Det finns inga produkter som matchar urvalet

Salsa-cyklar

Låt äventyret börja på en Salsa-cykel! Salsa är ett cykelmärke som fötts ur erfarenhet. Erfarenhet från cyklar, äventyr och resor. Det är genom denna erfarenhet de lyckats ta fram detta exceptionella cykelmärket Salsa Cycles. De menar att en cykel kan vara så mycket mer än bara en cykel; Det är en väg till nya platser, nya människor och fantastiska upplevelser. Och hur härligt är egentligen inte de, för hur mycket nytt upptäcker man egentligen inte från cykelsadeln? Kort och gott skulle man kunna säga att Salsa-cyklar är äventyrscyklar som låter dig upptäcka världen med nya ögon.

Cyklarna från Salsa

När man tittar på de fina sortimentet av Salsa-cyklar så finner du framförallt touringcyklar och mountainbikes. Per definition skulle man kunna säga att Salsas touringscyklar är riktiga äventyrscyklar. Med en touringcykel kan du nämligen ta dig fram på de mest svårarbetade underlagen utan några som helst problem. På Salsas touringcyklar finns det dessutom gott om packutrymme, vilket gör dessa cyklar perfekta för cykelsemester.

Tittar man istället på deras fina utbud av mountainbikes så finner du ett brett spektrum av riktigt schyssta MTB’s. Du kan välja en mountainbike med framdämpare eller en MTB med stel framgaffel och fetare däck. De finns dessutom flera valmöjligheter när de kommer till hjulstorlek som börjar på 26” upp till 27,5” eller 29”. Du har även möjligheten att välja en MTB i aluminium eller kolfiber, som är ett av de hetaste rammaterialen på marknaden as we speak.

Köp salsa-cykel online

De är enkelt att handla en Salsa-cykel hos oss. Du väljer bara cykeln du vill ha och din storlek och slänger iväg en beställning. Skulle du vilja ha några tillbehör till din Salsa-cykel som stänkskärmar eller flaskhållare så lägger du bara de i samma beställning så monterar vi detta på cykeln innan vi skickar iväg den hem till dig. Din Salsa-cykel kommer sedan levereras till din dörr fraktfritt och färdigmonterad. De enda du kommer behöva göra är att vrida styret och sätta fast tramporna.

På Cykelkraft är de lätt som en plätt att Köpa Salsa cykel – Lägg din beställning idag, vi fixar resten.