Cykelkraft Södermalm

Kliv in i vår butik på Götgatan 73, den gamla anrika biografen från 1938 som nu blivit en modern cykelbutik. Kom in i salongen och kläm och känn på cyklar, kläder och tillbehör - på fyra podier hittar du nämligen allt du kan tänka dig inom cykel och du kan strosa runt bland dina favoriter av hybrider, mtb, standardcyklar och elcyklar. På scenen hittar du vår verkstad och våra mekaniker - riktiga stjärnor! Verkstaden och butiken öppnar kl 07 på vardagarna för att göra det riktigt enkelt för dig att droppa förbi om du behöver en service eller reparation. Kliv in i en cykelbutik som du aldrig sett det förut, belägen mitt på söder!

Vår vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla cykelsveriges bredaste utbud av cyklar, reservdelar, kläder och tillbehör till konkurrenskraftiga priser.

Provcykling

Vi har mängder av cykelmodeller i butiken, och du får provcykla vilken du vill - även de dyraste modellerna!

Personlig service

Passionerad & cykelkunnig personal som gärna hjälper dig med personlig rådgivning och tips för ditt köp.

Cykelverkstad

En cykel behöver kärlek med jämna mellanrum. Vår cykelverkstad hjälper dig med allt från service till reparationer.

Läs mer här

Cykelkraft AB startades redan 1994. Cykelkrafts vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla ett otroligt brett utvud av cykel-, reservdels- och tillbehörsvarumärken. Tveka inte att prova oss - vi kommer göra allt för att göra dig nöjd!

2015 förvärvade vi Cyclecomponents.com i syfte att kunna erbjuda högre servicegrad, bredare sortiment och vassare produktinformation.

Bolagsinformation
Adress: Spobik AB,
Huskvarnavägen 40, 554 54 Jönköping
Org.nummer: 559155-6633