mot unisexhjälmarna är oftast endast färgerna, så hittar du inte vad du vill ha här kan du leta vidare i unisexkategorin.

Det är superenkelt att hitta en cykelhjälm som passar dig. I filtret huvudomkrets nedan väljer du ditt huvuds omkrets (i centimeter), när du gör detta visas endast de cykelhjälmar som passar dig, sen är det är bara att välja ut en som du tycker är snygg, enkelt va?!

Alla våra cykelhjälmar är självklart godkännda och CE-märkta. CE EN 1078 för hjälmar med vanligt spänne och EN 1080 hjälmar med grönt spänne.

Cykelhjälm dam

Cykelhjälmar för damer är som vi skriver ovan i regel precis som vilka cykelhjälmar som helst. Det passar egentligen lika bra till herrar och det enda som möjligtvis gör dem till damcykelhjälmar är dess färg. Så gillar du inte färgerna du ser här kan du gå in och kika på våra unisexmodeller istället, där finns hjälmar i alla möjliga färger. Det viktigaste i grund och botten är inte heller valet av färg utan att du har cykelhjälmen på huvudet, så välj en hjälm du trivs med.

Skiljer sig damcykelhjälmar från unisex i storlekarna?

cykelhjälm dam

I regel tillverkas alla hjälmar i olika storlekar, men damcykelhjälmarna tillverkas ofta i några mindre varianter jämfört med unisexmodellerna. De är dock utformade på samma sätt, dvs. cykelhjälmar för damer är varken smalare eller bredare än andra cykelhjälmar. Du vet vilka hjälmar som passar dig genom att mäta din huvudomkrets som du mäter från mitt på banan och över bakhuvudet där det sticker ut som mest. Sen kan du ta hjälp av vårt filter huvudomkrets för att se vilka hjälmar du kan välja mellan. Flera hjälmar går dessutom att justera lite i storleken genom inlägg och boa-system.

Brett utbud av säkra cykelhjälmar till damer

Genom att erbjuda ett brett sortiment av cykelhjälmar för damer från fina varumärken kan vi känna oss trygga i att den cykelhjälm du väljer att köpa av oss är både säker och hållbar. Alla cykelhjälmar som säljs av oss är självklart godkända och CE-certifierade. Om du vill ha ett ökat skydd mot rotationsvåld rekommenderar vi dig att välja cykelhjäm dam med MIPS. MIPS är en svensk uppfinning som tillåter hjälmen att rotera i förhållande till huvudet. Det innebär att Hjälmar med MIPS ger ett bättre skydd mot rotations våld än hjälmar utan MIPS. Vi säljer cykelhjälmar till damer från kända varumärken som Limar, Abus, Scott, Bontrager, Alpina med fler.

Köp cykelhjälm till dam online

Hos oss hittar du ett stort utbud av damcykelhjälmar i en mängd fina färger och utföranden. Dessutom får du på poäng på allt du handlar som du kan använda på ditt nästa köp hos oss. Ifall du är osäker på vilken hjälm du ska välja så kan du alltid vända dig till våra cykelexperter i kundtjänst. De kan allt om damcykelhjälmar och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt hjälm för dig.