Filter
Sortera
Visar 2 produkter

Att hitta rätt sadelstolpe kan vara lite av ett gissel. Det finns en mängd olika dimensioner och mått, vad är det egentligen som passar på just din cykel? Som tur är så är det ganska enkelt – diametern på sadelstolpen måste alltid stämma exakt överens med den gamla stolpen, så plocka fram ett skjutmått och mät, eller leta efter det instansade måttet nedtill på stolpen.

Hos Cykelkraft hittar du självklart samtliga mått, och ofta flera olika alternativ beroende på vad du vill ha för offset, längd, material och färg. Sadelstolpar i kolfiber, aluminium och titan, vad det än är du söker så hittar du det här!

Köp sadelstolpe till cykel

Här hittar du en mängd olika sadelstolpar till cykel i olika längder och diametrar. Vi har närmare 200 olika sadelstolpar till alla typer av cyklar. Vi har dessutom olika typer av sadelstolpar som dämpade sadelstolpar och dropper post. Materialet på sadelstolpar kan variera men vanligast är aluminium-, titan- och kolfiberstolpar. Oavsett vilken diameter du vill ha på din sadelstolpe, vilket material du vill ha den i, eller vilken längd du söker så hittar du det garanterat här hos oss.

Att välja en sadelstolpe i kolfiber eller en sadelstolpe i titan kan ge lite ökad komfort och självklart en lägre vikt. Om du vill hålla priset nere an aning så är en sadelstolpe i aluminium perfekt för dig. Du hittar stolpar både med och utan integrerad sadelklämma här, för att passa alla olika modeller av sadel du kan tänkas hitta!

Hos oss hittar du sadelstolpar från välkända varumärken som Hope, Salsa Cycles, BBB, Truvativ, Bontrager, Rock Shox, Crankbrothers och många fler.

Montera sadelstolpe

Beroende på vilken sadelstolpe du väljer kan du behöva sadelstolpsklamma och sadelstolpsshims. Om sadelstolpen eller ramen är i kolfiber bör du använda monteringsfett eller karbonpasta när du monterar fast sadelstolpen.

sadelstolpar

Hitta rätt sadelstolpe till din cykel

Har du frågor kring sadelstolpar och deras olika tillbehör? Funderar du på vilken som funkar bäst med din cykel? Vår filtreringsfunktion gör det enkelt för dig att hitta eller så hör du av dig till våra cykelexperter på Kundtjänst. Det är inte för inte de är experter och de guidar dig gärna. Vill du prata med dem direkt? Hör av dig på 010 - 101 40 00.