Filter
Sortera
Visar 80 produkter

Cykelhjälm barn

Våra barn är det viktigaste vi har, och att skydda huvudet är det viktigaste när man cyklar. Slår man ihop dessa två sanningar förstår man att en cykelhjälm för barn och juniorer är en viktig pryl att införskaffa. Hos Cykelkraft.se hittar du barncykelhjälmar från välkända varumärken som Scott, Spectra, Bontrager, Giro, Abus, Bell och många fler. Vi arbetar med starka varumärken av flera anledningar, men när det gäller cykelhjälmar för barn är den viktigaste anledningen att de är garanterat säkra och trygga.

Säkerheten är viktigast

När du köper en cykelhjälm är säkerheten förstås det viktigaste - det är ju hela poängen med en cykelhjälm! Alla cykelhjälmar för barn som säljs på Cykelkraft.se är godkända.

Grönt spänne eller inte?

Barncykelhjälmar med grönt spänne är designade för att klara av det faktum att barn inte bara använder cykelhjälmen till cykling, utan även lek. Det gröna spännet "släpper upp" vid belastning i syfte att förhindra kvävning om man t.ex. om man fastnar med remmen i en gunga. Vi säljer en mängd barncykelhjälmar med grönt spänne, men också hjälmar med de vanliga svarta/röda spännena.