Filter
Sortera
Visar 261 produkter

Stort utbud av cykelsadlar på Cykelkraft.se

Är du på jakt efter en ny cykelsadel så har du kommit rätt! Vi har nämligen över 300 olika cykelsadlar i en mängd olika utföranden och prisklasser. Så oavsett om du letar efter en lite billigare ersättare till din befintliga cykelsadel eller om du är ute efter maximal komfort för dig och din bak så hittar du det här hos oss. Är du ute efter maximal komfort så uppmanar vi dig till att spana in våra gelsadlar. Det är precis som det låter en sadel med gelfyllning som är mjuk och formar sig efter dig när du cyklar.

Cykelsadel för alla

Oavsett om du är dam, herre, barn eller något där i mellan så finns det en cykelsadel här för dig. Vi har cykelsadlar till alla typer av cyklar som mountainbikes, racercyklar, hybridcyklar, pendlarcyklar, ja alla cyklar som kan tänkas helt enkelt. Har du en tight cykelbudget eller vill du stå på stort med en riktigt förstklassig sadel så hittar du det här hos oss. Vi har både de ”vanliga” cykelsadlarna i plast och syntetläder och lite finare sadlar i läder med naturliga växtfärger. Är cykelsadelns utseende lika viktigt för dig som hur komfortabel den är så behöver du inte oroa dig , för här finns cykelsadlar som i allra högsta grad är estetiskt tilltalande inte bara när det kommer till materialval och form utan även färg. Här har du nämligen möjlighet att välja cykelsadlar i klassiskt svart men även mer utstickande färger som blå, röd och grön eller varför inte lila?

Vi har cykelsadlar från välkända varumärken som Brooks, Bontrager, Selle Italia, Pro, Selle San Marco, BBB, fízi:k, Sportourer, Spectra, Aim, Cavo, Selle Royal och många fler.