Poäng på allt du handlar! Du har {{ context.rewardPoints}} poäng.
  • 1 poäng per 50 kr spenderat.
  • 1 poäng är värt 1 kr.
  • 10 poäng för att recensera en produkt.

Nishiki cykel - svensk handbyggd kvalitet

Nishiki må låta japanskt, och det är det också - från början. Idag är Nishiki ett av de mest svenska varumärken vi har på den svenska cykelmarknaden. Deras slogan är "Handbyggt i Göteborg" vilket säger en hel del. Dels gör det att Nishikis cyklar är av riktigt hög kvalitet - saker som inte fungerar kan snabbt sorteras bort. Men framförallt gör det att cyklarna är väldigt anpassade till svenska förhållanden.

Nishikis cyklar tillverkas inte på något löpande band utan alla cyklar är rakt igenom hantverk som bygger på noga uträkningar för att få den perfekta balansen. Nishiki gör cykling till en riktigt upplevelse. När de bygger sina cyklar är målet större än att tillverka och sälja produkter. Ambitionen är att göra cyklingen roligare, och att varje detalj och varje liten del ska vara noga utvald för att göra din cykling både roligare och bättre.

Sortimentet från Nishiki

Cykelkraft.se säljer ett stort sortiment av Nishiki-cyklar, och som alltid levererar vi dem fraktfritt hem till dörren färdigmonterat, justerat och testat. Nishiki har verkligen cyklar för alla och eftersom det är anpassade efter svenska förhållanden vet du redan innan att det är en cykel du kan lita på. Bland Nishiki-cyklarna hittar du elcyklar, mountainbikes, barncyklar, hybridcyklar, racercyklar, standardcyklar och cyclocross. Idag är inte alla Nishikis hybridcyklar utrustade med pakethållare, det beror helt enkelt på att det är inte alla som efterfrågar det. Men för dig som vill ha en pakethållare till din hybrid så har även Nishiki smarta tillbehörskit med skärmar och pakethållare som passar deras hybridcyklar som handen i handsken.

Om du är sugen på att köpa en Nishiki-cykel men osäker på vilken cykel du ska välja så är du alltid varmt välkommen att kontakta våra cykelexperter i kundtjänst så hjälper det dig att välja rätt direkt.

Filter
Sortera
Visar 87 produkter