Filter
Sortera
Visar 2 produkter

Det finns standardcyklar, och så finns det Skeppshult. Skeppshult tillverkar premium standardcyklar. Den klassiska herr- och damcykelns Rolls Royce, helt enkelt. Varje cykel är resultatet av ett otroligt hantverk, utfört i de Småländska skogarna. Varje detalj är noga utvald för att ge dig maximal cykelglädje och livslängd.

Skeppshultcyklarna är pulverlackade på plats i Skeppshult vilket ger en helt ojämförbar finish. Ramarna tillverkas i stål vilket ger en otroligt komfortabel cykling, lång livslångd och låg miljöpåverkan.

Vi på Cykelkraft.se är stolta över att kunna erbjuda hela Skeppshults cykelsortiment med snabb leverans från vårt egna lager.

Skeppshult-cyklar

Letar du efter en Skeppshult-cykel har du kommit rätt! Vi erbjuder nämligen hela Skeppshults sortiment. Letar du efter Favorit, Favorit Sport, ARC, ARC Premium, Nova, Nova Premium, Nova Sport, Smile, Natur, Natur Premium, Natur Sport, Natur Colour, Elit 7, Elit 27, PRO, Min, V, Z, Face eller CykEL (Skeppshults elcyklar) är du alltså på helt rätt plats. Vi erbjuder givetvis bra priser, snabba leveranser när du köper en Skeppshultcykel av oss.

I småländska Skeppshult har det tillverkats cyklar i över 100 år. Det är riktiga cyklar som görs där - cyklar med själ. Ursprunget med de rena linjerna och smäckra stålramarna är kvar, men självklart har man idag moderna växlar, bromsar och lampor på cyklarna.

Skeppshult cyklar görs i princip uteslutande i Sverige. De formger, konstruerar och lackar alla ramar, ekrar hjul och monterar alla delar till en färdig cykel i sin fabrik. Det ger en oerhört hög kvalitet på cykeln - och faktum är att vi är många som fortfarande cyklar omkring på farfars Skeppshult-cykel som rullar precis lika bra som för 50 år sedan.

Alla Skeppshult-cyklar finns hos Cykelkraft

Vi på Cykelkraft är mycket stolta över att kunna erbjuda hela Skeppshults cykelsortiment - vi har allt från barncyklarna till de finaste elcyklarna, och som alltid erbjuder hemleverans och fri montering och justering på alla cyklar.