Magazine

Vill du inspireras av cykelkunnigt folk samt få tips på saker som rör cykelvärlden så hittar du det här. Läs det senaste - skrivet av branschens bästa.

Bästa barncykeln – populäraste cyklarna för barn 2022

Vilken barncykel är det bästa köpet om man får tro kunderna? Det har vi tagit reda på! Här listar vi cyklarna för barn som sålt allra bäst hos oss under 2022.


Är du jakt efter en bra barncykel men har svårt att välja vilken? Nedan listar vi årets populäraste barncyklar, och hittar du inte det du söker bland våra storsäljare har vi givetvis fler cyklar att välja på!

Se alla barncyklar här

Topp 5 populära barncyklar

  1. Barncykel Scott Roxter 20 grå
  2. Barncykel Saveno Lily lila 18"
  3. Barncykel Kross Lea JR 2.0 24" violett/blå
  4. Barncykel Scott Contessa 24 vit
  5. Barncykel Saveno Volt 20" Blå


Bästa barncykeln - Scott Roxter 20 grå

Mest sålda! Barncykel Scott Roxter 20 grå

Scott Roxter 20 är en mångsidig juniorcykel med design tydligt inspirerad av Scott´s fatbikes för vuxna. Precis som sina större syskon är det här en tuff mountainbike med kvalitativ aluminiumram och fokus på låg vikt, hög framkomlighet och maximal komfort. Utrustad med 8 välsmorda växlar från kvalitetssäkra Shimano och effektiva, pålitliga och lätthanterliga skivbromsar.

KÖP HÄR: Barncykel Scott Roxter 20 grå


Bästa barncykeln - Saveno Lily lila 18"

2:a plats. Barncykel Saveno Lily lila 18"

Prisvärda Saveno Lily är en populär juniormodell som brukar vara en storfavorit när det saknas krav på att det ska finns en massa växlar. En föredömligt okomplicerad men samtidigt generöst välutrustad cykel för mindre cyklister som kanske behöver lite extra hjälp på traven innan balansen finns på plats.

KÖP HÄR: Barncykel Saveno Lily lila 18"


Bästa barncykeln - Kross Lea JR 2.0 24" violett/blå

3:e plats. Barncykel Kross Lea JR 2.0 24" violett/blå

Mångsidiga storsäljaren Kross Lea JR 2.0 24" är en rapp mountainbike med massor av äventyrlig körglädje. Skapad för lättare turer i skogen, på grusvägarna och på cykelbanorna. Passar barn som ofta kör kortare sträckor och kanske inte planerar att köra stenhårt i skogen. Den inbjuder till att ha skoj utan att tumma på säkerheten!

KÖP HÄR: Barncykel Kross Lea JR 2.0 24" violett/blå


Bästa barncykeln - Scott Contessa 24 vit

4:e plats. Barncykel Scott Contessa 24 vit

Välbyggda storsäljaren Scott Contessa 24 är en trendig juniorcykel med en look som inspirerats av Scott´s World Cup Team. Den är anpassad för yngre cyklister som både vill ha pålitliga komponenter och den rätta känslan. Modellen har genomgående finare komponenter än vad de flesta mindre cyklister är vana vid, och det vittnar om att den här cykeln är skapad för tjejer som verkligen älskar att cykla!

KÖP HÄR: Barncykel Scott Contessa 24 vit


Bästa barncykeln - Saveno Volt 20" Blå

5:e plats. Barncykel Saveno Volt 20" Blå

Prisvärda Saveno Volt är en tuff juniormodell – en föredömligt okomplicerad men välutrustad 20-tummare för mindre cyklister som passerat meterstrecket. Försedd med både skärmar, kedjeskydd och avtagbara stödhjul redan från start.

KÖP HÄR: Barncykel Saveno Volt 20" BlåSe fler barncyklar här


Läs också: Cykelhjälm med grönt spänne – 6 populära modeller

Läs också: Cykelringklocka barn – 6 roliga ringklockor till barncykeln