Magazine

Vill du inspireras av cykelkunnigt folk samt få tips på saker som rör cykelvärlden så hittar du det här. Läs det senaste - skrivet av branschens bästa.

Se och bli sedd!

Välkommen till en värld där cykelsäkerhet möter avancerad teknologi! Garmin Varia är inte bara en cykelprodukt – det är den säkerhetspartner du inte visste att du behövde. Låt oss utforska hur Varian kan förvandla din cykelupplevelse, oavsett om du pendlar i stadstrafik eller tränar inför ditt nästa cykellopp.


Funktioner och fördelar


Garmin Varia, med sin banbrytande radar, håller koll på trafiken bakom dig upp till 140 meter. Den inbyggda lampan och radarn samverkar för att öka din synlighet och varna dig för närmande fordon. Genom att synas på upp till 1,6 kilometer säkerställer Varian att du är trygg och synlig även i dagsljus. Varian ökar inte bara din säkerhet genom att göra dig medveten om omgivningen utan minskar även behovet av att ständigt titta bakåt, vilket gör din färd säkrare och mer njutbar.

Landsvägscyklist med Garmin Varia Radar på sin landsvägscykel Hybridcykel med Garmin Varia på.

Användarupplevelser


I jämförelse med traditionella cykellampor eller radarlösningar, står Varian ut med sin avancerade teknologi och förmåga att integreras med andra enheter för en bättre säkerhetsupplevelse.

Kunder som använder Garmin Varia rapporterar en förbättrad känsla av säkerhet och komfort. Många betonar hur lätt det är att montera och hur användarvänligt interfacet är när det är kopplat till en Garmin Edge-cykeldator eller en smartphone.Handla din Varia online redan idag eller besök någon av våra butiker för att känna och klämma. Gör som tusentals andra cyklister – välj en säkrare och mer medveten cykelupplevelse och upplev hur Garmin Varia kan förändra din cykelrutin.