Filter
Sortera
Visar 974 produkter

Här hittar du vårt stora sortiment av 29"-mountainbikes. Vi på Cykelkraft arbetar enbart med välkända tillverkare och vi tar vårt jobb på största allvar när det gäller att välja ut vilka mountainbikevarumärken som du skall hitta vår butik. Därför kan vi garantera att du får en bra och säker mountainbike oavsett vilken prisklass du väljer.

Scott, Trek, Superior, Merida och Rock Machine och Nishiki är de varumärken som du just nu kan köpa hos oss och tillsammans ger dessa varumärken ett brett sortiment från enklare ”cykla till skolan”-mountainbikes till mer avancerade heldämpade fartmonster, välkommen in!

Mountainbike 29" - köp din 29-tummare på nätet hos Cykelkraft!

Kärt barn har många namn brukar det sägas. Det gäller inte minst 29"-mountainbikes! De kallas 29:ers, 29-tummare, 29:a och allt annat du kan tänka dig (nästan). Oavsett vad man kallar dem är det föga förvånande en mountainbike som har 29"-däck.

Lanserades kring 2004

Det var så sent som 2004 som den första 29-mountainbiken såg dagens ljus på marknaden, och lanserades då av Gary Fischer. Idén var att större hjul skulle ge bättre rull och svälja hinder som rötter och stenar bättre - och vad rätt man hade! Idag är 29-tummarna den vanligaste hjulstorleken, både hos motionärer och på prispallarna.

Välkända MTB-varumärken

Vi erbjuder 29"-mtb från välkända varumärken som Scott, Superior, Ibis, Kross, Crescent, Cube, Merida och många fler. När du köper din 29-mtb hos oss kan du vara säker på att få en kvalitetscykel som är rolig i många år.

Hemleverans, montering och justering!

När du köper cykel online hos Cykelkraft.se erbjuder vi alltid montering och justering av cyklarna. Vi tror att du som kund vill ha en cykel som är riktigt bra byggd och justerad, och att du vill sticka ut på en första tur så fort cykeln levererats hem till dig. Att då ställa sig och bygga ihop cykeln känns bakvänt, och därför gör vi det åt dig.

Både kolfiber och aluminium

Vi säljer både kolfiber-mountainbikes och aluminium-mountainbikes. Aluminiumcyklarna är lite lägre prissatta och erbjuder mycket cykel för pengarna - men du som letar efter lägsta möjliga vikt, komfort och vridstyvhet förmodligen trivs bättre med en kolfibercykel.