Assos

Assos cykelkläder är ansett som några av de finaste kläderna i branschen. Med 350 års samlad erfarenhet av proffscykling lyckas man år efter år ta fram nyheter som inte bara är snygga utan också högpresterande.

Assos är en pionjär på att producera kläder såväl som tillbehör av hög kvalitet. Varumärket är beläget i Schweiz, i en liten stad som besitter en lång erfarenhet och tradition inom förstklassig textilteknik. Grundaren heter Toni-Maier-Moussa och till en början var hans mål att skapa den optimala cykeln samtidigt som han intresserade sig för cykelklädernas utformning och prestanda. Av en slump lyckades Assos grundare ta fram cykelkläder i lycra som visade sig vara mycket bättre än dåtidens ullstickade cykelkläder. Sedan dess har Assos revolutionerat med sina cykelkläder och dess prestanda.

Sortimentet från Assos

På Cykelkraft hittar du ett stort utbud av cykelkläder från Assos, allt från cykeljackor till cykelbyxor och underställ. Men det är inte enbart kläder som Assos tillverkar. Bland annat har de tagit fram ett eget tvättmedel specifikt för högpresterande cykelkläder med högteknologiska tyger för att säkerställa att dina cykelkläder fortsätter att prestera i samma anda. Utöver detta så hittar du även hudkräm och liniment.

Assos Cykelbyxor

Cykelbyxor är bra mycket mer än bara korta, tighta byxor, de och har även många smarta funktioner. Med Assos cykelbyxor slipper du inte bara onödigt vindmotstånd, utan du slipper känna ömhet på baken efter ha suttit länge. Assos har cykelbyxor för både dam och herr, med förstärkt vaddering där det är störst risk för att det skaver eller ömmar efter mycket tid på sadeln.

Filter
Sortera
Visar 319 produkter