Filter
Sortera
Visar 4 produkter

Damcykel från Skeppshult

Om du letar efter en damcykel som ska hålla länge, så pass länge att den ska kunna gå i arv från generation till generation så är det en Skeppshult damcykel du letar efter. Skeppshult damcyklar är ett gediget hantverk som inte lämnar något åt slumpen. Om du väljer att köpa en Skeppshult damcykel så kan du helt enkelt se det som en investering för livet, för med en Skeppshult kan du räkna med att du kommer ha många härliga cykelturer framför dig. Skeppshult damcyklar står för kvalité, funktion och komfort, det vill säga allt du kan önska dig utav en klassisk damcykel. Skeppshults damcyklar har en avskalad och stilren design men samtidigt hittar du på allra flesta av deras damcyklar praktiska tillbehör som pakethållare, cykelkorg, cykelbelysning och ringklocka.

På Cykelkraft.se hittar du hela Skeppshults sortiment av damcyklar, så oavsett om du redan vet vilken cykel du är ute efter eller om du bara vill se vad Skeppshult har att erbjuda så hittar du det här hos oss. När du beställer din Skeppshult damcykel här så levereras den hem till din dörr färdigmonterad, testad och justerad och 3 månaders fri försäkring ingår i köpet. Skulle du eventuellt vilja köpa andra komponenter till din Skeppshult damcykel som till exempel en sadel så ser vi till att den är monterad på din Skeppshult damcykel innan den levereras hem till dig.

Skeppshult damcyklar modeller

Det finns många valmöjligheter bland Skeppshults damcyklar, både vad det gäller estetik och funktion. Letar du efter en klassisk damcykel med vackra tillbehör eller en sportigare variant för snabbare cykelturer så hittar du det bland Skeppshult damcyklar. Du hittar även vackra damcyklar från Skeppshult i häftig retrostil och cyklar i utstickande färger som får cyklisten bredvid att vända huvudet efter dig när du passerat. Bland Skeppshults damcyklar hittar du såklart även elcyklar som gör cykelturen lite lättare, lite snabbare och lite behagligare.

För att nämna några av Skeppshults serier så hittar du här Skeppshult Favorit, -Natur, -Smile, -Nova, -Pro och vårt eget designsamarbete med Skeppshult, Skeppshult Unik.