Magazine

Vill du inspireras av cykelkunnigt folk samt få tips på saker som rör cykelvärlden så hittar du det här. Läs det senaste - skrivet av branschens bästa.

4 hundcykelkorgar där din guldklimp sitter säkert

Vill du kunna ta med dig din fyrbenta vän på cykeln? Med en hundcykelkorg med skyddande gallerkupol kan du vara trygg med att hunden sitter säkert under hela cykelturen.


En cykelkorg för hund ger dig möjlighet att ta med dig den mindre hunden på cykelturen. Till skillnad från vanliga cykelkorgar är dessa utformade för att passa våra fyrbenta vänner och det går ofta att välja till en skyddande gallerkupol som ser till att hunden inte kan hoppa ur korgen när ni cyklar. Nedan tipsar vi om fyra olika hundcykelkorgar, där vissa monteras bak på cykeln och andra fram. Förutom utseendet skiljer det sig även hur många kilo som korgen klarar. Förhoppningsvis hittar du en korg som passar just dig och din hund!

Se vårt sortiment av cykelkorgar här

Cykelkorg för hund - Korg Basil Rear Pasja MIK M brun

Basil Pasja MIK medium är en hundcykelkorg på 45 cm som placeras bak på cykeln, ovanpå pakethållaren. Korgen klarar 10 kg och kommer med en kudde så att hunden sitter bekvämt. Välj till “Basil Space Frame Pasja” om du vill ha kupol till.

KÖP HÄR: Korg Basil Rear Pasja MIK M brun

KÖP HÄR: Kupol Basil Space Frame Pasja svart


Cykelkorg för barn - Cykelkorg VidaXL för djur med dyna

Hundcykelkorg på 50 cm som utstrålar vintage och lantlig charm. Tillverkad i naturlig pil, vilket gör den slitstark, fri från kemikalier och ett bra miljöval. Monteras fram på cykeln ovanpå pakethållare. Klarar upp till 7 kg. Dyna ingår.

KÖP HÄR: Cykelkorg VidaXL för djur med dyna


Cykelkorg för hund - Basil Pluto

Basil Pluto är en flätad hundcykelkorg på 50 cm som monteras fram på cykelns styrhuvud. Korgen klarar upp till 15 kg. Hållare EDO oversize XL (medföljer). Välj till “Galler Basil för Pluto” om du vill ha gallerkupol till.

KÖP HÄR: Basil Pluto

KÖP HÄR: Galler Basil för Pluto svart


Cykelkorg för hund - Korg Basil Basket Front Buddy blå

Basil Buddy dog bike basket KF är en smidig hundcykelkorg för hundar upp till 5 kg. Den fästes enkelt på styret och går lätt att ta av och på. Korgen är tillverkad i ett hållbart plastmaterial. Välj till “Basil Buddy Space Frame” om du vill ha gallerkupol till.

KÖP HÄR: Korg Basil Basket Front Buddy blå

KÖP HÄR: Basil Buddy Space Frame BlackSe fler cykelkorgar här


Läs också: Snygg elcykel – 5 favoriter bland årets modeller

Läs också: Cykelhjälm dam bäst i test