Magazine

Vill du inspireras av cykelkunnigt folk samt få tips på saker som rör cykelvärlden så hittar du det här. Läs det senaste - skrivet av branschens bästa.

Pannlampa guide - så väljer du rätt modell för din aktivitet

När mörkret faller är rätt belysning nyckeln för en säker och effektiv utomhusträning. Vår guide är till för att hjälpa dig navigera genom de olika typerna av pannlampor och för att säkerställa att du hittar den perfekta modellen anpassad till dina specifika ljusbehov och budget.

För den seriösa cyklisten - Premiumval: 2000+ Lumen

Om du är en passionerad cyklist som inte låter mörkret stoppa dig, är en pannlampa med över 2000 Lumen ditt bästa bet. Dessa högpresterande pannlampor erbjuder exceptionell ljusstyrka och klarhet och lämpar sig till den äventyrliga cyklisten. Med anpassade fästen kan dessa pannlampor enkelt omvandlas till hjälmlampor eller monteras direkt på cykelns styre. För de som lever för adrenalinfyllda stigcyklingar på hösten, erbjuder dessa lampor det bästa ljuset för en snabb och teknisk upplevelse.

Se våra bästa pannlampor med över 2000 Lumen här.

Utmärkta nyheter: Dessa två modeller blev belönade med ISPO Award 2023, en utmärkelse för innovation inom sportbranschen. Missa inte dessa två topprekommendationer för cykling:

För den regelbundna träningsentusiasten - Mittenval: 700-2000 Lumen

Ett bra val för många cyklister. Dessa pannlampor ger tillräckligt med bra ljus, utan att vara överväldigande. Om du regelbundet tränar utomhus under kvällstid, är en pannlampa med 700 till 2000 lumen idealisk. Den erbjuder en balans mellan ljusstyrka och pris, vilket gör dem till ett populärt val bland löpare, cyklister och friluftsentusiaster. Många av dessa lampor kan också fästas på hjälmen eller styret för optimal flexibilitet.

Se hela sortimentet bra pannlampor här.

Vi rekommenderar: Två av våra favoriter i denna kategori. Deras låga vikt gör dem till toppen val att använda som hjälmlampa.

Träna och för vardagligt bruk - Budgetval: Upp till 700 Lumen

För de som behöver tillförlitlig belysning för vardagliga aktiviteter som kvällspromenader eller lättare joggingrundor, är pannlampor med upp till 700 Lumen ett utmärkt, prisvärt alternativ.

Upptäck pannlampor med upp till 700 Lumen.

Otroligt prisvärda och mångsidiga pannlampor:

Upptäck din perfekta pannlampa med vårt filtreringsverktyg

Vi förstår att varje individ har unika behov och preferenser. Därför har vi en användarvänlig filtreringsfunktion som låter dig sortera pannlampor baserat på användningsområde. Genom att använda detta verktyg kan du enkelt sortera och hitta den pannlampa som bäst matchar dina specifika behov och aktiviteter.

Behöver du hjälp att välja rätt?

Att välja rätt pannlampa kan vara skillnaden mellan en medioker och en exceptionell utomhusupplevelse. Med vår guide och rekommenderade produkter, är du ett steg närmare att upptäcka de mörka, mystiska terrängerna med förtroende och säkerhet.

Kontakta vår kundservice så får du personlig rådgivning vilken lampa som passar bäst för ditt behov.

Telefon: 010-101 40 00

Mejl: support@cykelkraft.se

Upptäck våra bästa pannlampor för träning.

Upptäck våra bra pannlampor för träning och vardag.