Magazine

Vill du inspireras av cykelkunnigt folk samt få tips på saker som rör cykelvärlden så hittar du det här. Läs det senaste - skrivet av branschens bästa.

Bästa mtb skorna – populäraste skorna för mountainbike 2022

Vilka mtb-skor är de bästa köpen om man får tro kunderna? Det har vi tagit reda på! Här listar vi de mountainbikeskor som sålt allra bäst hos oss under det senaste året.


Är du på jakt efter ett par riktigt bra mtb-skor? Majoriteten av mountainbikeskor är utrustade med 2-håls klossinfästning och några enstaka saknar klossinfästning helt. Välj baserat på vilka pedaler du har på cykeln! Lägger du lite mer pengar på dina cykelskor så får du bättre kraftöverföring och komfort eftersom att sulan är styvare och skon lättare. Hittar du inte det du söker har vi givetvis en mängd andra mtb-skor att välja på!

Se alla mtb-skor här

Topp 5 populära mtb-skor

  1. Shimano XC100 Dam Svart
  2. Scott MTB Team Boa grå/orange - 2020
  3. Shimano XC300 Svart
  4. Shimano MW501 MTB Vinter svart
  5. Scott MTB RC Evo black


Bästa mtb skorna - Cykelskor Shimano XC100 Dam Svart

Mest sålda! Cykelskor Shimano XC100 Dam Svart

Populära Shimano XC100 är en prisvärd MTB-sko för cyklister som söker både komfort och stabilitet utan att addera en massa onödig vikt. Den omsluter foten på ett föredömligt bekvämt sätt samtidigt som skon är vridstyv nog för att ge bra kraftöverföring.

KÖP HÄR: Cykelskor Shimano XC100 Dam Svart


Bästa mtb skor - Cykelskor Scott MTB Team Boa grå/orange - 2020

2:a plats. Cykelskor Scott MTB Team Boa grå/orange - 2020

Med ett par Scott MTB Team Boa skor får du komforten från ett par vanliga skor tillsammans med ett fullgott skydd och teknik anpassad för cykling under stökiga förhållanden. En komfortabel sko med kvick respons och en nästan strumpliknande komfort som utan problem tål lite tuffare tag, helt perfekt för ambitiösa motionärer som letar efter en komfortabel sko med klassisk 2-håls klossinfästning och funktioner som du normalt sett hittar på dyrare modeller.

KÖP HÄR: Cykelskor Scott MTB Team Boa grå/orange - 2020


Bästa mtb skor - Cykelskor Shimano XC300 Svart

3:e plats. Cykelskor Shimano XC300 Svart

Storfavoriten Shimano XC300 är en lätt MTB-sko för ambitiösa cyklister som tränar hårt och verkligen känner skillnad på bra prylar! En riktigt vass cykelsko som är konstruerad för att ge både stabilitet, komfort och effektiv kraftöverföring utan att addera en massa onödig vikt. Den omsluter foten på ett imponerande komfortabel sätt samtidigt som den är styv nog för att maximera kraftöverföringen.

KÖP HÄR: Cykelskor Shimano XC300 Svart


Bästa mtb skor - Cykelskor Shimano MW501 MTB Vinter svart

4:e plats. Cykelskor Shimano MW501 MTB Vinter svart

Letar du efter ett par rejäla cykelskor som fixar vinterträningen så är populära Shimano MW501 rätt modell. Det här är en komfortabel, slitstark, vattentålig, och väl isolerande sko för dig som vill kunna trampa vidare under årets alla fyra säsonger. En bekväm sko med välbalanserad vinterkomfort som kanske främst är avsedd för oss som helst håller till ute i terrängen.

KÖP HÄR: Cykelskor Shimano MW501 MTB Vinter svart


Bästa mtb skor - Cykelskor Scott MTB RC Evo black

5:e plats. Cykelskor Scott MTB RC Evo black

Söker du en fullt tävlingsklar MTB-sko som klarar hårda påfrestningar och krävande cykling så är Scott MTB RC EVO rätt modell för dig. Det här är en imponerande lätt sko med grym respons som kombinerar effektiv kraftöverföring med de allra senaste teknologierna för skapa den rätta känslan.

KÖP HÄR: Cykelskor Scott MTB RC Evo black


Se alla cykelskor här


Läs också: Bästa spinningskorna

Läs också: Bästa pakethållaren