Filter
Sortera
Visar 13 produkter

Att köpa cykel online hos Cykelkraft är enkelt. Förutom att erbjuda över 1000 cykelmodeller från varumärken som Scott, Trek, Cannondale, Skeppshult, Batavus, Nishiki, Merida, Superior, Made, Kronan, Ecoride, Frappe och många fler. har vi arbetat hårt med att beskriva cyklarna, dess komponenter och dess storlekar ned till minsta detalj.

Innan vi skickar cykeln till dig monterar, justerar och provcyklar vi cykeln - och dessutom monterar vi på alla tillbehör du har köpt till, det är bara att börja cykla när du får den levererad! När du köper cykel hos Cykelkraft kan du vara säker på att det är bra priser, hög kvalitet och snabba leveranser. Vi guidar dig genom ett tryggt och enkelt köp av cykel. Välkommen att hitta din drömcykel hos Cykelkraft.se!

Cyklar – köpa cykel online på Cykelkraft

Köp din nya cykel här och öppna dörrarna till en ny upplevelse! Visst är det härligt att drömma sig bort på en ny cykel att kunna susa genom landskapen med? Vi på Cykelkraft strävar efter att ha så stort utbud som möjligt, från billiga allroundcyklar till de dyraste racercyklarna och mountainbikesen. Modellutbudet består av barncyklar, mountainbikes (MTB), hybrider av alla dess slag, racehybrider, citycyklar, cyclocrosser, racercyklar, elcyklar, och standardcyklar (med fotbroms) - allt för att det skall tillgodose allas olika krav på en cykel. Vi vill påstå att Cykelkraft slår de flesta svenska sajter med vårt stora utbud av cyklar.

Det ska vara enkelt att köpa cykel online!

Att köpa en cykel är inte alltid lätt. Du måste hitta en modell som passar dina behov, och du måste hitta en storlek som passar din kropp. Därför lägger vi otroligt mycket tid på att beskriva våra cyklar och skapa smarta filter. Vi har även flera Cykelguider som hjälper dig att hitta rätt cykel genom att du svarar på några enkla frågor. Du startar enkelt din cykelguide genom att klicka här. Även om vi tror att våra filtreringsmöjligheter (inte minst på kroppslängd!), smarta guider och tydliga beskrivningar hjälper dig att välja rätt cykel så vet vi att man ibland behöver hjälp. Därför har vi ett helt gäng duktiga medarbetare som är redo att hjälpa dig inför köpet via chatt, email och telefon!

Det ska vara tryggt att köpa cykel online!

Ibland blir det fel. Så enkelt är det. Skulle det uppstå en situation där du inte är helt nöjd med ditt cykelköp har du alltid 60 dagars öppet köp. Vi på Cykelkraft vill att du som kund skall känna dig helt trygg med ditt köp av cykel!

cykel

Bra priser är bra.

Alla gillar bra priser. Därför jobbar vi stenhårt med att ha marknadsanpasade priser(läs mer här). Vi har en prisrobot som hela tiden scannar av och ändrar priset så du inte ska behöva kolla någon annanstans. Det gör att du kan känna dig trygg i att du alltid gör en bra affär när du handlar hos Cykelkraft.

Cyklar från starka varumärken

Vi erbjuder cyklar från varumärken som Scott, Trek, Cannondale, Skeppshult, Batavus, Nishiki, Merida, Superior, Made, Kronan, Ecoride, Frappe och många fler. Det är starka varumärken som bygger cyklar med riktigt hög kvalitet. Vi samarbetar bara med märken som gör riktigt fina cyklar, för vi tror att du som kund vill köpa en cykel som håller i många härliga år.

Köp din cykel online eller i butik hos Cykelkraft

Det finns många fördelar med att handla sin cykel online hos oss. Bland annat så levererar vi alla cyklar från vårt egna lager i Jönköping. Detta innebär att så fort vi skickat cykeln kontaktar distributören dig och ni bestämmer en dag och tid som passar dig bäst. De lämnar sedan helt enkelt av cykel hemma hos dig, så att du ska slippa släpa din cykel från ett postombud. Du kan även kliva in i en av våra butiker och handla en cykel direkt där eller beställa cykeln till butiken för att kunna provcykla innan du handlar. Dessutom ingår 3 månaders gratis cykelförsäkring när du beställer din cykel från oss.