Det finns inga produkter som matchar urvalet

All City Bikes

All City är ett varumärke framtaget av cyklister för cyklister. Deras livslånga kärlek till cykling, människorna som cyklar och de positiva effekterna som cykling har på både människan och miljön är deras stora drivkraft. All City har ett stort community för de likasinnade som älskar cykling och deras produkter. All City tillverkar allt från kvalitetscyklar till komponenter och schyssta cykelkläder. Hos oss hittar du framförallt deras populära cyclocross, hybrider och mountainbikes.

Cyklarna från All City

Även om du finner några enstaka MTB’s och hybridcyklar från All City hos oss så är de framförallt Cyclocross vi säljer från dem. Vilket inte är så konstigt eftersom de är den cykelmodellen de själva lagt stort fokus på och där utbudet är som störst. Med en All City Cyclocross kan du cykla överallt. Dessa cyklar påminner en hel del om racercyklar men med den stora skillnaden att däcken är grövre och bromsarna helt annorlunda.

All City Cycles cyklar är tillverkade i stål. Du kan välja mellan antingen inga växlar eller upp til 22-växlar. Bromsarna varierar mellan de olika cyklarna så du har möjlighet att välja mellan mekanisk skivbroms, hydraulisk skivbroms eller fälgbroms. Hjulstorlekarna varierar mellan 27,5” – 28” och samtliga framgafflar är stela. Vill du ha en cykel med mycket karaktär så är det en All City-cykel du ska investera i. Utöver dess grymma geometri och härliga uppbyggnad så kommer dessa cyklar i riktigt schyssta färgställningar som skulle få självaste Picasso att vilja ramma in dessa konststycken till cyklar.