Det finns inga produkter som matchar urvalet

Surly-cyklar

Har du våta drömmar om cyklar i gediget stål? Vi kan göra din dröm till verklighet! Här hittar du nämligen ett stort utbud av Surly-cyklar som är tillverkade i lätt men samtidigt rejält stål. Stålramarna är tillverkade i järn och kol med exakt rätt mängd metaller för att ge en bra stabilitet i förhållande till vikten. Resultatet blir en cykel med en tunn men fortsatt stark och kompatibel ram.

Surly lägger extremt mycket fokus på deras ramtillverkning och har långa och fruktbara relationer med deras ramtillverkare. De är tack vare detta de tillsammans kunnat skapa och utveckla de rätta ramarna för deras olika cyklar. För Surly handlar de om precision allt tas i beaktning när en ram tillverkas allt från svetssekvensen till rörmätning. De är dessa steg som gör att deras cyklar blir just Surly-cyklar.

Nya äventyr börjar med en Surly

Bland vårt sortiment från Surly hittar du framförallt touringcyklar, men även mountainbikes, racercyklar och hybridcyklar. Men eftersom att Surly är störst på touringcyklar så återspeglas såklart vårt sortiment från Surly av mycket touring. Touringcyklar är perfekta för resor på cykeln eftersom dessa är utformade för att lämna mycket plats åt packning på såväl ram som styre.

Om man istället vänder blickarna mot Surly-mountainbikes så skiljer sig dessa aningen från de mer klassiska mountainbikesen du hittar hos oss. För samtliga av Surly’s MTB’s har stela framgafflar och vanligtvis brukar dessa vara dämpade. Men Surly har istället kompenserat den icke befintliga dämpade framgaffeln med ett par bredare däck. Är du en skicklig cyklist så kommer du uppskatta detta oerhört mycket, för med ett par fetare däck kan du navigera gropar och gupp lika bra som med en heldämpad framgaffel.

Surly tänker på miljön

Eftersom Surly jobbar väldigt nära deras olika tillverkare och de arbetar effektivt för att deras cyklar ska produceras mer rent och effektivt och skapa mindre avfall. I jämförelse med flera andra cykeltillverkare så tillverkas deras cyklar, förpackas och marknadsförs på ett mer hållbart vis. Det är inte för intet de valt att tillverka sina cyklar i just stål. Stål är nämligen slitstarkt, lätt att laga och återvinna. I största möjliga mån ser de även till att använda sig av rostfria material för att undvika att tungmetaller släpps ut i mark och grundvatten. Istället för att använda sig att våt färg så målar de dessutom deras ramar med pulverfärg eftersom att detta kräver färre lösnignsmedel.

Listan kan göras lång på metoderna de använder för att göra så lite avtryck på miljön som möjligt. De gör de bara så mycket roligare att cykla på en Surly-cykel, eftersom du kan känna dig som en miljökämpe samtidigt som du upplever total körglädje i dess renaste form.

Köp Surly-cykel på nätet

Hos oss är det enkelt att köpa Surly-cykel. Om du inte vet vilken cykel du ska välja när du kikar i produktlistningen kan du alltid ta hjälp av våra smarta filter. Med dessa kan du filtrera fram olika egenskaper som du vill att din nya Surly ska ha. Det kan vara allt från antalet växlar till färg. Sen kan du läsa mer om cyklarnas olika egenskaper när du kollar respektives specifikationer. Skulle du behöav lite råd innan ditt slutgilitga beslut kan du alltid vända dig till våra cykelexperter. De ÄLSKAR Surly och vill gärna dela med sig av sina kunskaper till dig! När du hittat din favorit så lägger du bara din beställning och lutar dig tillbaka i soffan. Vi monterar därefter cykeln till perfektion innan vi skickar den hem till din dörr.