Filter
Sortera
Visar 13 produkter

Planer på att bygga din alldeles egna drömcykel? En bra stomme, det vill säga cykelramen är en bra början. Här på Cykelkraft hittar du en mängd olika cykelramar, allt från mountainbikeramar till racerramar och cyclocrossramar i både stål och kolfiber.

Cykelram

En cykelram skulle man kunna säga är cykelns stomme. Är du sugen på att bygga en egen cykel är en ram en bra början. Här hittar du cykelramar i stål för olika cykeltyper som cyclocross, fatbikes, mountainbikes, racer, singlespeed och touring. Om du behöver en ny cykelram till din befintliga cykel, se då över vilken hjulstorlek du har så du väljer rätt ram till cykeln. Vi har cykelramar i både neutrala färger och färger som sticker ut lite mer.

Rammaterial

Hos oss finner du cykelramar i både stål och kolfiber. Kolfiber är ett lätt material med fantastiska köregenskaper. Förutom att det är bland de lättaste materialen du kan hitta på en cykelram så är det också betydligt styvare och bekvämare att cykla på eftersom att det är mer "levande" än andra material. Däremot är de svårare att montera saker på materialet, som till exempelvis lås. En cykelram i kolfiber passar utmärkt till båda mountainbikes och racercyklar.

Stål å andra sidan är ett extremt hållbart och följsamt material som lämpar sig utmärkt för touringcyklar. Fint stål bidrar även till mycket fina komfortegenskaper på de allra flesta underlag.

Köp cykelram online

cykelram

På Cykelkraft.se är det enkelt att beställa cykelram. Du kan alltid utgå från våra smarta filter högre upp på sidan för att filtrera fram rätt ram för dig. Skulle du vilja ha mer hjälp är du alltid varmt välkommen att kontakta våra cykelexperter i kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att hitta en passande cykelram till ditt cykelbygge.

Vi har cykelramar från de välkända varumärkena Surly, Ceepo och Ibis