Cykelkraft Täby

Cykelkrafts första butik hittar du ute i Täby, på 700 kvadratmeter så har vi servat Stockholmsborna med deras favoritprodukter i över 20 år. Vare sig du söker efter en elcykel eller en MTB så hittar du drömcykeln i Täby. Efter några turer ute får du gärna lämna in den på servicen som ingår så får du både en kaffe och ett gott skratt tillsammans med gänget i verkstaden. En kort sväng av E18 så är du framme i norra Stockholms cykel-mötpunkt!

Vår vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla cykelsveriges bredaste utbud av cyklar, reservdelar och tillbehör till konkurrenskraftiga priser.

Provcykla innan du bestämmer dig

Vi har hundratals cykelmodeller i butiken, och du får provcykla vilken du vill - även de dyraste modellerna!

Personlig service

Passionerad & cykelkunnig personal som gärna hjälper dig med personlig rådgivning och tips för ditt köp.

Cykelverkstad

En cykel behöver kärlek med jämna mellanrum. Vår cykelverkstad hjälper dig med allt från service till reparationer.

Läs mer här

Cykelkraft AB startades redan 1994. Cykelkrafts vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla ett otroligt brett utvud av cykel-, reservdels- och tillbehörsvarumärken. Tveka inte att prova oss - vi kommer göra allt för att göra dig nöjd!

2015 förvärvade vi Cyclecomponents.com i syfte att kunna erbjuda högre servicegrad, bredare sortiment och vassare produktinformation.

Bolagsinformation
Adress: Spobik AB,
Huskvarnavägen 40, 554 54 Jönköping
Org.nummer: 559155-6633