Filter
Sortera
Visar 4 produkter

Ett par bra cykelhandskar gör cyklingen mer bekväm. På vintern behöver du värme, och på sommaren vill du undvika skavsår på händerna. Ett par cykelhandskar ger givetvis även skydd för händerna om man skulle ramla.

Här finner du cykelhandskar för barn, damer och herrar- och givetvis för vår, sommar, höst och vinter. Vi säljer endast cykelhandskar från välkända varumärken såsom Bontrager, Scott, Pearl Izumi och Lizard Skins.

Cykelhandskar för cykling

Ett par cykelhandskar hjälper dig att få bättre grepp och gör cyklingen mer bekväm. Vi har cykelhandskar för sommar som vinter med eller utan fingrar. Att använda ett par cykelhandskar på sommaren är främst för att undvika skavsår i händerna medan ett par vinterhandskar hjälper dig att hålla värmen. Med kalla fingrar och händer blir det betydligt svårare att växla och bromsa med handbromsen. Om du skulle råka ut för en vurpa så skyddar även cykelhandskarna dig från skrubbsår på händerna.

cykelhanskar

Olika typer av cykelhandskar

Förutom att vi har cykelhandskar för alla årstider så kan det finnas andra viktiga funktioner som spelar in när du ska välja cykelhandskar. Kanske du vill kunna använda din smartphone utan att behöva ta av dig handskarna eller är det viktigt för dig att det är vind och vattentäta?

Letar du efter riktigt varma handskar borde du spana in våra lobster handskar. Förutom att det är väldigt bra fodrade så gör handskens utformning att dina fingrar alstrar värme från varandra. Vi har en mängd olika cykelhandskar med olika funktioner och utföranden i alla storlekar mellan XS – XXXL. Svart är helt klart den färg som dominerar på våra cykelhandskar men vi har även andra schyssta färger som röd, gul, blå och lila. Här är några av våra handskmodeller:

  • Kortfingerhandskar
  • Långfingerhandskar
  • Lobsterhandskar
  • Styrhandskar
  • Vinterhandskar

Oavsett om du letar efter cykelhandskar till dina barn eller till dig själv så hittar du det här på Cykelkraft.se. Vi har delat upp vårt utbud av cykelhandskar i dam, herr och junior för att göra det lättare att hitta ett par handskar som passar. Eftersom damer tenderar att ha mindre och nättare händer så krävs det en mindre handske för att den ska sitta bra och ge ett bättre grepp medan män oftast behöver lite större handskar. Juniorhandskarna säger sig självt, små händer kräver små cykelhandskar.

Vi har cykelhandskar från flera välkända varumärken som Endura, Bontrager, Pearl Izumi, GripGrab, Mavic, Shimano, BBB, Scott, POC och många fler.

Köp cykelhandskar online

Här på Cykelkraft är det enkelt att hitta passande cykelhandskar. Genom våra filter kan du sortera fram rätt handskar genom att utgå från vem som ska använda den, vilken typ av handske som önskas, om den ska vara vind, vattentät eller pekskärms kompatibel. Vill du hellre ha personlig hjälp från någon av våra cykelexperter? Då är det bara att ringa eller mejla oss så hjälper vi dig att hitta cykelhandskar som sitter som en smäck och ger dig rätt grepp.