Magazine

Vill du inspireras av cykelkunnigt folk samt få tips på saker som rör cykelvärlden så hittar du det här. Läs det senaste - skrivet av branschens bästa.

Cykla och stöd Barncancerfonden

Vad är Trek Hope?

Trek Hope är ett initiativ startat av Trek som uppmuntrar och ger dig möjlighet att bidra till barncancerfonden. Barncancer toppar listan som den största dödsorsaken för barn i åldern 1-14 år. Den statistiken talar för sig själv. Tillsammans med Trek vill vi på Cykelkraft lyfta fram det livsviktiga arbete barncancerfonden gör, och bidra till ännu bättre möjligheter. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Hur engagerar sig Cykelkraft i Trek Hope?

Givetvis vill vi bidra till Trek Hope-initiativet, vilket syftar till att stödja det ovärderliga arbete som Barncancerfonden utför. Vi tror på kraften i gemenskap och vill därför inte bara uppmana våra kunder och vårt community att göra en insats, utan vi vill också visa vårt egna engagemang.

Mellan den 8:e och 10:e september kommer Cykelkraft att donera 100 kr till Barncancerfonden för varje cykel vi säljer. Genom ditt köp blir du en del av denna betydelsefulla rörelse, och tillsammans kan vi göra en skillnad för de barn och familjer som påverkas av barncancer.

Trek Hope insamling Barncancerfonden

Trek Hope event

Trek Hope dagen som infaller i september är en uppmärksammad aktivitet på flera ställen i norden där aktörer i cykelbranschen arrangerar lokala event som främjar cykling och samlar in pengar till forskning om barncancer. Har man inte möjlighet att delta fysiskt på något event kan du delta på avstånd i våra sociala medier (@cykelkraft.se).

Bor du i eller i närheten av Jönköping? Vi bjuder in till event!

Var? I vår butk på Ekhagen Hästhovsvägen 2, 554 54.

När? Torsdag 7e september kl. 15:00 -19:00

Det kommer finnas tävlingar för barn och vi bjuder på hamburgare och läsk.

Häng med och cykla! Kl.18:00 kör vi en social ride med utgångspunkt från butiken. Alla är välkomna oavsätt ålder, nivå och cykel. Vi cyklar max 1 timme på snällt underlag.

Cykla och bidra

Vad sägs om att kombinera passionen för cykling med att stödja en viktig sak? Vi på Cykelkraft bjuder in dig till ett speciellt Instagram-evenemang till förmån för Barncancerfonden. Vi tror att vårt cykelcommunity har ett hjärta av guld, och nu har vi möjligheten att visa det!

Såhär går det till:

1. Cykla valfri sträcka under september månad

2. Dela din upplevelse med oss och tagga @cykelkraft.se och använda hashtaggen #trekhope

3. Skänk valfri slant till Barncancerfonden via vår länk. Varje krona räknas och går direkt till forskning och stöd till drabbade familjer. Det spelar ingen roll hur lång eller kort din tur är - det viktiga är att DU är med och gör skillnad!

Sprid ordet, på med hjälmen och låt oss cykla i kampen mot barncancer.

Länk till Trek Hope insamling hittar du här.

Trekhope challenge

Trek Hope Banner