Filter
Sortera
Visar 4 produkter

Cykelväxlar och växelreglage till cykel

Här hittar du ett stort utbud av växlar till cykel och växelreglage till alla typer av cyklar som MTB, hybrid, trekking, racer, standard- och juniorcyklar. Du hittar även cykelväxlar med olika drevantal både fram och bak.

Vi har cykelväxlar och växelreglage från flera välkända varumärken som SRAM, Shimano, Campagnolo, Wheels Manufacturing, Cube, KCNC, Crescent, BBB, Nishiki och många fler.

Cykelväxlar

Cykelväxlar hjälper dig att reglera hur hårt du behöver trampa och hjälper dig att komma upp i högre hastigheter samt bemästra olika vägunderlag. Att ha växlar på cykeln underlättar när du ska ta dig upp för sega backar och cykla fort på raksträckor. Här hittar du både framväxlar och bakväxlar till cykel.

Växelreglage

Alla cyklar med växlar har ett så kallat växelreglage. Vi har växelreglage som du kan placera antingen på vänster eller höger sida av styret beroende på vilken hand du föredrar att växla med. Växelreglage har olika utformningar och manövreras därför på olika sätt. Vi har bland annat växelreglage med spak, vridreglage och sti-reglage.