Filter
Sortera
Visar 1 produkter

Här hittar du vårt stora sortiment av 26"-mountainbikes.

En 26"-mountainbike är ett bra val för juniorer och tonåringar, eftersom cyklarna blir lägre tack vare de mindre hjulen. De finns inget som hindrar dig som vuxen att välja en 26"-mountainbike för att pendla eller motionera på, men vill du träna lite tuffare eller kanske t.o.m. tävla så rekommenderar vi en 27,5"-mtb eller en 29"-mtb i stället.

Vi på Cykelkraft arbetar enbart med välkända tillverkare och vi tar vårt jobb på största allvar när det gäller att välja ut vilka mountainbikevarumärken som du skall hitta vår butik. Därför kan vi garantera att du får en bra och säker mountainbike oavsett vilken prisklass du väljer.

Scott, Trek, Superior, Merida, Rock Machine och Nishiki är de varumärken som du just nu kan köpa hos oss och tillsammans ger dessa varumärken ett brett sortiment från enklare ”cykla till skolan”-mountainbikes till mer avancerade heldämpade fartmonster, välkommen in!

26 tum mountainbikes - den klassiska mountainbiken!

När det begav sig var alla mountainbikes utrustade med 26"-hjul. Idag ser det lite annorlunda, men självklart lever 26"-mountainbike kvar! De är utmärkta för juniorer eller för vardagscykling medan träning, tävling och motion har kommit att hamna på de större hjulstorlekarna.

Hos Cykelkraft.se hittar du ett brett sortiment av mountainbikes med 26"-hjul från varumärken som Scott, Crescent, Kross, Nishiki och Surly. Innan vi skickar cykeln hem till dig monterar, justerar och prövar vi den.