Det finns inga produkter som matchar urvalet

Yeti bikes

Drömmer du om en kompromisslös MTB med ett brett register som klarar av allt från snåriga stigar till svåra terränger? Säg hej till Yeti Cycles! Här har du ett cykelmärke som inte lämnat något åt slumpen eller tummat det minsta på kvalitén. Många timmar har spenderats vid ritbordet innan cykeln på pappersarket blivit en verklighet, och kanske är det just därför dessa cyklar tillhör toppskiktet när det kommer till heldämpade mountainbikes.

Yeti tillverkar endast mountainbikes och har därmed kunnat helt och hållet fokusera på allt från den stora helheten till den allra minsta detaljen. Yeti’s mountainbikes finns i både 27,5” och 29” hjulstorlekar vilket är de vanligaste modellerna idag. Bland Yeti’s mountainbikes finner du schyssta enduro-hojar, den perfekta mixen mellan DH och Cross country. Du finner även renodlade Cross Country-cyklar, men framförallt så finner du trail-cyklar i en mängd olika utföranden.

Samtliga av Yeti-cyklarna är tillverkade i det omåttligt populära materialet kolfiber och utrustade med hydrauliska skivbromsar. Antalet växlar du får välja mellan är 11 eller 12 och bakväxelserierna som finns är Shimano XT och XTR samt SRAM X01 Eagle och XX1 Eagle. Även de snygga färgerna är valda med omsorg, du har möjlighet att välja antingen en avskalad svart, diskret blå eller uppkäftigt turkos modell!

Köp Yeti-cykel på nätet

Vi är stolta över att vara ensam återförsäljare av Yeti-cyklar i Sverige.

Du har många valmöjligheter så vi förstår att de kan vara svårt att välja så därför uppmanar vi dig att ta hjälp av vår filtreringsfunktion där du kan få fram rätt cykel utifrån vilka specifikationer du är ute efter. Du kan välja på allt från däckdimension till bakväxelserie. Skulle du vilja ha ännu mer kött på benen innan du lägger din beställningen kan du alltid vända dig till våra cykelexperter. De kan allt om Yeti och ser framemot att få laborera fram rätt Yeti-cykel just för dig.